Ах този безхаберник Мъри

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Ах този безхаберник Мъри

Мнениеот Sagittarius » 02 окт 2009 19:02

Безхаберник или не в случая,след показаните игри напоследък,най-малко пък футболисти на Черно Море имат място в Националния отбор.Това е.Та нашите играчи загубиха от Спортист Своге и Локо Пд,двата най-слаби отбора в А група,не можем да имаме и грам претенция даже,че не сме получили повиквателни на наши състезатели.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 19:48

garfild8 написа:
acmilan написа:Добре де,какъв е проблемът в състава сега :lol: И аз не виждам защо са в него Иванчо липсата на мотивация,Данчо Тъча,сладострастникът Караджов,Пламен Николов и апотеозът на селекцията СЪРМОВ :mrgreen: ,ама какво да се прави,това е избрал Мъри,това е съставът.Аз си подкрепям винаги националите,който и да играе,това е важно,няма значение кой е на терена,важно е като почва мачът да чуя химна,да се просълзя и надъхам :) 8-)

Приятел,ти да се надъхаш каква полза?Или аз?Най-много да цапнеш още една,две чашки и да псуваш гореизброените шушляци и другите покрай тях,по-надъхано ли?Аз лично,го правя с удоволствие.И си пийвам и ги благославям.Ако играят добре и бият,си пия доволен без да им тегля благословии.Та просто искам да ти кажа накратко acmilan,че е много по-важно играчите да се надъхат.Каква полза че си надъхан,а те се влачат като черва по терена?

Прав си ;) Иначе най-гадно е като съм на стадиона и не мога да обърна чашката след всяка наша грешка,респективно гол за противника :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 окт 2009 19:51

acmilan написа:
garfild8 написа:
acmilan написа:Добре де,какъв е проблемът в състава сега :lol: И аз не виждам защо са в него Иванчо липсата на мотивация,Данчо Тъча,сладострастникът Караджов,Пламен Николов и апотеозът на селекцията СЪРМОВ :mrgreen: ,ама какво да се прави,това е избрал Мъри,това е съставът.Аз си подкрепям винаги националите,който и да играе,това е важно,няма значение кой е на терена,важно е като почва мачът да чуя химна,да се просълзя и надъхам :) 8-)

Приятел,ти да се надъхаш каква полза?Или аз?Най-много да цапнеш още една,две чашки и да псуваш гореизброените шушляци и другите покрай тях,по-надъхано ли?Аз лично,го правя с удоволствие.И си пийвам и ги благославям.Ако играят добре и бият,си пия доволен без да им тегля благословии.Та просто искам да ти кажа накратко acmilan,че е много по-важно играчите да се надъхат.Каква полза че си надъхан,а те се влачат като черва по терена?

Прав си ;) Иначе най-гадно е като съм на стадиона и не мога да обърна чашката след всяка наша грешка,респективно гол за противника :mrgreen:

Ами тогава не ходи. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 03 окт 2009 00:19

Sagittarius написа:Безхаберник или не в случая,след показаните игри напоследък,най-малко пък футболисти на Черно Море имат място в Националния отбор.Това е.Та нашите играчи загубиха от Спортист Своге и Локо Пд,двата най-слаби отбора в А група,не можем да имаме и грам претенция даже,че не сме получили повиквателни на наши състезатели.

Не ти говоря за сега, а когато бяхме във форма, сега е ясно, че се представяме зле, но примерно Левски ги бият всички и имат три национала.Ние миналата година имахме период от 1000 минути ПОРЕДНИ без допуснат гол, отделно през пролетния полусезон допуснахме най-малко голове, желязна защита, минимум 1 национал измежду централните ни защитници Танко Дяков или Александров, но Мърльо предпочита пенсионери за защитници, сега сме в криза, но когато не бяхме и мачкахме наред, тоя малоумник се подиграваше като викаше от неговото отборче 5 човека

Върни се в “Черно море”