Целия състав за мача с Кипър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Целия състав за мача с Кипър

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 13:52

kolovati написа:Така като гледам састава централна двойка ще е Иван Иванов Пламен Николов и няма да се учуда ако кипарците ни надуят шушоните.

Котев и Иванчо липсата на мотивация ще са.Жалко,че Тунчев се контузи,че той ни е единственият качествен защитник към този момент.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

kolovati
Контакти:

Мнениеот kolovati » 02 окт 2009 13:56

Е нали Котев не е викнат. Верно че е много слаб ама Пламен Николов е още по зле.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 14:36

kolovati написа:Е нали Котев не е викнат. Верно че е много слаб ама Пламен Николов е още по зле.

Прав си,моя грешка ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

fena_1912
Контакти:

Мнениеот fena_1912 » 02 окт 2009 14:51

Не съм съгласен за това дето пише за Йордан Тодоров Мартин Петров и Иван Стоянов за другите е много точно, а централен защитник може да е Вальо Илиев Асен Карасалавов а бек и Данчо Минев.Братята Миневи титуляри в националия като ляв и десен бек може и Манолев но кой ще ги направи титуляри тях никой.
Последна промяна от fena_1912 на 02 окт 2009 14:55, променено общо 1 път.

SOLSKIAR
Контакти:

Мнениеот SOLSKIAR » 02 окт 2009 14:53

Струва ми се, че от ЦСКА ако говорим за подмладяване на отбора ни трябват И. Стоянов и Делев, а Делев го няма

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 15:02

SOLSKIAR написа:Струва ми се, че от ЦСКА ако говорим за подмладяване на отбора ни трябват И. Стоянов и Делев, а Делев го няма

Иван Стоянов е на 26,не мисля,че неговата повиквателна е синоним на подмладяване :)

SOLSKIAR
Контакти:

Мнениеот SOLSKIAR » 02 окт 2009 15:08

Е ми ако не знаеш има младежки национални отбори пък ако се хващаш за думата неко го нарека подновяване тези двама имат сили да дадат нещо ново на националния но единият и то по-стойностния говоря за Делев го няма

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 15:10

SOLSKIAR написа:Е ми ако не знаеш има младежки национални отбори пък ако се хващаш за думата неко го нарека подновяване тези двама имат сили да дадат нещо ново на националния но единият и то по-стойностния говоря за Делев го няма

Подновяване е по-точно казано ;) Иначе аз съм малко скептичен за този Делев,величаете го прекалено много според мен.Мисля,че Иван Стоянов е най-класният играч на ЦСКА в момента,заедно с Коста Янев и Костадин Стоянов.

SOLSKIAR
Контакти:

Мнениеот SOLSKIAR » 02 окт 2009 15:18

Виж аз мисля че с поведението си на терена и характера който има Делев тегли целия отбор на ЦСКА напред и не само заради физическата прилика ми се струва че той в момента за ЦСКА е като Руни за Ман.Ю. и то се видя вчера през второто пулувреме ех ама ако се научи да спира и топката по добре.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 окт 2009 18:08

cska_i_v_cyprus написа:
Ticha написа:Мисля че на Караджов и Коста Стоянов им е още раничко, а за Сърмов - no comment.

И АЗ ТАКА МИСЛЯ, НЕКА ДА СТАНАТ ПОНЕ НА ПО 30
ей големи разбирачи :x

Нямам предвид годините, а това че още не са се доказали. И малко по-спокойничко. Не се прави на някакъв капацитет, какъвто всъщност не си. ;)

Върни се в “Национален отбор”