-------------------------------------------------------Пламен-------------------------------------------------
-------Дъстли-----------------------------Ели------------------Везалов---------------------------Пинто--------------
-------------------------------Велев------------------------------------------Гаджев---------------------------
--------Рамос----------------------------------------Вутов----------------------------------------Гари-------------
-------------------------------------------------------Силва-------------------------------------------------------------
Левски - Славия - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски - Славия
Sardukar написа:Давайте желани състави, че да заприлича на тема за футбол![]()
Кой да е партньор на Велев в средата?
Кой да е централен нападател?
Кой да е зад този нападател?
Според мен Йовов трябва да играе до Велев. На него му имам повече вяра от на Влади Гаджев. Разбира се, най-добре би било там да е Димов, но той ще е в центъра на защитата (почти сигурно).
Предпочитам Силва да води атаката, но май славистите са удобни на Карвальо![]()
Гари Родригес, който направи добри мачове през пролетта много често започва да отсъства за дълги периоди от мачовете. Противниковите отбори много го избутват от фланга. Уж там трябва да получава топката по-свободно, но всички съперници го бият. За това предпочитам да започне като човек зад нападателя.
Аз искам този състав: Пламен, Пинто, Милиев/Везалов, Ели и Дъстлито; Димов и Велев; Йорданов (като няма друг), Гари и Рамос; Силва
Очаквам този състав: Пламен, Пинто, Милиев, Димов и Дъстлито; Велев и Йовов/Гаджев; Гари, Гаджев/Рене/Йорданов и Рамос; Карвальо
димов е контузен, няма да играе

според мен силва трябва да играе, шибна им 2 гола есента, бих желал зад него да е карвальо, а на крилото да си е рамос, но не решавам аз.
Да, благодаря за инфото. Не знам как успявам да изпускам подобни новини, като уж проверявам за тях 
Значи ще им дадем да вкарат...... 4-1 ми звучи шампионски, но да видим. Доволен съм на всякаква победа
ПП Ренето здрав ли е
Време му е да направи нещо полезно за "Левски" 

Значи ще им дадем да вкарат...... 4-1 ми звучи шампионски, но да видим. Доволен съм на всякаква победа

ПП Ренето здрав ли е

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Sardukar написа:Да, благодаря за инфото. Не знам как успявам да изпускам подобни новини, като уж проверявам за тях
Значи ще им дадем да вкарат...... 4-1 ми звучи шампионски, но да видим. Доволен съм на всякаква победа![]()
ПП Ренето здрав ли еВреме му е да направи нещо полезно за "Левски"
Да наистина, Моци му направи опит за счупване на крак

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Най-вероятно ще пуснат Йовов титуляр като за последно...... Иначе очаквам:
Илиев, Дъстли, Ели, Везалов, Пинто, Велев, Гаджев, Йовов, Рамос, Гари, Карвальо.
Иска ми се да играе Силва. Зимата вкара два гола на Славия и му върви срещу белите.
Илиев, Дъстли, Ели, Везалов, Пинто, Велев, Гаджев, Йовов, Рамос, Гари, Карвальо.
Иска ми се да играе Силва. Зимата вкара два гола на Славия и му върви срещу белите.

Всеки който поставя в състава футболното недоразумение Гаджев трябва сериозно да се замисли дали наистина е фен на Левски.По-трагичен и по-слаб футболист в момента няма в отбора.Дано треньора Митов е прогледнал и дано не го включи в групата за мача.
Мисля че този мач няма какво да се коментира. Той се е изиграл предварително - очаквам обаче някаква постановка -дузпи, обрати, червени картони, винаги така става в уговорени мачове
. Като се сетя кои им е треньор Вили Вуцов, който в интервюто преди мача си призна че е болен левскар...Още Георги Петков, Генев, Галин Иванов.
Исторически последните 10 години си спомням само една победа на Славия и два хикса, докато на нас за два сезона ни взеха победа и хикс, има разлика, а ??. Славия с Венци начело е един от най-лесните "дерби" мачове на сините, че точно сега ли ще им развалят празника !
С това не казвам че Славия едва ли не е по-силна от Левски. Просто няма да се напъва, и ще ви е даже по лесно, отколкото самите вие си мислите !
Да им е честита титлата на Герена и да се стягат, че ги чакат отборите от Шампионската лига, да им пълнят кошницата
Искам ей така една Легия (Варшава) да им се падне за която ни се присмиваха че сме загубили минимално в контрола
Въпреки че още в втори кръг дебнат отбори като Динамо Тбилиси, Скендербеу и Железничар ..

