Левски - Славия - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Левски - Славия

Мнениеот GA_ veliki » 25 май 2013 21:19

demon777 написа:
GA_ veliki написа:
demon777 написа:Играхме квото можахме бихме когото можахме третото ни място си е заслужено от всички гледни точки второ не заслужавахме. Но Заслужавахме да бием синьото отборче защото ги надиграхме

Играхте каквото можахте - нищо не играхте.
Бихте когото можахте- със съдии и уговорки
Третото място ма хич не е заслужено - някъде около Локо Сф
Левски си би като по учебник и с малко при това , все пак сте ни абонати - имаше промоция само за 2:1 :mrgreen:

Хахаха намери кой да ми реве за уредени мачове
Нима забрави отменения гол на Литекс за да идете напред за купата?
Нима забравяш другият отменен гол на Литекс за първенството

Ти ли ще ми говориш за уредени мачове и купени съдии?
Скрий се и си гушкай КАЛЪФКИТЕ

Няма калъфки всичките са при вас ;)
Последна промяна от GA_ veliki на 25 май 2013 21:20, променено общо 1 път.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 25 май 2013 21:19

familyjewels написа:
demon777 написа:
familyjewels написа:
Играхме квото можахме бихме когото можахме третото ни място си е заслужено от всички гледни точки второ не заслужавахме. Но Заслужавахме да бием синьото отборче защото ги надиграхме

Е щом вие не сте заслужавали второ място, тогава кой Пирин ГД или по-добре да оставят вакантно? Титла за Лудогорец и бронз за ЦСКА. Без сребърни медали. :mrgreen: :mrgreen:

Литекс бе умен.....Ботев също

Не си сериозен, нали? Кой важен мач спечели Ботев или Литекс? Ботев и Литекс са си заслужили това, което са получили в крайното класиране. Както и Левски...

Как литекс да спечелят някой важен мач като им отменят 2 гола в 2 поредни мача с/у левски как да спечелят ми кажи?
Последна промяна от demon777 на 25 май 2013 21:20, променено общо 1 път.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Мършите веднага изпълзяха.

Мнениеот Червени_шампиони » 25 май 2013 21:20

СВОБОДЕН написа:А Левсики ще го има винаги и тепърва ще печели титли и купи. А за тези които мразите Левска, а дано да Ви приседне.

Успокой се, че и името на любимия си отбор обърка.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

familyjewels
Контакти:

Мнениеот familyjewels » 25 май 2013 21:20

W84me написа:Левскари, това е голям удар по нашия тим! Всички мижитурки са срещу нас, но ние трябва да покажем, както сме го правили всеки път, че можем да се справим с трудностите! Тази загубена титла ще се отрази изключително тежко психически на нашите футболисти! Те трябва да се съвземат, защото само след месец и половина започват европейските мачове и само с победи в Лига Европа ще си върнем самочувствието!

Нормално е всички да са срещу нас. Ние и чорбата сме най-успешните отбори в България. А, колкото до тая психика... в Левски мисля, че имаше няква мърла дето уж се води някакъв психолог... феновете не са виновни, че футболистите загубиха титлата.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 май 2013 21:21

фифи перото написа:
Eminem написа:Тия некадърници още ли не са изгонени ? Какво чака ръководството.........

Кое ръководство?!

И аз не знам, ама някой трябва да ги изгони.

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Мършите веднага изпълзяха.

Мнениеот cska - maina » 25 май 2013 21:21

Само за днес съм фен на Левски, щото обичам да ми е гадно :mrgreen:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 май 2013 21:21

W84me написа:Левскари, това е голям удар по нашия тим! Всички мижитурки са срещу нас, но ние трябва да покажем, както сме го правили всеки път, че можем да се справим с трудностите! Тази загубена титла ще се отрази изключително тежко психически на нашите футболисти! Те трябва да се съвземат, защото само след месец и половина започват европейските мачове и само с победи в Лига Европа ще си върнем самочувствието!

Да не си от младежката организация на ГЕРБ? Какъв патос, какво чувство :)

ЧЕСТИТ ДУБЪЛ И НА ТЕБ!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Re: За сълзите на Гари, директивите и нищо незначещата титла

Мнениеот gugushito » 25 май 2013 21:21

groti написа:
gugushito написа:
groti написа:Червените живнаха и то след като продадоха мач..Вместо да се скриете от срам някъде вие умирате от кеф. Радвам се.Дерзайте..Догодина пак ще копаете гробове на собствения си терен.

наздраве,моралисте !!! уефскар да ми говори за криене... безценно.. оставихте половината съдии без препитание.... почвайте анализите.че идват евроидиотизмите ;)

Забравихте как копахте гроб преди няколко дни..Е,пак ще се сетите ;) И при вас ще дойдат Мури,МТК,Зулу из Кулу и прочие "грандове". Еврогероите с нито един европодвиг откакто феновете им гледат на цветен телевизор.

в нито един момент не съм изразил одобрение към нашите собственици!!! ако вие бяхте взели отново и този мач с някой случаен гол ,сега щяха да се изливат основите на общ паметник на мустака и на това мангалчето,тренера.... ;) по-кротко и наздраве отново !!!

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Re: За сълзите на Гари, директивите и нищо незначещата титла

Мнениеот nikita 333 » 25 май 2013 21:21

„Ще станем шампион тази година, казвам го още сега. Вчера Лудогорец ни прави подарък, ние днес връщаме жеста. Този път ще има санкции за футболистите. С тази игра няма как да станем шампиони, но ще станем шампиони, отсега го казвам. Когато побеждават всички са играли добре, футболът е колективен спорт. Това е всичко, което мога да ви кажа“ завърши Тонев!!!Няма такъв смях :) :) :) :)
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 май 2013 21:21

Честит "дубъл" сини момченца! Имам само един въпрос - тъпичко ли ви е? :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”