Fast and furious 6/Бързи и яростни 6

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Fast and furious 6/Бързи и яростни 6

Мнениеот -Ivan- » 25 май 2013 09:37

Здравейте на всички.Искам да ви попитам как ви се стори 6-цата на поредицата Бързи и яростни.Аз лично я гледах на кино и останах изумен-супер филм,уникален екшън,постоянни обрати и страхотно шоу.Малко е тъпо,че екшъна все повече измества здравите коли и състезанията,но специално за тази част не мога да се оплача.

Искам да попитам,къде мога да намеря филма,освен кината,където я има и последната част с Джейсън Стейтъм?Странно защо филма го има почти на всякъде,а финалната сцена никъде,или поне аз не я намерих.Явно ще има и 7-ца и се надявам да е последна от поредицата,въпреки,че ми е един от любимите филми 8-)
Изображение

iliyan

Re: Fast and furious 6/Бързи и яростни 6

Мнениеот iliyan » 25 май 2013 09:49

Гледал съм ги всичките без 6 , но за мен ми стана банален и ще чакам да го пуснат по HBO за да го гледам и няма да дам пари за кино !
След 2 филм всички по един или друг начин се повтаря или вземат да съживят някой герой - скука !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 25 май 2013 09:53

Aз не съм го гледал още , но след токио дрифт-а не ми харесват много , няма ги яките тунинговани коли , и т.н. От трейлъра на този съдя , че също няма много коли .

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 25 май 2013 09:56

Филма е просто уникален! Най-после и 3-ката, която нямаше нищо общо с другите я свързаха с цялата история и то по невероятен начин. Не искам да казвам нищо за да не развалям изненадата, но накрая се появява един много известен актьор, който ще участва в 7-цата. Просто нямам търпение за седмицата, която ще излезе следващата година към края на Юли. на 20-ти мисля, че беше премиерата в Щатите, така че при нас ще дойде към 25-ти предполагам. И така де, който не го е гледал да отива задължително да го гледа. Струват си парите! И към автора на темата изтрий името на актьора, който се появява накрая да не разваляш изненадата на хората!!! Наистина беше много приятна изненада и просто като се появи всички в киното избухнаха.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 25 май 2013 10:03

Alonso_Massa написа:Филма е просто уникален! Най-после и 3-ката, която нямаше нищо общо с другите я свързаха с цялата история и то по невероятен начин. Не искам да казвам нищо за да не развалям изненадата, но накрая се появява един много известен актьор, който ще участва в 7-цата. Просто нямам търпение за седмицата, която ще излезе следващата година към края на Юли. на 20-ти мисля, че беше премиерата в Щатите, така че при нас ще дойде към 25-ти предполагам. И така де, който не го е гледал да отива задължително да го гледа. Струват си парите! И към автора на темата изтрий името на актьора, който се появява накрая да не разваляш изненадата на хората!!! Наистина беше много приятна изненада и просто като се появи всички в киното избухнаха.

Е вече го написах,при нас всички станаха и накрая прави го гледахме,имам предвид последната сцена в Токио.Знаеш ли къде мога да я намеря тая сцена?
Изображение

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 25 май 2013 10:05

В нета има ли го ?

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 25 май 2013 10:09

-Ivan- написа:
Alonso_Massa написа:Филма е просто уникален! Най-после и 3-ката, която нямаше нищо общо с другите я свързаха с цялата история и то по невероятен начин. Не искам да казвам нищо за да не развалям изненадата, но накрая се появява един много известен актьор, който ще участва в 7-цата. Просто нямам търпение за седмицата, която ще излезе следващата година към края на Юли. на 20-ти мисля, че беше премиерата в Щатите, така че при нас ще дойде към 25-ти предполагам. И така де, който не го е гледал да отива задължително да го гледа. Струват си парите! И към автора на темата изтрий името на актьора, който се появява накрая да не разваляш изненадата на хората!!! Наистина беше много приятна изненада и просто като се появи всички в киното избухнаха.

Е вече го написах,при нас всички станаха и накрая прави го гледахме,имам предвид последната сцена в Токио.Знаеш ли къде мога да я намеря тая сцена?

Нямам представа къде можеш да я намериш. Видях, че в Замунда е качен целия филм от там може, но не знам.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 май 2013 10:25

Филм де що е с Вин Дизел се гледа, а и лош такъв няма с негово участие :) Ще има и 7-ма част, което е страхотно...
Чакам Ридик и Трите Х :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 май 2013 10:46

Ивайло Лудогорец написа:Aз не съм го гледал още , но след токио дрифт-а не ми харесват много , няма ги яките тунинговани коли , и т.н. От трейлъра на този съдя , че също няма много коли .

Тая дето я кара Вин Дизел си мечтаех да я взема преди няколко месеца и да я тунинговам.Camaro 1969 muscle car задницата е уникална.18 000 долара струваше ама още колко ще трябва да се потрошат по нея.

Изображение

Иначе една от колите са я купили за 5 000 долара от ebay и са туниговали след това.
Последна промяна от Parmalat на 25 май 2013 10:59, променено общо 3 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Свободна зона”