До кога ще търпите - ФЕНОВЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: До кога ще търпите - ФЕНОВЕ

Мнениеот dodo7271 » 24 май 2013 13:01

Show Must Go On написа:
dodo7271 написа:Ето, например, феновете на Ботев Пд са "селяни", защото след мачовете с ЦСКА и Лудогорец си мълчат, въпреки че отборът им буквално си беше свалил гащите и отделно съдиите жестоко ги порязаха.

Мухльо!!!!! От клуба може и да са си мълчали, но феновете :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: НЕ
А селянията е по хора, като теб вглъбени, че само у вашето село всичко е у ред [offtopic]Левски[/offtopic]

Може би нещо съм изпуснал. Кога феновете на Ботев казаха нещо след тези мачове?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 24 май 2013 13:07

Фенските пристрастия спрямо софийски отбор са надеждно доказателтво, че не си комлексиран мразещ столицата си селтак. ;)
Съответно няма да ги взимаш много присърце тези скандирания. ;)

ПП. И аз като цяло съм против тези скандирания, особено на мачовете извън столицата...

Odin
Контакти:

Мнениеот Odin » 24 май 2013 13:07

Най-големите селяни са точно в София. Те точно, защото са яко комплексирани, се пънат да изтъкнат, че са от столицата, ама дойдат ли празниците задръстват пътищата, за да се приберат по родните места. Нямате си идея как се изчиства София по празниците. :lol:

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 24 май 2013 13:11

dodo7271 написа:
Show Must Go On написа:
dodo7271 написа:Ето, например, феновете на Ботев Пд са "селяни", защото след мачовете с ЦСКА и Лудогорец си мълчат, въпреки че отборът им буквално си беше свалил гащите и отделно съдиите жестоко ги порязаха.

Мухльо!!!!! От клуба може и да са си мълчали, но феновете :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: НЕ
А селянията е по хора, като теб вглъбени, че само у вашето село всичко е у ред [offtopic]Левски[/offtopic]

Може би нещо съм изпуснал. Кога феновете на Ботев казаха нещо след тези мачове?

Какво искаш, декларацийки като вас да пускаме?
И какво, ако има такива? Нищо!
Първият полусезон след не мълчането и от клуба и от феновете за свирката на таско педе.аско, какво стана. Идва вторият полусезон, пак срещу същият противник и до 18мин. има 3 спестени жълти картона (два за симулация и един за разкарване на топката след сигнал), и две очеизвадно измислени дузпи за делиорманци и .....................нищо. Колкото и да се лае в БГ само, който плаща на съдии, комисии и бфс има право на нещо ;)

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 24 май 2013 13:22

Когато запеят срещу мен "Селяни! Селяни!" бих отговорил с "Граждани! Граждани!". На финала за Купата ми хареса банера на Берое: "Заменяме купа за Левски в Б група!"
Изображение

tapatop
Контакти:

Мнениеот tapatop » 24 май 2013 13:42

Тази история със затриването на българското село и подигравката с него,започна през комунизма когато почнаха да създават работническа класа в градовете и да урбанизират страната с цел по лесно манипулиране на съзнанието на хората.Селянинът е свободен човек .Той не зависи толкова от заплата и робуване на началници.Затова и се осмива и затрива от стоящите зад нещата.Масата подема подадените лозунги и изпълнява безропотно.Не е лошо да си селянин ,не е смешно да си селянин ,но думата вече има подсъзнателно негативно звучене,от подадените внушения.Така е и по стадионите.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 24 май 2013 13:47

Гледам Литекс Левски и се чува Умрете Селяни а на оградата на Левски се виждат Левски Ноевци,Левски Каспичан,Ловеч обича Левски, Левски Пирдоп.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 24 май 2013 13:56

bianchi написа:Гледам Литекс Левски и се чува Умрете Селяни а на оградата на Левски се виждат Левски Ноевци,Левски Каспичан,Ловеч обича Левски, Левски Пирдоп.

Ето за това говоря и аз ..
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 24 май 2013 14:06

"Селянин" е начин на поведение, не произход!
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 май 2013 14:07

radoslav_rashkov написа:"Селянин" е начин на поведение, не произход!

:!:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Архив”