Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Avrameca » 23 май 2013 14:25

Asmir Begovic believes that he will be playing for Liverpool next season after telling reporters in his native Bosnia that he expects to join the club this summer.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 23 май 2013 14:29

Avrameca написа:
Asmir Begovic believes that he will be playing for Liverpool next season after telling reporters in his native Bosnia that he expects to join the club this summer.

А дано. Дори и да остане Рейна не виждам причина да не вземе Бегович. Така плешо ще има реално конкуренция която така или иначе ще го измести от титулярното място.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 23 май 2013 14:39

9lives написа:
Avrameca написа:

А дано. Дори и да остане Рейна не виждам причина да не вземе Бегович. Така плешо ще има реално конкуренция която така или иначе ще го измести от титулярното място.

+1 ;) може би Рейна е непостоянен защото няма конкуренция.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 23 май 2013 15:04

Avrameca написа:

Дано да е така,обаче малко ме съмнява да е тръгнал да разправя на журналисти къде иска да играе ...
[offtopic]В момента е на почивка в Америка,снимка от тази сутрин на Маями-Индиана

Изображение[/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 май 2013 15:08

Днес Роджърс отново ме зарадва с желанието си да продаде Даунинг. Страхотна новина ,след тези за Бегович и Пападопулос ! Ако това се случи ,убеден съм ,че Роджърс веднага ще намери много по добро и резултатно крило от него .
Дано Фулъм да изкарат поне едни 10 млн и да го взимат...останалите 10 млн отново ги пишем в сметката на легендарния,която постоянно набъбва.
Шелви обаче не трябва да се продава .Тук не съм съгласен .Много по добре спира и подава топката от един Хендерсън примерно.
Последна промяна от suareshampion на 23 май 2013 15:13, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 23 май 2013 15:11

The Times journalist Rory Smith: "A bid for Eriksen might depend on how much Papadopoulos will cost."

Според Рори Смит от Таймс, офертата за Ериксен може да зависи от това колко ще струва Пападопулос.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 май 2013 15:38

LIMASSOL написа:
Brendan Rodgers: I only want winners for Reds this summer

Няма повече какво да добавя !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 23 май 2013 16:18

Вермаелен май се продава, евентуално да вземем него вместо Туре ..

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 23 май 2013 17:14

tisho_ynwa написа:Вермаелен май се продава, евентуално да вземем него вместо Туре ..

много слаб сезон направи ... 5 млн. му е реалната цена.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 23 май 2013 17:26

Avrameca написа:
tisho_ynwa написа:Вермаелен май се продава, евентуално да вземем него вместо Туре ..

много слаб сезон направи ... 5 млн. му е реалната цена.

първото което е 5 милиона по принцип би струвал някой анонимен защитник, но в случая тези пари за Вермаелен са все едно безплатен да го вземеш и второ Вермаелен се нарежда до най-добрите бранители в света. А иначе всеки има своите и лоши момените във футбола, това че е направил лош сезон, не значи че и догодина ще е така. Формата е временна , класата вечна ;)

Върни се в “Ливърпул”