Мнениеот shumkar_44 » 25 май 2013 13:01
Привет, мили приятели! Както знаете, в последната седмица ме съпътсвуваха значителен брой несгоди, за които ще разкажа подробно в близкото бъдеще.
Като за начало, бих искал да споделя, че прегледах вашите коментари по вълнуващата ни дискусия и останах дълбоко огорчен от същите. Смисълът на моя труд бе да представи по вълнуващ начин някои препоръчителни привички в сферата на съвкуплението, ала по всичко личи, че разумът е отстъпил мястото си на клюките, неадекватността и неоправданата пошлост.Същевременно дори се намериха люде, които безпричинно са ме нарекли измамник, крадец, както и человек с психическо разстройство (а сигурно и физиологическо такова). Главната причина е пройдохата, който разпространява трудовете ми, без дори да иска моето съгласие, както и мистериозния человек, с който "сме се срещнали в Балчик", при положение, че там бях абсолютно сам. Заради този "приятел от Балчик" бих помолил ръководното звено да се самосезира и съответно да бъде наказан, тъй като целта му е ясна - да дублира и иронизира мненията ми по изключително тънък и подъл начин, както и да ви снабдява с лъжовна информация за моята персона. Същият дори твърдеше, че съм му бил дал визитка с мобифонен номер, при положение, че аз от години вече ползвам джиесен.
Не на последно място, бих искал да "благодаря" на "културния" си внук, на когото позволих да отседне в жилището ми докато отсъствам. На посредствения студент бе заръчано в никакъв случай да не употребява моята компютърна апаратура, тъй като на нея имам складирана безценна информация. По всичко личи, че той е злоупотребил с доверието ми, играейки си с потребителския ми панел и се е подиграл с труда ми, излагайки ме пред моята благоразумна аудитория. В тази връзка, за мен той е вече мъртъв.
В заключение, ще ви помоля да бъдете разумни и да не вярвате на "доброжелателите", тъй като те целят единствено да осмеят и отхвърлят това, което не разбират. Аз зная, че вие сте разумни и възпитани и за това ще продължавам да ви предоставям моите житейски насоки, доколкото работата и жестоката подагра ми позволяват. Благодаря ви.
Толстолоб, на теб съм роб.