Монако започна с атаката: Закупи Моутиньо и Родригес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Монако започна с атаката: Закупи Моутиньо и Родригес

Мнениеот dreben23 » 24 май 2013 21:47

batmanlevski написа:браво на Гари Родригес бързо направи име в Европа,заслужава и в по-голям клуб да играе !

Да, Етър ще му приляга- от същата дивизия като в холандския му предшественик! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 24 май 2013 22:11

batmanlevski написа:браво на Гари Родригес бързо направи име в Европа,заслужава и в по-голям клуб да играе !

Изби рибата! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 24 май 2013 22:11

имат пари - дават :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 24 май 2013 22:29

Подочух, че баце Роман имал така симпатии. Газпром му го препоръчали. Обмисляли варианта Гари за 72 млн. + процент от приходите на Челси от неговите тениски за следващите 5 години. Вече имало поръчани 200 млн. бройки. 8-) 8-)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 24 май 2013 22:42

pirin_blg написа:Това, че Монако се завръща с Лига 1 е добре за конкуренцията в първенството, което беше доминирано години наред от Лион. Сега ПСЖ са фактор, ето ги и монегаските, Лион все още са класа, Олимпик М не е за подценяване. Изглежда първенството ще е доста интересно, а и стана ясно, че и ние тук ще може да гледаме някой друг мач от него :)
Аз исках да обърна внимание на другия отбор в сделката - Порто. Не знам какво правят тези хора, но или са някакви екстрасенси или имат някакъв невероятен нюх към играчите, които купуват/създават, развиват и след това продават. Не искам да споменавам имена, защото няма как да не пропусна някой(не са 1 или 2ма). Имам чувството, че и дърво да забият на центъра на Драгао, ще го направят футболист и ще му вземат 30-ина милиона от раз. Поздравления за тези хора, това се казва управление на таланти и клуб като цяло!

Порто има изключителна скаутска мрежа разпространена изцял свят и най-вече в Бразилия .
100 % съм сигурен ,че преди да продадат Моутиньо и Джеймс Родригес вече са подготвени новите лица за които ще се говори догодина .

Уникален мениджмънт имат Порто -ако не си продават играчите така , няма кой да ги бие просто .
Бенфика е на същият принцип макар и не толкова като Порто .

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 24 май 2013 22:54

A/N/C написа:... Жоао Моутиньо и Хамес Родригес от Порто ...

Хамес???
Joao Filipe Iria Santos Moutinho, 26 years old, international Portuguese midfielder, signed 5 years contract
James David Rodriguez Rubio, International Colombian forward, signed 5 year contract.

И що единият е Жоао, а другият Хамес?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 24 май 2013 22:56

russia написа:

Хамес???
Joao Filipe Iria Santos Moutinho, 26 years old, international Portuguese midfielder, signed 5 years contract
James David Rodriguez Rubio, International Colombian forward, signed 5 year contract.

Едното иде от протоКалски, а другото от Шпаньолски. 8-)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 24 май 2013 23:03

fr3ak_boy написа:
russia написа:

Хамес???

Едното иде от протоКалски, а другото от Шпаньолски. 8-)

Ей тоз отговор чаках! :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 май 2013 02:46

A/N/C написа:
pirin_blg написа:Това, че Монако се завръща с Лига 1 е добре за конкуренцията в първенството, което беше доминирано години наред от Лион. Сега ПСЖ са фактор, ето ги и монегаските, Лион все още са класа, Олимпик М не е за подценяване. Изглежда първенството ще е доста интересно, а и стана ясно, че и ние тук ще може да гледаме някой друг мач от него :)
Аз исках да обърна внимание на другия отбор в сделката - Порто. Не знам какво правят тези хора, но или са някакви екстрасенси или имат някакъв невероятен нюх към играчите, които купуват/създават, развиват и след това продават. Не искам да споменавам имена, защото няма как да не пропусна някой(не са 1 или 2ма). Имам чувството, че и дърво да забият на центъра на Драгао, ще го направят футболист и ще му вземат 30-ина милиона от раз. Поздравления за тези хора, това се казва управление на таланти и клуб като цяло!

Порто има изключителна скаутска мрежа разпространена изцял свят и най-вече в Бразилия .
100 % съм сигурен ,че преди да продадат Моутиньо и Джеймс Родригес вече са подготвени новите лица за които ще се говори догодина .

Уникален мениджмънт имат Порто -ако не си продават играчите така , няма кой да ги бие просто .
Бенфика е на същият принцип макар и не толкова като Порто .

Да те поправя не в Бразилия,а в цяла Латинска Америка имат добра скаутска мрежа.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 май 2013 02:55

matador написа:
federer90 написа:Aз пък се радвам ,4е класи4ески отбор като Нант се завърна

И аз дано тази път се задържат за по дълго в Лига 1.На иначе Монако много добри трансфери са направили.

Даа, аз също много се радвам, че моите любимци от Нант пак са в елита. Фен съм им от поне 15 години. Отборът им с Ландро, Сибиерски, Вайруа, Кариер, Олембе, Монтерубио беше страхотен. 8-)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Футбол - Свят”