Обувки за тичане

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Re: Обувки за тичане

Мнениеот ebaef » 23 май 2013 21:10

wave ronin...са добри,но намирането на подходяща обувка за бягане е много деликатен въпрос,все пак Мизуно е марката..отиди в магазина на SLS,там на вторият етаж е магазинът на Мизуно,ще ти измертя стъпката,натиска,ще пробваш няколко модела и ще намериш твоят..не винаги най скъпото е най подходящо,тренирал съм професионлно бягане,в момента бягам всеки дени трбва да ти кажа че подавачите ме изненадаха с компетентноста си.Асикс също е страхотен избор,обърни внимание на стъпалата си ако си с нисък свод например- "wave ronin 4" не е подходящ модел..но това ще ти кажат в магазина. За това те съветвам да отидеш в магазин в който продават само съответната марка, а не в сбирщайн където има и от пиле млеко...и продавачите не различават джогинг маратонка от обувка за ски...(Ей..тия там розовите много ги купуват..)...така де ..пази краката да те слушат.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 май 2013 21:27

Asics.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 23 май 2013 21:52

slavi 5 написа:
drizhelev1 написа:
slavi 5 написа:Обувки за тичане - Mizuno Wave Ronin 4

незнам дали стават и за скачане. Аз мисля, че за скачане с въже най-добре е с гуменки.

Не съм сигурен дали Wave Ronin са подходящи за асфалт.

Аз също бягам на асфалт и до 2-3 дни ще си ги поръчам. Познавам хора, които бягат с такива на асфалт. От 4 години се интересувам по-сериозно от тичане и общо взето не съм чул лоша дума за Мизуно, а не е като да не съм се интересувал.

В София има магазин с машина с която се изследва какво ти е ходилото (с висок или нисък свод) и вземайки предвид как стъпваш като тичаш - на пета или с цяло стъпало, тогава ще стане ясно какви обувки са най-подходящи теб.

Наистина Мизуно не са лоши - единия чифт маратонки за бягане които ползвам е Мизуно Нексус. Харесва ми , че са широки при пръстите. Малко са им дълги връзките де. Иначе са и доста издръжливи , ползвам ги вече 3 години. Колкото до машината - зависи и на кой консултант ще попаднеш в магазина.
BORN TO RUN

Потребителски аватар
Bathory
Контакти:

Мнениеот Bathory » 24 май 2013 16:12

adidas climacool ;)
[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 май 2013 21:48

за мен най-добрите обувки за бягане са "Skechers"- това е американската марка ,която автора споменава и в момента в САЩ са направо монополисти в обувките за бягане. Те държат правата за специалните подметки на обувките за бягане с демфери и "shock absorbers" в подметките. Много са удобни . Едва ли някога ще бягам с други обувки . Имат модели за бягане по асфалт, по трева , за пресечена местност. От 3 години използват техни обувки за бягане тогава когато ги взех бяха 4-то поколение в момента вървят 6-то поколение. В България съм виждал техни модели от първо поколение -отпреди 4-5 години. Иначе са много удобни и леки и доста издържат. С моите съм пробягал сигурно над 2000 км. Цената им е около 150 долара ,но могат да се намерят и по-стари модели за около 30-40 долара в интернет. Иначе каквато и специална обувка да сложиш в началото ще има болки - нормално е първитв 10-на дни да има лека болка и неудобство.

Върни се в “Други спортове”