Исторически последните 10 години си спомням само една победа на Славия и два хикса, докато на нас за два сезона ни взеха победа и хикс, има разлика, а ??. Славия с Венци начело е един от най-лесните "дерби" мачове на сините, че точно сега ли ще им развалят празника !
С това не казвам че Славия едва ли не е по-силна от Левски. Просто няма да се напъва, и ще ви е даже по лесно, отколкото самите вие си мислите !
Да им е честита титлата на Герена и да се стягат, че ги чакат отборите от Шампионската лига, да им пълнят кошницата

Искам ей така една Легия (Варшава) да им се падне за която ни се присмиваха че сме загубили минимално в контрола

Въпреки че още в втори кръг дебнат отбори като Динамо Тбилиси, Скендербеу и Железничар ..
- blue avalanche
- Контакти:
snakebite написа:Мисля че този мач няма какво да се коментира. Той се е изиграл предварително - очаквам обаче някаква постановка -дузпи, обрати, червени картони, винаги така става в уговорени мачове. Като се сетя кои им е треньор Вили Вуцов, който в интервюто преди мача си призна че е болен левскар...Още Георги Петков, Генев, Галин Иванов.
Да им е честита титлата на Герена и да се стягат, че ги чакат отборите от Шампионската лига, да им пълнят кошницата![]()
Искам ей така една Легия (Варшава) да им се падне за която ни се присмиваха че сме загубили минимално в контрола![]()
Той се е изиграл предварително - очаквам обаче някаква постановка -дузпи, обрати, червени картони, винаги така става в уговорени мачове
А,също така излизане с юноши и загуби с по 7-0...
С това не казвам че Славия едва ли не е по-силна от Левски.
А какво всъщност казваш,че не е много ясно...
Понеже на вас отборите от ЛЕ хич няма да ви напълнят кошницата...
- Adramelech
- Контакти:
snakebite написа:Мисля че този мач няма какво да се коментира. Той се е изиграл предварително - очаквам обаче някаква постановка -дузпи, обрати, червени картони, винаги така става в уговорени мачове. Като се сетя кои им е треньор Вили Вуцов, който в интервюто преди мача си призна че е болен левскар...Още Георги Петков, Генев, Галин Иванов.
Да им е честита титлата на Герена и да се стягат, че ги чакат отборите от Шампионската лига, да им пълнят кошницата![]()
Искам ей така една Легия (Варшава) да им се падне за която ни се присмиваха че сме загубили минимално в контрола![]()
Викаш вашият с Миньор миналата година се игра на литър кръв и метър кожа или пък този с Ботев сега? Ако Домуса наистина е решил да даде 500 000 премия на Славия, колкото и болни левскари да са изброените от теб играчи и треньор, със сигурност ще изберат парите, пред това Левски да е шампион.
Исторически погледнато вие сте за втора година в А група, как изобщо сравняваш мачовете на Левски за ДЕСЕТ години назад и вашият за ДВЕ? Какво правим ако в следващите 8 примерно имате само победи над белите?
Бе точно това казваш, както и розовите. Ако Левски бие - мачът е купен, ако Левски падне - мачът е ок, все едно Левски не може да бие никой отбор.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
-
- Контакти:
ще бъде голем ташак, Славия да измъкне точки на "Герена", но през това време Лудогорец сензационно да не успее да бие Монтана 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]