Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 24 май 2013 00:48

memnto написа:Ти, лавината, дори не заслужаваш и отговор. :lol:

Че кой ти иска отговора?За риторични въпроси да си чувал?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 24 май 2013 00:51

siniq_fen написа:
memnto написа:
siniq_fen написа:
memnto написа:Добре де, да ви питам всички вас, какъв е проблемът да си изкажа мнението. При това го правя без всякакви квалификации и т.н. :roll:

Аз тогава ще те попитам - по кой начин бихме Лудогорец, които несъмнено са по-силен отбор от Славия?

Това как сте били един или друг отбор въобще не е показателно.
По твойта логика тъй като сте завършили наравно с Монтана и Пирин те са на вашето ниво така ли?

Не, просто казвам, че щом сме били 13 мача удома, едва ли точно Славия не можем да бием чисто футболно.

Чисто футболно защо не бихте и изпадлата Монтана? У дома.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 май 2013 00:51

Защото всеки бърка ;) Няма отбор, който да е стопроцентов.
Само Левски!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 24 май 2013 00:54

Именно, и в този мач можехте да сбъркате, но сега вече, след "другите начини", ще сбърка Славия.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 24 май 2013 00:54

blue avalanche написа:
memnto написа:Ти, лавината, дори не заслужаваш и отговор. :lol:

Че кой ти иска отговора?За риторични въпроси да си чувал?

Не. И защо си мислиш, че аз съм искал твоя, че ми отговаряш? :roll:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 май 2013 01:21

Не им обръщайте внимание на дребните душици. В събота ние ставаме шампиони,а те ще си останат със завистта, синьото БФС, другите начини,директиви и т.н. И един въпрос: Щом всичко е уредено вие защо изобщо гледате футбол. Аз ако ''знаех'' такива неща щях да се пренасоча към друг спорт :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 24 май 2013 03:47

Soulen написа:Не им обръщайте внимание на дребните душици. В събота ние ставаме шампиони,а те ще си останат със завистта, синьото БФС, другите начини,директиви и т.н. И един въпрос: Щом всичко е уредено вие защо изобщо гледате футбол. Аз ако ''знаех'' такива неща щях да се пренасоча към друг спорт :)

Как определяш коя душа е дребна :o ,аз искам да станете шампиони и да ви гледаме срещу отбори от нисък ранг...БАТЕ,Дебрецен,Сараево,Любляна :) ,в какъвто и ред да ви се паднат !!!! Тук ви добутаха до титла,там ще ви покажат къде ви е мястото :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 24 май 2013 05:18

А какво ще стане, ако вземем да поразмажем малко из Европата? Че ни е време според мен...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 май 2013 08:38

donDiego написа:
Soulen написа:Не им обръщайте внимание на дребните душици. В събота ние ставаме шампиони,а те ще си останат със завистта, синьото БФС, другите начини,директиви и т.н. И един въпрос: Щом всичко е уредено вие защо изобщо гледате футбол. Аз ако ''знаех'' такива неща щях да се пренасоча към друг спорт :)

Как определяш коя душа е дребна :o ,аз искам да станете шампиони и да ви гледаме срещу отбори от нисък ранг...БАТЕ,Дебрецен,Сараево,Любляна :) ,в какъвто и ред да ви се паднат !!!! Тук ви добутаха до титла,там ще ви покажат къде ви е мястото :!:

А ти как определяш,че БАТЕ е от нисък ранг?Понеже вие,с "високия ранг",не можете да ПОМИРИШЕТЕ предверието на групите на ШЛ,а те вече играха там.И то успешно! ;)

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 24 май 2013 09:39

blue avalanche написа:
donDiego написа:

А ти как определяш,че БАТЕ е от нисък ранг?Понеже вие,с "високия ранг",не можете да ПОМИРИШЕТЕ предверието на групите на ШЛ,а те вече играха там.И то успешно! ;)

Няма нужда да си чешем езиците,мога да сложа бас с теб,че сте до 3 предварителен кръг максимум.Друг е въпроса дали на теб ти харесва играта на Левски и начина по който станахте шампиони за предстоящата годишнина.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “Левски”