Да бъдем обективни спрямо Мицова.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Да бъдем обективни спрямо Мицова.
Бързам да уточня, че снощи бях на мача с Италия в сектор Г и видях провокацията на италианците и естествено прави чест на хората, които защитиха българската чест. Прочетох статията на Мицова и тя в същността си е абсолютно права. Жената не казва, че не подкрепя действията на хората тръгнали към жабарите, просто не я коментира, както и простащината на италианците, което е и безсмислено, понеже Италия е нормална държава и хулиганите ще ги издирят и накажат, но нашите олигофрени, които и този мач внесоха бомбички, които пак развяха нацистки символи и освиркаха чуждия химн (въпрос на образование), пак ще останат ненаказани и така до следващия мач. Химнът, заедно със знамето и герба, е символ на всяка страна и дали ще изгориш знаме или освиркаш химн е едно и също, т.е. паднахме на нивото на диваците от Ботуша. Грешката е на полицията, че не наби италианците, а го отнесоха нашите, но това бездействие, знаем, не е прецедент. Тъй че жената иска да си погледнем в нашия двор първо, защото аз лично не желая да гледам псевдопатриоти с лумпенизирани физиономии, носещи свастики, които знаят повече за Хитлер, но не и за Левски. Тази малобройна плява в обществото най-много да натрупа дивиденти за съжаление и пак казвам браво на защитилите българската чест, но не на расисти и нацисти в агитките.
Re: Да бъдем обективни спрямо Мицова.
Е кво значи не я коментира ве ... тва е се едно се правиш на ударен и незнаеш какво поражда това нещо ... Нямаше да има извинение за нея ако нямаше провокация! Неможе да не коментираш провокацията... ае сиктир вече с глупостите! И Италия ако са нормална държава ми обясни защо има по няколко жертви на сезон жезртви на футболно хулиганство и защо има размирици още от 1 кръг ??? ае...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts
Как да сме обективни като и ти ги наричаш жабари. В Италия никой не яде жаби ,това е приоритет на французите , но измишльотината на някой франкофон е употребявана неправилно от почти всички българи.Какво е виновен италианският народ и Италия,че трима идиота са подпалили нашият флаг? Те доколкото разбрах ще си търпят последствията за мое удоволствие , но гамените които излагат България с освиркване на химна не
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Thunder написа:Е кво значи не я коментира ве ... тва е се едно се правиш на ударен и незнаеш какво поражда това нещо ... Нямаше да има извинение за нея ако нямаше провокация! Неможе да не коментираш провокацията... ае сиктир вече с глупостите! И Италия ако са нормална държава ми обясни защо има по няколко жертви на сезон жезртви на футболно хулиганство и защо има размирици още от 1 кръг ??? ае...
У нас полицията не може да се справи с далеч по малко лумпени ,заради които хората спряха да ходят на мачове , ти с Италия ще ни сравняваш . Иди и виж с 100 г. са напред
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
С кое ? С убийството на фенове по стадионите ли ? Или с масовите мелета... да така е по напред са
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts
Прочетох всичко написано по статията на жената и си позволявам да пусна още един път моето мнение и със сигурност оставам на мнението си.
Ядосах се, защото съм фенна ЦСКА. Не може с някаква си статийка да решите, че всички фенове на ЦСКА са нацисти и фашисти. Внимавайте какво пишете, обиждате много хора по този начин. Жената е права, че не трябва да се подхожда по този начин, но не МОЖЕТЕ ДА НАРЕЧЕТЕ И СЛОЖИТЕ СНИМКА НА СЕКТОР Г И ДА НИ ОПРЕДЕЛИТЕ КАТО ФАШИСТИ. Аз имам семейство в това число отглеждам и дете и това че ходя на мачове на националния отбор и и ги гледам от сектор Г и обичам българското знаме и химн не ме прави НАЦИСТ!
Ядосах се, защото съм фенна ЦСКА. Не може с някаква си статийка да решите, че всички фенове на ЦСКА са нацисти и фашисти. Внимавайте какво пишете, обиждате много хора по този начин. Жената е права, че не трябва да се подхожда по този начин, но не МОЖЕТЕ ДА НАРЕЧЕТЕ И СЛОЖИТЕ СНИМКА НА СЕКТОР Г И ДА НИ ОПРЕДЕЛИТЕ КАТО ФАШИСТИ. Аз имам семейство в това число отглеждам и дете и това че ходя на мачове на националния отбор и и ги гледам от сектор Г и обичам българското знаме и химн не ме прави НАЦИСТ!
Аз бях в сектор "В" и с моите приятели стояхме прави на химна и на Италия...чудехме се защо го освиркват!?...докато не започна нашия и ония селяци запалиха трибагреника ни!В тоя момент ми се искаше и аз да съм в "Г" и да ги помажа ония диваци...и аз не одобрявам освиркването на химна, но в случая трябваше с цената на всичко на тея селяци да бъде показато защо нашето знаме не е пленявано в битка!!!
България над всичко!!!
СЕКТОР Г!
България над всичко!!!
СЕКТОР Г!
ОБИЧАМ РОДИНАТА,МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!!!
- nostradamus
- Контакти:
ФЕНОВЕТЕ,КОИТО ПОДПАЛИХА ФЛАГА БЯХА МАКЕДОНЦИ А НЕ ИТАЛИАНЦИ.ПОЛИЦАИТЕ НА ВХОДА НА СЕКТОР Г Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ЗАЩО В СЕКТОРА ЗА ГОСТИ ВЛИЗАТ ФЕНОВЕ С БЪЛГАРСКИ ФЛАГ.ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ НАШИ "БРАТЯ" ОТ СКОПИЕ РЕДОВНО ИЗПОЛЗВАТ СПОРТНИ СЪБИТИЯ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОВОКАЦИИ.
Батков вън!
По същите обективни причини нашите медици стояха в Либия много години.По същите обективни причини ние сме нацисти и фашисти,а подпалилите нашия флаг и пребили наши сънародници италианци са ЕВРОПЕЙЦИ.Забележете,не са жабари.До като някой не ми покаже изпълнение на национален химн на гостуващ отбор без освирквания не премам нападките срещу моите сънародници.Това е ритуал-има и неписани закони на тази игра.Ние уважаваме нормите на поведение и никакви инциденти не бяха отбелязани извън реакцията ни,провокирана от групата европейци.ПАРДОН,ТЕ НЕ БЯХА ЛИ УБИЛИ И КАРАБИНЕР ПРЕДИ ОКОЛО ГОДИНА?
ФЕНОВЕТЕ,КОИТО ПОДПАЛИХА ФЛАГА БЯХА МАКЕДОНЦИ А НЕ ИТАЛИАНЦИ.
Това верно ли е или е майтап!? Щото е много важно и опасно според мен. И ще преобърне на 360 цялата тема и теза на г-ца Мицова, а и на целия спор
Това верно ли е или е майтап!? Щото е много важно и опасно според мен. И ще преобърне на 360 цялата тема и теза на г-ца Мицова, а и на целия спор
Последна промяна от jul на 12 окт 2008 19:56, променено общо 1 път.
ЦСКА си е ЦСКА!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!
Върни се в “Футбол - България”