Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gogo1991
Контакти:

Re: Георги Христов-вън от Левски... ВЕДНАГА!!!

Мнениеот gogo1991 » 02 окт 2009 15:57

Христов е най-малкия проблем..Просто отбора ни няма стил на игра..нямаме нищо АМА НИЩО с което да изненадаме противников отбор .. Атака по крилото и балон на Зе Суареш или Жо в наказателното където единствен Христов е затворен винаги :roll: И това го гледам вече не знам кой мач :roll: Удари от далече :?: Ъглови удари :?: Някаква по изненадваща нестандартна атака :?: Нищо ама нищо .. В някой случай стигат до наказателното и просто не знаят какво да правят .. :roll: Докога ?!? Вчера си казах това е края сега ще тръгнем нагоре но не .. Ебати наглоста и на Гонзо и на Достанич .. Това господа не е моят ЛЕВСКИ :cry:
Последна промяна от gogo1991 на 02 окт 2009 15:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 15:57

ПЛОВДИВ,1.От Стара Загора съм.2.Интересувам се от български футбол,не само от шопски,заралийски,пловдивски и т.н.3.Не се натискам за никакъв,в евромачовете съм за всички бг отбори.4.Не съм казал,че не си прав за доста неща,но да не забравяме какъв отбор е бил АФД Тракия,как е вземал футболисти в казармата и т.н.Точно вие да сте недоволни от комунизма,айде,моля ти се.5.Не крия,че Ботев никога не ми е бил симпатичен отбор,може би това до голяма степен е заради враждата между Берое и вашият отбор.6.Темата не е за българския футбол и неговата история,а за Георги Христов.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 02 окт 2009 16:00

Да се идва вкъщи! Взимаме го, става пак гол майстор на А група и си спасява кариерата.

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 02 окт 2009 16:03

Бегай да го гръмнат тоа пъпчив грозник. Нема толко смешен нападател. Идея си нямам как стана голмайстор на А група и то в най-слабия отбор. Явно като Цецо Генков. Паскайте му на празна врата и да бие дузпите, па после му зимайте парите. Няма такава трагедия просто. Говорихме си вчера на мача, за всеки пропуск на тоа гей да му бият по една тупаница в съблекалнята. Ма пак ще му е малко. Да еби цирея пробит. За аматьорски футбол не става дори. Баща му да бъде пребит, за това че го е пратил да тренира футбол, да еби балерината грозна.

Потребителски аватар
1912_PB
Контакти:

Мнениеот 1912_PB » 02 окт 2009 16:03

Hacko1912 написа:Да се идва вкъщи! Взимаме го, става пак гол майстор на А група и си спасява кариерата.

Richtig :)
Нещастието сплотява хората

doniikrasi
Контакти:

Мнениеот doniikrasi » 02 окт 2009 16:04

Изкам всички юноши на клуба веднага да се строяват и да влизат да играят. А тия некадарници ВЪН ОТ ЛЕВСКИ.Начело с Батков. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
1912_PB
Контакти:

Мнениеот 1912_PB » 02 окт 2009 16:04

BoB0 написа:Бегай да го гръмнат тоа пъпчив грозник. Нема толко смешен нападател. Идея си нямам как стана голмайстор на А група и то в най-слабия отбор. Явно като Цецо Генков. Паскайте му на празна врата и да бие дузпите, па после му зимайте парите. Няма такава трагедия просто. Говорихме си вчера на мача, за всеки пропуск на тоа гей да му бият по една тупаница в съблекалнята. Ма пак ще му е малко. Да еби цирея пробит. За аматьорски футбол не става дори. Баща му да бъде пребит, за това че го е пратил да тренира футбол, да еби балерината грозна.

:) :) :)
Нещастието сплотява хората

Потребителски аватар
radi1990
Контакти:

Мнениеот radi1990 » 02 окт 2009 16:06

За пореден мач той беше най-слабия и аз искам да си отива вече заедно с Йовов,Сърмов и Рабех!

malkiq80
Контакти:

Мнениеот malkiq80 » 02 окт 2009 16:07

да съгласен съм и моят ЛЕВСКИ не е този аз съм гледал левски ЛЕВСКИ още през 80-90-2000г. тогава ЛЕВСКИ излизаше на половремето падаше с 2-0 започваше второто полувреме всички запявахме и ВЕЛИКИЯТ ЛЕВСКИ правеше 2-3 това е моят ЛЕВСКИ за такива спомени цска има само да си мечтаят рефрена хаиде ЛЕВСКИ ДВА НА НУЛА ТРИ НА ДВА им заглушава още ушите на тези които са ги гледали тези мачове. САМО ЛЕВСКИ КАКВОТО И ДА СТАВА

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 02 окт 2009 16:07

pas написа:
gpp1981 написа:Колкото по бързо се отарвем от тия толкова по добре Г.Христов,Йовов,Сърмов,Ортега,Топчо,Достанич,Гонзо и Батков.

Точно така! И като изгоните всички българи от отбора ще си устройвате истински купони с африканските и бразилски перли. Ето заради такива като теб, Левски е на това положение. Защото, ако снощи вместо с 6 (шест) чужденци, отбора беше излязъл с 20-годишни българчета поне нямаше да изглежда толкова жалък и безволев. Ама ти си предпочиташ да аплодираш Рабех и Жоазиньо. По същия начин, по който изгонихте шампиона Велев, за да го смените със сръбския несретник Ратко. При това първия беше обиждан всеки мач, а за втория - ни дума, ни вопъл, ни стон. Затова ще ви шамарят къде който ви хване, защото от празните тикви друга полза няма, поне да дрънчат на кухо и да веселят околните.

Абе многознаико ако вместо Христов играе Цачев, на Сърмов Балтанов на Ортега на мястото Табаков на Топчо Генев пак ще си има българи мен не ме интересува че са българи щом се вижда че не стават в ЛЕВСКИ вън та ако ще и Гонзо да се казва.

Върни се в “Левски”