Лукойл-Левски, финал по баскетбол

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

седемнамалко
Контакти:

Лукойл-Левски, финал по баскетбол

Мнениеот седемнамалко » 23 май 2013 20:13

в момента се играе първия мач от финалната серия, някой да има линк случайно? :)

A.G
Контакти:

Re: Лукойл-Левски, финал по баскетбол

Мнениеот A.G » 23 май 2013 20:20

По тв+ го дават. Търся линк , но до момента не мога да го открия.Ако някой помогне и аз ще му бъда благодарен!

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 23 май 2013 20:24

A.G написа:По тв+ го дават. Търся линк , но до момента не мога да го открия.Ако някой помогне и аз ще му бъда благодарен!

знам, че е по тв+, но не съм на булсатком :) и аз доста търсих, но нищо не намирам :(

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 май 2013 20:31

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 23 май 2013 22:05

Победааааа!!!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 май 2013 22:07

Дано не съм прав, но всичко ми изглежда поредната постановка между двата водещи отбора! Те са просто "царе" на това.
Ако утре "Левски" бие, значи шансове за първото място може да се каже, че съществуват. Загуби ли, пародията ще продължи още дълги години.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 май 2013 22:45

Няма постановка,не съм им фен на Левски,въпреки че имам приятел и съсед от основната петица на отбора,но момчетата си заслужиха победата.Браво и на съдиите,които издържаха на провокациите на Везенков и не повлияха на резултата.Дано тандема Васил Златев-Георги Глушков не повлияят на оставащите срещи.Накрая,знам че Вили Вуцов много обича баскетбола и е приятел на Тити Папазов,но ден преди решителния мач за това кой ще е шампион по футбол да си в агитката на Левски е непрофесионално и глупаво.В събота от 15.30ч. пак да отиде до Правец,защото резултата от Левски-Славия ни е ясен.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Мнениеот smo » 23 май 2013 23:16

Пак Академик ще е шампион. :)
Хайде Нафта!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 май 2013 00:53

peliforewer написа:Няма постановка,не съм им фен на Левски,въпреки че имам приятел и съсед от основната петица на отбора,но момчетата си заслужиха победата.Браво и на съдиите,които издържаха на провокациите на Везенков и не повлияха на резултата.Дано тандема Васил Златев-Георги Глушков не повлияят на оставащите срещи.Накрая,знам че Вили Вуцов много обича баскетбола и е приятел на Тити Папазов,но ден преди решителния мач за това кой ще е шампион по футбол да си в агитката на Левски е непрофесионално и глупаво.В събота от 15.30ч. пак да отиде до Правец,защото резултата от Левски-Славия ни е ясен.

Трябваше да е в агитката на Лукойл,може би...? :o За по-неподозрително...Или като има мач срещу Левски му е забранено да гледа баскетбол???

Върни се в “Левски”