usurper написа:Арда Тюран не играеше ли в Атлетико
В Атлети е и съм 1000% сигурен че няма да напусне

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:В Атлети е и съм 1000% сигурен че няма да напусне
fernando_torres написа:JackPackage написа:В Атлети е и съм 1000% сигурен че няма да напусне
НИЩО НЕ ЗНАЕШ ,Арда Туран иска в Челси и Челси са готови да му активират клаузата от договора и турските канали (lig tv,ntv spor,trt 3,gs tv,ntv,trt1)
казват ,че Арда ще бъдете 1-вото попълнение на Челси.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Да брат, добре, нищо не знам...не гледам всеки мач на Атлети, не знам какви са взаимоотношенията му с клуба и феновете....ама щом така пише в някой вестник вярвай им.....досега от тези които пишеше всички взехме - Кавани, Фалкао, Гомез, Левандовски, Фелайни......
fernando_torres написа:JackPackage написа:Да брат, добре, нищо не знам...не гледам всеки мач на Атлети, не знам какви са взаимоотношенията му с клуба и феновете....ама щом така пише в някой вестник вярвай им.....досега от тези които пишеше всички взехме - Кавани, Фалкао, Гомез, Левандовски, Фелайни......
Да ти кажа аз съм турчин и чух от устата на Арда тези думи ,Guntekin Onay май беше му попитал догодина къде ще играеш и Арда каза трансферът ми в Челси вече е факт и догодина ще се боря за мястото си с Азар,Мата и Оскар
riak4 написа:Дори и да го вземем за какво ни е? Той нали е атакуващ полузащитник или бъркам?
riak4 написа:Аз съм на 100% сигурен, че няма да го купим.
The agent of Atlético winger & reported Premier League target Arda Turan says club won't be selling the player...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта