БРАВО НА СЛАВИЯ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

БАТЭ

Re: БРАВО НА СЛАВИЯ

Мнениеот БАТЭ » 25 май 2013 22:09

Абе схватливо момче ще дойдеш, железна логика
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 май 2013 22:10

Браво Славия! Напълно несправедливо ви подозирахме! Това да ни е за урок. Моите извинения, че се присъединих към тези подозрения. Но най-големи извинения трябва да ви бъдат поднесени от "Левски", които ви пренебрегнаха, все едно сте никои. Но съдбата ги наказа по най-тежкия начин. Можеха да са убедени в титлата си само ако мачът не се играеше истински. Иначе това са 11 на 11 и играят 90 минути. Възможни са обрани и изненади. И това е Славия, която е спъвала не един и двама полетели в облаците. Както и нас - първо победихме 6:0, а после Славия ни би с 3:2.
[center]Изображение[/center]

SKYSPORTS
Контакти:

Мнениеот SKYSPORTS » 25 май 2013 22:16

Така се играе цяла България призна Славия те показаха че щом искаш и можеш нищо че е Левски пак си играят

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 25 май 2013 22:34

viali69 написа:
POPCORN написа:Аз пък не мисля,че Славия направиха кой знае кво.Напротив дори бяха много слаби!Въпроса е,че Левски също са много слаби и нямаха късмет тоя мач!Единственият играч, който беше на висота беше Гошо Вратарчето :)Направи голям мач!Другите от Славия мъка, мъка!Левски сами се биха !Славия просто изиграха мача и накрая им се получи !

Така е, но можеха и да не играят, а да полегнат. Можеха да вземат пари от Левски ... и примерно да излязат с юношите.

Тези където излизат с децата или пък не се напъват са в Б група вече.При нас е по лошо че си обиграва ме децата в уговорени мачове

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 май 2013 22:37

А бе аз не съм на мнение, че целият отбор на Славия игра в този мач. Според мен имаше и хванати играчи или поне такива, които не искат да се напрягат много, много срещу Левски. Показателно за това беше, че реално Славия имат 2 удара към врата за цял мач. Ако Везалов не си беше вкарал автогол просто мачът щеше да си свърши 1:0.
Този, който със сигурност игра беше Петков и то си пролича още в първите минути на мача. Общо взето той сам спря Левски за титлата, което за него е едно много сладко отмъщение спрямо Борат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 май 2013 22:38

Щом белите спънаха набедения отбор на народа съм спокоен за догодина: двата изпадащи са Локо Сф и Славия. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 май 2013 22:43

mistreated написа:А бе аз не съм на мнение, че целият отбор на Славия игра в този мач. Според мен имаше и хванати играчи или поне такива, които не искат да се напрягат много, много срещу Левски. Показателно за това беше, че реално Славия имат 2 удара към врата за цял мач. Ако Везалов не си беше вкарал автогол просто мачът щеше да си свърши 1:0.
Този, който със сигурност игра беше Петков и то си пролича още в първите минути на мача. Общо взето той сам спря Левски за титлата, което за него е едно много сладко отмъщение спрямо Борат.

+1 Това е реалната ситуация!Няма какво толкова да ги хвалите все едно са направили мача на живота си.За точката на Славия може да обвиниме единствено Левски!Славия имаха толкова не кординирани реакци при някои положения,че просто се чудих с колко ще завърши мача!Да обаче Левски ги няма никакви пред гола и още първото можеха да вкарат 5-6 !Славия днес е = Георги Петков!Георги Петков спря Левски, а не Славия!Аз лично не го харесвам, но в тоя мач ми се издигна в очите!Само заради него и куцото отиграване на Везалов Славия взе точката в мача!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 25 май 2013 22:47

„Чакайте, така да си пригладя косата назад", заяви Стоичков, явно визирайки вече бившия шеф на „сините" Иво Тонев.
„Да им честитим второто място и двете купи, които щяха да вземат", завърши „джентълменски" родната футболна легенда.....Камата кърти.
Честито Лудогорци,играете най добрият футбол,заслужени шампиони!

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 25 май 2013 22:48

POPCORN написа:
mistreated написа:А бе аз не съм на мнение, че целият отбор на Славия игра в този мач. Според мен имаше и хванати играчи или поне такива, които не искат да се напрягат много, много срещу Левски. Показателно за това беше, че реално Славия имат 2 удара към врата за цял мач. Ако Везалов не си беше вкарал автогол просто мачът щеше да си свърши 1:0.

+1 Това е реалната ситуация!Няма какво толкова да ги хвалите все едно са направили мача на живота си.За точката на Славия може да обвиниме единствено Левски!Славия имаха толкова не кординирани реакци при някои положения,че просто се чудих с колко ще завърши мача!Да обаче Левски ги няма никакви пред гола и още първото можеха да вкарат 5-6 !Славия днес е = Георги Петков!Георги Петков спря Левски, а не Славия!Аз лично не го харесвам, но в тоя мач ми се издигна в очите!Само заради него и куцото отиграване на Везалов Славия взе точката в мача!

Tц, тц, тц. Единствените, които нямат доблестта да се извинят на славистите за очевидно несправедливите обвинения, които сипеха цяла седмица, са червените другари. Защо ли не съм изненадан.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 май 2013 22:54

Popokatepetal написа:
POPCORN написа:

Tц, тц, тц. Единствените, които нямат доблестта да се извинят на славистите за очевидно несправедливите обвинения, които сипеха цяла седмица, са червените другари. Защо ли не съм изненадан.

аз лично не съм сипел нищо.незнам кой визираш.Мога да ти кажа,че по телефона след мача говорих с супер много левскари и те казаха точно това което казвам аз.Трявба да си доста сляп, за да си мислиш,че Славия са направили голям мач!Да може да не са искали да паднат, но не си и даваха много зор да нападат според мене.А може и толкова да си могат.Дори Миньор на Герена имаха повече положения за гол и удари и корнери.Спокойно Левски можеха да си ги бият с 4-5 гола.Та дори Левски си вкараха сами гола!За каква феноменална игра от страна на Славия става на въпрос?Какво направи толкова славия в мача ,че ги хвалите?В защита ли стояха добре, в напдение ли, имаха много голови положения ли ?Пак казвам единственото за което може да се похвали е играта на Гошо Петков!Само той и Левски спасиха Славия да не падне с 4-5 гола !
Последна промяна от POPCORN на 25 май 2013 22:57, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Лудогорец”