Гергана Паси:Гласувалите за Волен да се самозапалят!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Re: Гергана Паси:Гласувалите за Волен да се самозапалят!

Мнениеот petar123 » 23 май 2013 18:36

alexveselinov написа:
Tommi написа:Може би не е подбрала най-правилните думи, но има нещо вярно в написаното. ;) По-голяма част от гласувалите за Атака са гласували "За България" и "Против турците", а сега Волен им даде точно тях. :)

Мухахааа да се смея ли или да плача.
''Против турците" значи против ГЕРБ,това е протурската Ердоганова партия!

+1914

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 23 май 2013 18:49

Да ми се запали на уя тая пача :evil: (не съм гласувал за Атака)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Мнениеот nikita 333 » 23 май 2013 18:50

Терминът ХОЛОКОСТ значи животинско жертвоприношение,предлагано на боговете,чрез изгаряне.Това,вероятно приело криптоюдаизма същество,което вече разсъждава на ладински,езика на сефардските евреи,първо призовава част от българите към холокост,а после си признава,че е провокатор.Агент-провокатор!Ако трабанта на Мони е в движение,да го палят него и право към Тел Авив!Ако има място да качат и Ники Младенов!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 май 2013 19:10

alexveselinov написа:
Tommi написа:Може би не е подбрала най-правилните думи, но има нещо вярно в написаното. ;) По-голяма част от гласувалите за Атака са гласували "За България" и "Против турците", а сега Волен им даде точно тях. :)

Аха, това ли е новото :) "С ДПС против протурската Ердоганова партия!" :lol: :lol: Не схващам националистическата ви логика, но е важно вие да си знаете какво правите и с кого срещу кого сте. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 23 май 2013 19:11

http://vbox7.com/play:188c0f6de7

Кой друг ще има смелост да го каже това ? Не съм навътре с политиката, ама Волен е достоен според мене за уважение. Казва истината точно, кратко и ясно. Добре, бе България опита с Герб, с БСП, с кой ли не друг, аз питам не е ли време за нещо националистическо - Атака !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 23 май 2013 19:12

Хубаво го е казала жената.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 23 май 2013 19:14

Паси си паси си паси
всичко из паси госпожо паси
щом паси пасе трева
пак ще се самозапали тя
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 23 май 2013 19:21

Tommi написа:
alexveselinov написа:

Аха, това ли е новото :) "С ДПС против протурската Ердоганова партия!" :lol: :lol: Не схващам националистическата ви логика, но е важно вие да си знаете какво правите и с кого срещу кого сте. :)

Това че сме против ГЕРБ не значи че сме с ДПС 8-)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 май 2013 19:24

Rofles написа:http://vbox7.com/play:188c0f6de7

Кой друг ще има смелост да го каже това ? Не съм навътре с политиката, ама Волен е достоен според мене за уважение. Казва истината точно, кратко и ясно. Добре, бе България опита с Герб, с БСП, с кой ли не друг, аз питам не е ли време за нещо националистическо - Атака !

БРАВО! Много добре казано, но го гледат и мълчат като пукали. Мразя песимизмът, но такава политика няма да бъде допусната. Нашата държава вече е чужда собственост. Това е реалноста, колкото и да си затваряме очите за нея :(
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 23 май 2013 19:29

Rofles написа:http://vbox7.com/play:188c0f6de7

Намери ми националист в България, който не е взимал пари от араби или турци и гласувам за него. Волен говори простотии, икономическите му лозунги са неизпълними за нашата икономика. Познаваш ли някой, който да е работодател? Питай го какво мисли за 1000 лв. минимална заплата. 500 лв. минимална пенсия, в момента мисля средната е под това ниво. разликата м-у 150 и 500 лв. не е малка, кой ще я покрие? Сложи ги грубо 1 мл. пенсионери да трябва да вземат 200 лв на месец. допълнително това са 200 милиона на месец за година стават 2,4 милиарда - защо пък не? Икономическата му програма е смехотворна. Да не говорим за удоволствието да видиш как си гласувал за националисти и да установиш че всъщност, те са националисти но просто турски такива, а не български. Лошото е че рязания вече е забелен и ще ни го наденат целия, но затова този народ си заслужава съдбата.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Върни се в “Свободна зона”