До кога ще търпите - ФЕНОВЕ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
До кога ще търпите - ФЕНОВЕ
Не мога да разбера едно нещо, до кога феновете на Левски и Цска ще хулят всички други фенове ОТ ТАКА наречената провинция с думата "СЕЛЯНИ" , ами господа , ако не са тези фенове от "ПРОВИНЦИЯТА " няма да сте повече от 400 човека на собствените си стадиони и не повече от 100 човека на гостуване и не мога да разбера как самите фенове от "ПРОВИНЦИЯТА " разрешават да ги обиждат по този начин не стига , че отивате да ги подкрепяте да са повече , ами и ви обиждат , НЕ ГО РАЗБИРАМ ТОВА
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
Re: До кога ще търпите - ФЕНОВЕ
Айде кой е по по най...фенове от провинция от тва ти от онова ти. На кой му пука? В България няма футбол
- KategorieC
- Контакти:
Deluxx написа:Айде кой е по по най...фенове от провинция от тва ти от онова ти. На кой му пука? В България няма футбол
Съгласен! Дреме ми, че ми викат селянин, аз също не съм по убаф, оти и язе ги укам и нареждам как дойде !

Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!
- modor
- Контакти:
CTAHKO написа:До утре
вечер в първия спектакъл ......

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
KategorieC написа:Deluxx написа:Айде кой е по по най...фенове от провинция от тва ти от онова ти. На кой му пука? В България няма футбол
Съгласен! Дреме ми, че ми викат селянин, аз също не съм по убаф, оти и язе ги укам и нареждам как дойде !
Ачо , нещо не разбра какво съм написал НАПИСАХ , че самите фенове от "провинцията " разрешават на хората около тях да скандират СЕЛЯНИ при предоложение , че 90% от сектора е дошъл от "ПРОВИНЦИЯТА "
Лудогорец - NEWS!
zuekaa написа:KategorieC написа:Deluxx написа:Айде кой е по по най...фенове от провинция от тва ти от онова ти. На кой му пука? В България няма футбол
Ачо , нещо не разбра какво съм написал НАПИСАХ , че самите фенове от "провинцията " разрешават на хората около тях да скандират СЕЛЯНИ при предоложение , че 90% от сектора е дошъл от "ПРОВИНЦИЯТА "
То пък щото в София пращи от софиянци,нали

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Безмислена тема според мен. Дай като малките деца тоя викал на ония ония викал на другия и така ......

denitko1 написа:Безмислена тема според мен. Дай като малките деца тоя викал на ония ония викал на другия и така ......![]()
Защо да е безсмислена

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
zuekaa написа:Не мога да разбера едно нещо, до кога феновете на Левски и Цска ще хулят всички други фенове ОТ ТАКА наречената провинция с думата "СЕЛЯНИ" , ами господа , ако не са тези фенове от "ПРОВИНЦИЯТА " няма да сте повече от 400 човека на собствените си стадиони и не повече от 100 човека на гостуване и не мога да разбера как самите фенове от "ПРОВИНЦИЯТА " разрешават да ги обиждат по този начин не стига , че отивате да ги подкрепяте да са повече , ами и ви обиждат , НЕ ГО РАЗБИРАМ ТОВА
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските