Стрелец, поспри се малко, моля те! Не бива да изпитваш такава злоба, най-малкото няма никаква логика. Да кажеш, че Черно море е "сервирал" титлите на Локо Сф е все едно да твърдиш, че Монтана е поднесъл участието им в Европа преди 2 сезона. Не е ли така? Ако бяхме били Монтана, равенството в София ни устройваше напълно. Сигурно ще кажеш, че тогава щяхме да загубим и Миньор щеше да помете отслабения ни отбор. Отслабен, защото малоумника Росен си изкара нелеп червен картон, при това след края на мача... Истината (и съответно вината) винаги ги търси в нашата градинка; конюнктурата и статуквото са само оправдания. Горчивата истина е, че онзи отбор изгуби форма в най-важната част от сезона, сами сме си виновни. Ти си вкарай положенията, набухай им 3-4 гола, пък нека свирят дузпи за опонента. Това обаче не се случваше и затова не е виновен Гигов и още по-малко феновете на Локо.
Имаме срамно малко победи на Тича този сезон. В събота имам рожден ден и няма да мога да дойда, но не искам да се срамувам от моя отбор. Само победа, за да затвърдим и силния ни завършек на този тъй трагичен сезон. Всеки друг резултат ще остави горчив вкус в устата за дълго време... Кой ще изпадне няма значение за нас, ние трябва да си гледаме нашия отбор. Безумно е фен на Черно море да желае отбора да загуби заради някакви фантасмагорични възмездия, за които уж всички моряци сме бленували. Не ни вкарвай всички в твоя сън, ако обичаш.
Черно море - Ботев Вр 25.05.2013
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Ботев Вр 25.05.2013
yavorescu написа:Стрелец, поспри се малко, моля те! Не бива да изпитваш такава злоба, най-малкото няма никаква логика. Да кажеш, че Черно море е "сервирал" титлите на Локо Сф е все едно да твърдиш, че Монтана е поднесъл участието им в Европа преди 2 сезона. Не е ли така? Ако бяхме били Монтана, равенството в София ни устройваше напълно. Сигурно ще кажеш, че тогава щяхме да загубим и Миньор щеше да помете отслабения ни отбор. Отслабен, защото малоумника Росен си изкара нелеп червен картон, при това след края на мача... Истината (и съответно вината) винаги ги търси в нашата градинка; конюнктурата и статуквото са само оправдания. Горчивата истина е, че онзи отбор изгуби форма в най-важната част от сезона, сами сме си виновни. Ти си вкарай положенията, набухай им 3-4 гола, пък нека свирят дузпи за опонента. Това обаче не се случваше и затова не е виновен Гигов и още по-малко феновете на Локо.
Имаме срамно малко победи на Тича този сезон. В събота имам рожден ден и няма да мога да дойда, но не искам да се срамувам от моя отбор. Само победа, за да затвърдим и силния ни завършек на този тъй трагичен сезон. Всеки друг резултат ще остави горчив вкус в устата за дълго време... Кой ще изпадне няма значение за нас, ние трябва да си гледаме нашия отбор. Безумно е фен на Черно море да желае отбора да загуби заради някакви фантасмагорични възмездия, за които уж всички моряци сме бленували. Не ни вкарвай всички в твоя сън, ако обичаш.
Радвам се ,че има трезвомислещи футболни фенове от Варна.
-
- Контакти:
Re: ЧЕРНО МОРЕ-БОТЕВ ВРАЦА 25.05.2013
Враца мъжки отбор.Враца не били Курвиmorqche написа:snakebite написа:Моряци давайте им мача на врачани, не виждате ли че всички искат да спасяват това слабо Локо...Защо ли, защото са удобни на "грандовете"...
Щом и Литекс впрегнаха..смятайте...света ще обърнат но няма да допуснат шопски отбор да отпадне !
На това се надяваме и ние, ние имаме и да им връщаме услугата, от онова 1:1 спряха да дават каквито и да е пари за отбора и сега сме на това дередже, за юбилея си да се борим да не ходим на село, Враца са мъжки отбор далеч са за гостувания ама не са такива к??висигурно щот не сме им го сърбали заради това

Затова да си играем на 100% (с юноши или без), а който иска Локо Сф да изпадне да стиска палци на чорбата. 

зеления написа:Vladislav написа:Стига бе, хора. Престанете. Не ровете и кокалите на починалите. И от Локо и от Черно Море тогава няма и помен сега. Ние имаме мач срещу Ботев Вр и според мен единственото което се иска е да запазим името си чисто.
Предполагам, че това го казваш без да помислиш. Ако догодина, не дай Боже, се борим отново за оцеляване и конкурент ни е Дузпоко - всички шопски отбори ще се хванат за палците и отново ще спасят гиговци, а ние ще духаме супата. Ако обаче тия ги няма и спорим за оставане дали с Враца или някой друг извън шопия отбор борбата ще бъде много по-честна. С други думи искам да кажа, че намаляването на шопските отбори дори с един е голяма победа за българския футбол.
Точно така, не се и съмнявайте че шопските отбори ще в прекарат така яко че ще го помните !
Какво значи чест в това наше компрометирано първенство в който всички отбори са оцапани !
Медал за феърплей ли ще ви дадат ???
Отвратен съм как Литекс легна, незнам как са им обяснили на тези млади, можещи момчета, че трябва да се спъват в топката !
Отвратен съм от това което се канят да правят ЦСКА последния кръг !
Спомням си Лудогорец ( те бяха Антибиотик тогава) как легна в два поредни мача У ДОМА с Беласица (0:1) и с Тетевен (1:3) само и само Марица Пловдив да не влезе в А група, заради съдийски скандали в мача ни с тях .
на самия мач ти е смешно, после ти е гузно, но минава....
Важно е както се казва да се избере по-малкото зло, а то е категорично - Враца !!
Затова, моряци пускайте юношите, тъкмо ще им се порадвайте..и се забавлявайте !
yavorescu написа:Стрелец, поспри се малко, моля те! Не бива да изпитваш такава злоба, най-малкото няма никаква логика. Да кажеш, че Черно море е "сервирал" титлите на Локо Сф е все едно да твърдиш, че Монтана е поднесъл участието им в Европа преди 2 сезона. Не е ли така? Ако бяхме били Монтана, равенството в София ни устройваше напълно. Сигурно ще кажеш, че тогава щяхме да загубим и Миньор щеше да помете отслабения ни отбор. Отслабен, защото малоумника Росен си изкара нелеп червен картон, при това след края на мача... Истината (и съответно вината) винаги ги търси в нашата градинка; конюнктурата и статуквото са само оправдания. Горчивата истина е, че онзи отбор изгуби форма в най-важната част от сезона, сами сме си виновни. Ти си вкарай положенията, набухай им 3-4 гола, пък нека свирят дузпи за опонента. Това обаче не се случваше и затова не е виновен Гигов и още по-малко феновете на Локо.
+1913
Браво ! Не съм само аз мераклията за победа в събота !
Нека п0рното се играе в Борисовата градина.
Последна промяна от Кролик на 24 май 2013 11:57, променено общо 1 път.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
snakebite написа:зеления написа:Vladislav написа:Стига бе, хора. Престанете. Не ровете и кокалите на починалите. И от Локо и от Черно Море тогава няма и помен сега. Ние имаме мач срещу Ботев Вр и според мен единственото което се иска е да запазим името си чисто.
Предполагам, че това го казваш без да помислиш. Ако догодина, не дай Боже, се борим отново за оцеляване и конкурент ни е Дузпоко - всички шопски отбори ще се хванат за палците и отново ще спасят гиговци, а ние ще духаме супата. Ако обаче тия ги няма и спорим за оставане дали с Враца или някой друг извън шопия отбор борбата ще бъде много по-честна. С други думи искам да кажа, че намаляването на шопските отбори дори с един е голяма победа за българския футбол.
Точно така, не се и съмнявайте че шопските отбори ще в прекарат така яко че ще го помните !
Какво значи чест в това наше компрометирано първенство в който всички отбори са оцапани !
Медал за феърплей ли ще ви дадат ???
Отвратен съм как Литекс легна, незнам как са им обяснили на тези млади, можещи момчета, че трябва да се спъват в топката !
Отвратен съм от това което се канят да правят ЦСКА последния кръг !
Спомням си Лудогорец ( те бяха Антибиотик тогава) как легна в два поредни мача У ДОМА с Беласица (0:1) и с Тетевен (1:3) само и само Марица Пловдив да не влезе в А група, заради съдийски скандали в мача ни с тях .
на самия мач ти е смешно, после ти е гузно, но минава....
Важно е както се казва да се избере по-малкото зло, а то е категорично - Враца !!
Затова, моряци пускайте юношите, тъкмо ще им се порадвайте..и се забавлявайте !
И какво ще е забавното да се използват юноши за уредените мачове

Кролик написа:yavorescu написа:Стрелец, поспри се малко, моля те! Не бива да изпитваш такава злоба, най-малкото няма никаква логика. Да кажеш, че Черно море е "сервирал" титлите на Локо Сф е все едно да твърдиш, че Монтана е поднесъл участието им в Европа преди 2 сезона. Не е ли така? Ако бяхме били Монтана, равенството в София ни устройваше напълно. Сигурно ще кажеш, че тогава щяхме да загубим и Миньор щеше да помете отслабения ни отбор. Отслабен, защото малоумника Росен си изкара нелеп червен картон, при това след края на мача... Истината (и съответно вината) винаги ги търси в нашата градинка; конюнктурата и статуквото са само оправдания. Горчивата истина е, че онзи отбор изгуби форма в най-важната част от сезона, сами сме си виновни. Ти си вкарай положенията, набухай им 3-4 гола, пък нека свирят дузпи за опонента. Това обаче не се случваше и затова не е виновен Гигов и още по-малко феновете на Локо.
+1913
Maча е на стадион Локомотив,не на Българска армия колега

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Кролик написа:
+1913
Може да преследвате победата и с юноши старша възраст, нищо нередно не виждам !.Не гговоря за симулативна игра.
Симулативна игра видяхме на Литекс - Лок София и на Славия - Ботев Вараца, ей на това му се вика симулативна игра !
Право е на треньора да определя състава си. Ето ЦСКА ще излязат с преобладаващо юношески отбор !
Вече Враца ако не могат да ви бият юношите, да отпадат !
Май ще играем за победа.
http://www.varnautre.bg/2013/05/24/1690 ... u_botev_vr
http://www.varnautre.bg/2013/05/24/1690 ... u_botev_vr