Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Б О Т Е В Е С В О Б О Д Е Н !!! Ало , ГОНГ !
Радвайте се на свободен Ботев толкова години не се заяждайте с другите журналисти. Само се замислете колко нереално звучи свободен Ботев. И все пак ви положевам скоро отново да сте фактор.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Бижутера написа:vhpvhp написа:Бижутера написа:нещо сте се превъзбудили без причина тая вечер
Снощи гледа ли пророческата картина - жълто черни играчи онождат 4 пъти говеждото стадо ?Снощи - от чужбина ,утре вече и у нас !
а така,гордей се че отбор с цветовете на Ботев е бил Левски....едва ли ще усетиш някога какво е любимия ти отбор да играе срещу европейски колос...разбирам кефа ти
Това, за което говорите г-н "БИЖУТЕР" вече доста пъти съм го виждал, А ВИЕ ?..........

Моля ви, оставете ни да си празнуваме и не се заяждайте, ако обичате !
Силно се надявам Ботев да е вече свободен...те са най-симпатичния отбор извън София...многократно са показвали,че са отбор с голяма традиция и невероятна публика...а до това че гонг не са отразили новината...не се сърдете те трябва да следят Батков какво се изцепва и Левски с 4 или 5 гола ще падне!!!Честито още веднъж!!!
YNWA!
-
- Контакти:
Първо честито че се отървахте от келеша Христолов. Ботев е име в БГ футбола и е хубаво да бъде силен. Но според мен еуфорията ви е нереална. Когато отбора се стабилизира, набере точки, тогава радостта ще е оправдана. Колкото до това, че ЦСКА (за Левски няма да говоря) едва ли не умира от страх - не ме карайте да се смея. На приказки всичко е лесно, първо изградете добър отбор, тогава големите амбиции. Колкото до това с шопите - показва абсолютното слабоумие на някои хора.
- Dexter Lord
- Контакти:
Ай сега се кротнете.Още няма сделка.Уж щеше да е до мача утре,сега до мача с цска.После сигурно ще е до новия полусезон.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
bob79 написа:Това, за което говорите г-н "БИЖУТЕР" вече доста пъти съм го виждал, А ВИЕ ?..........![]()
![]()
![]()
Моля ви, оставете ни да си празнуваме и не се заяждайте, ако обичате !
Остави го да се заяжда яд го е, че ЦСКА се отърваха бързо от Лупи, вие от слеския, а те още търпят Батков.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- Alternative
- Контакти:
cskachampion написа:Първо честито че се отървахте от келеша Христолов. Ботев е име в БГ футбола и е хубаво да бъде силен. Но според мен еуфорията ви е нереална. Когато отбора се стабилизира, набере точки, тогава радостта ще е оправдана. Колкото до това, че ЦСКА (за Левски няма да говоря) едва ли не умира от страх - не ме карайте да се смея. На приказки всичко е лесно, първо изградете добър отбор, тогава големите амбиции. Колкото до това с шопите - показва абсолютното слабоумие на някои хора.
Не искам да се заяждам,но ако Лупи беше при вас 10 години и вие сигурно щяхте да полудявате в момента!Не съм съгласен,че трябва да се обиждат други отбори.Отбора с времето ще се стабилизира,в момента никой не мисли за класиране и точки!

Браво Ботев!!! Добре че ви спасихме миналата година от изпадане

Само Пирин ОЛЕ!!!!
- PLOVDIV PEE 1912
UEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BBBLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUHAHAHAHAHAHA
Империата отвръща на удара !Dexter Lord написа:Ай сега се кротнете.Още няма сделка.Уж щеше да е до мача утре,сега до мача с цска.После сигурно ще е до новия полусезон.