Локомотив - ЦСКА 25 май събота 18 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив - ЦСКА 25 май събота 18 ч.
И ти си прав,колега.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

COVINI написа:Феновете на Локо да не се правят на ощипани а да си спомнят във Враца как ги подпряха и не дадоха две дузпи за домакините,още тогава всичко свършваше.За самият отбор е по-добре да изпадне сега защото другия сезон пак ще бъде замесен в битката за оцеляване,тъкмо ще се върне по-силен и може да гледа за челните места.
А ти селяко,какво ще кажеш за мачовете на Ботев с Локо Пд и Славия? Или само се чешеш по заднника?
Как всички решиха ,че нямаме реален шанс за победа срещу отбор когото отстранихме за купата или и тогава са ни пуснали , а . В същото време смятате ,че отбор който постигна 3 абсолютно платени победи и взе точки срещу нас и Етър изцяло благодарение на съдийска помощ може да мине през Варна без проблеми .
COVINI написа:Феновете на Локо да не се правят на ощипани а да си спомнят във Враца как ги подпряха и не дадоха две дузпи за домакините,още тогава всичко свършваше.За самият отбор е по-добре да изпадне сега защото другия сезон пак ще бъде замесен в битката за оцеляване,тъкмо ще се върне по-силен и може да гледа за челните места.
Пълни глупости

В събота армейците ще ви бият с 3 гола и край на мъките ви.
Казах.
Казах.
Щом ти го казваш... 

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

баничката написа:В събота армейците ще ви бият с 3 гола и край на мъките ви.
Казах.

-
- Контакти:
[quote="баничката"]В събота армейците ще ви бият с 3 гола и край на мъките ви.
Смешнико,чорбарчетата са толкова слаби,че не знам как смяташ.че можете да биете с 3 гола!победа за ЛОКО и дано отборът с традиции,история,успехи да остане в А група!ЛОКО колкото и да е слаб е в състояние да прави силни мачове срещу силните,да създава колорит в групата и със сигурност скоро пак ще е на върха,където му е мястото!Ботев Вр,с цялото ми уважение към тях,са отбор,който почти винаги се бори за спасение,без манталитет и традиции!На северозапад е по-добре да си играят в Б група!!!!!!!
Смешнико,чорбарчетата са толкова слаби,че не знам как смяташ.че можете да биете с 3 гола!победа за ЛОКО и дано отборът с традиции,история,успехи да остане в А група!ЛОКО колкото и да е слаб е в състояние да прави силни мачове срещу силните,да създава колорит в групата и със сигурност скоро пак ще е на върха,където му е мястото!Ботев Вр,с цялото ми уважение към тях,са отбор,който почти винаги се бори за спасение,без манталитет и традиции!На северозапад е по-добре да си играят в Б група!!!!!!!
- Bojko Berojko
- Контакти:
Локо Сф създава колорит ??? Абе хора Вие болни ли сте, дрогирани ли , но явно кучето Ви хапе много здраво! Тоя мъртъв отбор имал колорит,леле ле майко ,колко мъка имало .....

sandi74 написа:Локомотив ще спечели но всичко зависи от ТИМ.
Ей, умник! За първи път съм съгласен с тебе!