честита титла на лудогорец, щом не можем да бием славия, значи не заслужаваме

браво и на белите, които най-сетне показаха, че могат да играят и честно... само се нядявам наистина всичко да е така а това, което съм написал преди почти месец, да не е вярно:
Изпратено на: 09 Май 2013 01:30
От: седемнамалко
До: sin4ec
помниш ли какво ти написах преди мача цска-ботев? че ботев ще легне и към 29-и кръг няма да има и теоритичен шанс за трето място? познах ли? познах та сега нещо друго ми се върти в главата, за съжаление, май според последните резултати и "умните" изказвания на батков ни подготвят за "уникална драма"... левски бие "измъчено", докато лудогорец, който за 6 мача беше вкарал точно един гол и то 50 минути след като на локото им изгониха човек за нерегламентирана инхалация на осмия елемент от таблицата (aka - неправилно дишане), а сега 3, 4, 5, срещу леката славия сигурно пак 6... според мен всичко се подготвя за титла на лудогорец, най-вероятно с наша победа срещу тях и грешка в друг мач. така всички ще са "доволни", все пак гледаме първенство, където собствениците на първия, втория и третия в класирането правят обща фирма, за да продадат тв-правата на четвъртия... както казах, при този сценарий всички ще са сити, за розовите остава най-голямата радост - левски няма да е шампион+утешително участие в европа, за "задругата на вечните подлоги" - анално удоволствие от поредното надупване срещу цска+утешително участие в европа, за лудогорец - титлата, която според мен е платена мнооого отдавна, а за левски - купата+морална победа срещу лудогорец (хайде на бас, че това ще са първите думи на адвокатина след евентуален равен във враца и победа срещу разград?) и така. освен това поне половината отбор на левски не знае за тази работа, а и няма как да им се обясни, говоря за гари, рамос, прохазка, силва, пинто,... ако се замислиш последните ни 10-15 гола са вкарани, изработени, или и двете от тези футболисти, но други са пределно наясно (старокин, пелето, пл. илиев,...) и "компенсират". точно затова гари, рамос, прохазка, пинто и силва играха по 90 минути в протоколния реванш срещу локото за купата, два дена преди мача с онези - от една страна е задължително да вземем купата, за да класираме осраните боталикъ в европа, от друга е добре да се изморяват... не знам защо ти досаждам с тези работи, но исках да ги напиша някъде запази това съобщение, ако искаш и го постни на форумите след като (дано не) се случи.