Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1912_PB
Контакти:

Re: Георги Христов-вън от Левски... ВЕДНАГА!!!

Мнениеот 1912_PB » 02 окт 2009 15:16

lakito7 написа:Според мен Достанич може да опита как ще играе Жоро Христов като атакуващ полузащитник.Ясно е,че за таран на Левски не става.

:) :) :)
Думите ми както винаги се потвърждават и то бързо

:) :) :)

може и като Вратар да се ползва,така или иначе имате проблем в момента
Нещастието сплотява хората

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 15:16

1912,ти си имаш мнение,както и аз.Аз не правя оценки кой разбира и кой не.Ясно е,че имаш сантимент към Жоро Христов,играл е в Ботев,но за мен не става за отбор като Левски,в ЦСКА също беше на проби на два пъти и не го харесаха.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 02 окт 2009 15:20

acmilan написа:1912,ти си имаш мнение,както и аз.Аз не правя оценки кой разбира и кой не.Ясно е,че имаш сантимент към Жоро Христов,играл е в Ботев,но за мен не става за отбор като Левски,в ЦСКА също беше на проби на два пъти и не го харесаха.

И къф отбор е Левски ?

trafikant
Контакти:

Мнениеот trafikant » 02 окт 2009 15:22

simeon tzanev написа:Друг играч които искам да засегна с трагичното си представяне е Георги Сърмов.

Един играч които няма никаква тактическа дисциплина, никаква футболна грамотност, никакви качества да играе в Левски.
Вярно, компесира с някакво желание и хъс, но в неговия случай това не е достатъчно. И той като по-горе споменатия Христов трябва да се освободи от Левски при първа възможност. Сърмов не може да спечели единоборство, не може да подава, не може да руши, не може да игра за висока (първа) топка, не можа да покрива, няма умение за изнасяне на топката, едно голямо НИЩО.

Напълно съм съгласен с теб. Малко хора виждат, че главната причина Левски да е на това положение е и липсата на качествен дефанзивен халф. Всички проблеми, според мен, в защита, а и в атака идват от Сърмов и нетипичната позиция на Бардон. Незнам само как Мъри продължава да го вика Сърмов. Има хъс момчето, но си прав за всичките му недостатъци в момента. ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 15:24

PLOVDIV PEE 1912 написа:
acmilan написа:1912,ти си имаш мнение,както и аз.Аз не правя оценки кой разбира и кой не.Ясно е,че имаш сантимент към Жоро Христов,играл е в Ботев,но за мен не става за отбор като Левски,в ЦСКА също беше на проби на два пъти и не го харесаха.

И къф отбор е Левски ?

Ами колега,доста по-голям от Ботев,както и ЦСКА е доста по-голям от Ботев,знам за вашето мегасамочувствие,което обаче с нищо не е подплатено,затова и не ви харесвам като отбор ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
1912_PB
Контакти:

Мнениеот 1912_PB » 02 окт 2009 15:25

:)

ок,пак ти казвам нищо лично,ако съм те засегнал с нещо,извиняваи :oops: ,но така да го кажа,не съм съгласен с теб,и то много
Нещастието сплотява хората

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 02 окт 2009 15:27

Дано да дойде в Черноморец!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 15:28

1912_PB написа:

:)

ок,пак ти казвам нищо лично,ако съм те засегнал с нещо,извиняваи :oops: ,но така да го кажа,не съм съгласен с теб,и то много

И аз се извинявам за горното си мнение,не искам да обидя Ботев ;)

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 02 окт 2009 15:30

unist_gp написа:Дано да дойде в Черноморец!

Дано отиде там, стане ли футболист там ще се види, че в Левски нищо не върви и определено не е място за таланти. Така никой няма да ходи в Левски, защото си пролича че е училище за некадърници :)
Последна промяна от love_hurts на 02 окт 2009 15:31, променено общо 1 път.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 02 окт 2009 15:30

acmilan написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

И къф отбор е Левски ?

Ами колега,доста по-голям от Ботев,както и ЦСКА е доста по-голям от Ботев,знам за вашето мегасамочувствие,което обаче с нищо не е подплатено,затова и не ви харесвам като отбор ;)

Знаеш ли в кое сте по големи ,в приказките,в журналистите,в промиване на мозъците на всеки селянин ,който не е виждал и топка на живо,в съдииските похвати,в лобитата и в кражбите на държавни пари.Приятелю ,заради тези два отбора ни се смее Европа!

Върни се в “Левски”