Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
acmilan написа:Не знам по какъв повод е писано, но ако е за темата "Красиви женски създания", човекът е напълно прав. Някои мъже нямат грам вкус за жени...
Red_Girl написа:Другарю Шумкар, ще споделите ли как така твърдите, че сте от Рожен, а същевременно пишете от Стара Загора? Някаква връзка с извънземните ли имате или можете да се телепортирате?![]()
Red_Girl написа:Другарю Шумкар, ще споделите ли как така твърдите, че сте от Рожен, а същевременно пишете от Стара Загора? Някаква връзка с извънземните ли имате или можете да се телепортирате?![]()
shumkar_44 написа:Red_Girl написа:Другарю Шумкар, ще споделите ли как така твърдите, че сте от Рожен, а същевременно пишете от Стара Загора? Някаква връзка с извънземните ли имате или можете да се телепортирате?![]()
Впрочем, ето за какво говоря, когато споменавам за недоброжелатели. По последна информация съм "писал от Стара Загора", при положение, че от години не съм бил под Аязмото. Утре вероятно ще ме "срещнат" в Хондурас, а вдруги ден - кой знае. Простете, ала за мен това е недопустимо и неоправдано. Лек ден.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Ааа, не съм убедена. Като гледам какви изкуствени създания са напускали в темата, лошо ми става. В някои от тях има повече пластмаса и силикон от произволна железария. Важното е, че моят има вкус.dreben23 написа:Точно обратното е- ние си имаме вкус за жени, но жените нямат вкус за мъже.![]()
Затова поне loveplanet.net винаги е на разположение.300 профила съм одобрил и ще ми казвате, че немам вкус! И само 10 от тях са ме одобрили (е, значи си е обратното), разбираемо все пак- мързи ме да си сменя снимката, а там съм с десетина годинки по-млад, както и те.
Приятно ми е, Франческо Тоти!
![]()
Анонимъс да спрат да атакуват профила на човека, искаме да четем прелестните му трудове и да попиваме възпитание и наука.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:Шумкаре, снимката на твоя аватар твоя ли е? Защото това е Кирил Якимов от село Ключ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта