Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Георги Христов-вън от Левски... ВЕДНАГА!!!

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 02 окт 2009 16:09

acmilan написа:ПЛОВДИВ,1.От Стара Загора съм.2.Интересувам се от български футбол,не само от шопски,заралийски,пловдивски и т.н.3.Не се натискам за никакъв,в евромачовете съм за всички бг отбори.4.Не съм казал,че не си прав за доста неща,но да не забравяме какъв отбор е бил АФД Тракия,как е вземал футболисти в казармата и т.н.Точно вие да сте недоволни от комунизма,айде,моля ти се.5.Не крия,че Ботев никога не ми е бил симпатичен отбор,може би това до голяма степен е заради враждата между Берое и вашият отбор.6.Темата не е за българския футбол и неговата история,а за Георги Христов.

Пффффффф,прекратявам дискусията с теб !!!!!!!Нямаш си хал хабер за кво става въпрос....

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 02 окт 2009 16:09

1912_PB написа:
Hacko1912 написа:Да се идва вкъщи! Взимаме го, става пак гол майстор на А група и си спасява кариерата.

Richtig :)

Точно така !
Да си идва момчето, да се осъзнава докато е млад, че дори и Лео Меси да отиде в Левски ще го провалят като играч.
Христов сам си си виновен, защо ти беше да отиваш там ? В отбора на мечтите ти ?
Нищо всеки греши, но дано сега да си осъзнал грешката си и да се махнеш по-бързо от Левски !
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 02 окт 2009 16:11

BoB0 написа:Идея си нямам как стана голмайстор на А група и то в най-слабия отбор. .

Ти си нямаш идея явно, НО - факт. Стана момчето.

doniikrasi
Контакти:

Мнениеот doniikrasi » 02 окт 2009 16:12

АБЕ ХОРА ВСИЧКИ ВЪН ИНАЧЕ ЖАЛНА НИ МАЙКА С ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ

FC_Barcelona
Контакти:

Мнениеот FC_Barcelona » 02 окт 2009 16:12

до simeon tzanev

Напълно съм съгласен с теб. Жоро Сърмов и той е пълна дупка. Само през пролетта на 2008 г. правеше супермачове Тогава имах супер мнение за него.Но точно след един мач с Пирин на Герена (бихме с 4:0) Сърмата се контузи и от тогава е в безтегловност. Уникално слаб...По принцип Батков много го натовари, като каза че е новият Боримиров, но между тях няма нищо общо. Наистина без Влаго Гаджев сме много зле. Това момче ни направи шампиони не само с гола си срещу Миньор в предпоследния кръг, но и с играта си, като оправяше вересиите на Сърмов. Много съжелявам за него. Само вижте и четирите гола срещу Лацио... Всичките стават с контаатаки през центъра. Сърмов го няма НИКАКЪВ, просто го няма.

Колкото и да ме нерви Ицо Йовов, поне за момента той има място в Левски и ще е по-скоро полезен, отколкото да пречи (а да си кажем направо много си пречи по време на някой мачове). Само му вижте статистиката за миналата пролет- 5 гола и 4 асистенции (включително и 2 паса за головете на Гонзо в Ловеч, където на практика направихме голяма стъпка към титлата). Вкара и в закучен мач като този с Черноморец на Герена за 3:1. Този сезон той ние голмайстор във всички турнири с 3 гола (заедно с Г.Х.). Ицо вкара на Миньор, а в мача с Баку вкара първия гол...така че той трябва да е на Герена този и другия шампионат.

Нека феновете на Ботев да ме поправят, но много от головете на Христов във Ботев бяха след пас на съотборника му още от Марица Николай Манчев, който сега е в ЦСКА. Може двамата да са се познавали отлично и сега просто да няма човек, който да пасва добре на стила му, но въпреки това той трябва да бъде изметен от Левски веднага...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 16:13

PLOVDIV PEE 1912 написа:
acmilan написа:ПЛОВДИВ,1.От Стара Загора съм.2.Интересувам се от български футбол,не само от шопски,заралийски,пловдивски и т.н.3.Не се натискам за никакъв,в евромачовете съм за всички бг отбори.4.Не съм казал,че не си прав за доста неща,но да не забравяме какъв отбор е бил АФД Тракия,как е вземал футболисти в казармата и т.н.Точно вие да сте недоволни от комунизма,айде,моля ти се.5.Не крия,че Ботев никога не ми е бил симпатичен отбор,може би това до голяма степен е заради враждата между Берое и вашият отбор.6.Темата не е за българския футбол и неговата история,а за Георги Христов.

Пффффффф,прекратявам дискусията с теб !!!!!!!Нямаш си хал хабер за кво става въпрос....

Ок,щом казваш.И аз нямам желание да дискутирам с теб,не смятам,че аз нямам хабер,а ти,но както и да е.Спирам да пиша за странични неща,темата си е за Жоро Христов :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 02 окт 2009 16:13

Доста фенове преди разправяха, че всеки друг треньор освен Велев ще е по - добре за ЛЕВСКИ, сега видяха че може и по - зле от Велев. Сега доста фенове псуват Христов, ако ръководството направи глупостта да го продадат през зимата, след 1-2 годинки пак ще има защо не го държахме при нас!
Христов не е за постта таран, но може да свърши доста работа зад нападателите! А към тези, които твърдят, че няма чувство за пласиране - ами пичове, извинявайте ама наистина нищо не разбирате от футбол!

FC_Barcelona
Контакти:

Мнениеот FC_Barcelona » 02 окт 2009 16:22

Ето нещо много интересно... не знам дали има монтаж :) Как Гошо Христов стана голмайстор на А група през сезон 2007/2008...
Защо не играе така и за Левски :(

http://vbox7.com/play:991aadbe
Последна промяна от FC_Barcelona на 02 окт 2009 16:24, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 02 окт 2009 16:23

gorg написа:Доста фенове преди разправяха, че всеки друг треньор освен Велев ще е по - добре за ЛЕВСКИ, сега видяха че може и по - зле от Велев. Сега доста фенове псуват Христов, ако ръководството направи глупостта да го продадат през зимата, след 1-2 годинки пак ще има защо не го държахме при нас!
Христов не е за постта таран, но може да свърши доста работа зад нападателите! А към тези, които твърдят, че няма чувство за пласиране - ами пичове, извинявайте ама наистина нищо не разбирате от футбол!

Ти вчера гледа ли го :shock: и не само вчера. Един футболист при това нападател, който си гледа в краката, данеби евентуално няма да му избега топката от там, вместо да гледа вратата каде да я измлати таа топка, сорка ма не става. За пласирането, ако за тебе пласирене значи ргане...... И още нещо, не може 2 часа да си нагласяш топката н удобния крак, щото другия ти е за подпиране. Твърдо против този в Левски. Да си връщаме Иван Цачев и Табаков зад него - 100 пъти по добре. Не може за 2 години да се осланя на един гол срещу цска.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
1912_PB
Контакти:

Мнениеот 1912_PB » 02 окт 2009 16:34

Мисля темата се изчерпа вече!Всичко е обеснено по нагоре,стига на човек да му се чете :!:
Нещастието сплотява хората

Върни се в “Левски”