Черно море - Ботев Вр 25.05.2013

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Xamy
Контакти:

Re: Черно море - Ботев Вр 25.05.2013

Мнениеот Xamy » 23 май 2013 11:36

Както и да завърши този мач, все ще се говори, че е уреден.

По-добре да се излезе с няколко юноши, отколкото с "титулярите". Защото с юношите ще има истински мач, а и ще се прецени в реална среда дали стават. Ако е с титулярите, като нищо може нещо да понамирисва. Единственият минус е, че в такъв мач има доста влизания, които по принцип не се правят и са възможни контузии.

А който и да се спаси, догодина ще му е по-трудно, тъй като още 2 допълнителни отбора ще отидат където им е мястото.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 23 май 2013 12:13

Две неща са ми много интересни. Защо феновете на Локо Сф от години се плюнчат, че искат разните Гиговци да се изметат, да започнат на чисто, ако трябва и да изпаднат в Б група, а в същото време са налазили тази тема и живо се интересуват от нашия мач с Враца? Втори въпрос: Защо евентуалната загуба на Цска от Локо Сф в последния кръг се приема за едва ли не вече случила се и най-нормалното нещо на света, а в същото време всички натискат Черно Море да победи Ботев Вр? Ние нямаме ли право на "дърпане на ръчната", както се изрази вчера коментаторчето на Цска-Пирин Гд, визирайки мача на Цска с Локо Сф?

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 23 май 2013 12:27

Защото журналистите винаги така коментират мачове, на софийски отбори- много,много пристрастно. За всички медии е съвсем нормално цска да пусне юношите и да пдне от локомотив, както и левски да стане шампион въпреки всичкото бутане, а реват като магарета когато и моряците примерно пуснат юношите срещ Враца или когато лудогорец използва същите приоми като левски.
Паднало едно лайно... От него се размърдали два глиста - баща и син. Синчето се огледало, вдишало чистия въздух и запитало: "Тате, какво е това синьото, защо така хубаво се диша? Това, синко, е небето, а дишаме чист въздух. Е, защо, тате ние сме се завряли в тъмния, мръсен и смърдящ задник? РОДИНА, СИНКО!" Това е положението...

Общо взето това е действителността за съжаление :(

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 23 май 2013 12:34

Най-вероятно днес Локомотив София ще вземе 2 служебни точки от Етър.Резултата 2:2 няма да се зачете,а ще се присъди 3:0 служебно.Етър са имали нередовен играч-вратар.Днес ще се реши.Отврат

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 май 2013 12:49

туй ако стане ....просто нямам думи, а тоя нередовния вратар сигурно е бил само резерва :mrgreen: тия вече наистина мисля, че трябва да изпадат ....много взеха да ме дразнят :evil: ако не тоя, другия сезон 2 победи над тях и ги пращаме в Б група!!!

относно нас - наистина смятам, че трябва да играем с младежите! цял сезон се борихме за точки и използвахме опитните играчи ...но трябва и на младежите да се дава шанс и да се види нивото им! отбора на ботев вр ще играе пределно мобилизиран, така че за мен ще е много полезно младежите да си пробват възможностите и да видим докъде ще им стигнат силите! Сталев, Радев, Капитанов, Бекир Расим, Атанас Петров - задължително!!! а ние си играем феърплей ...дори и с младежите ше играем за победа, така че ще видим какво ще стане :roll:

и дано до 80 мин. гостите да поведат, че да не се налага шутърмена да влиза да прекратява мача :idea:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 23 май 2013 14:29

1:0 :twisted:
Офтопик:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 23 май 2013 14:42

boys85 написа:Две неща са ми много интересни. Защо феновете на Локо Сф от години се плюнчат, че искат разните Гиговци да се изметат, да започнат на чисто, ако трябва и да изпаднат в Б група, а в същото време са налазили тази тема и живо се интересуват от нашия мач с Враца? Втори въпрос: Защо евентуалната загуба на Цска от Локо Сф в последния кръг се приема за едва ли не вече случила се и най-нормалното нещо на света, а в същото време всички натискат Черно Море да победи Ботев Вр? Ние нямаме ли право на "дърпане на ръчната", както се изрази вчера коментаторчето на Цска-Пирин Гд, визирайки мача на Цска с Локо Сф?

Прочети цялата тема, а още по-добре първата(която заключиха) и най-вече писанията на титана на мисълта ShooterMan и ще разбереш защо... Нищо ужасяващо няма в това да изпаднем(гадно ще ми е, ама в крайна сметка класирането е за това), но толкова злоба и помия изля тоя младеж, че просто акъла ми не го побира... Имам чувството, че живее за да ни мрази.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2013 15:34

ogrizko написа:туй ако стане ....просто нямам думи, а тоя нередовния вратар сигурно е бил само резерва...

Ако СТК приеме доводите на Локо Сф, това означава за всички мачове играни през тази пролет от Етър трябва да бъдат записани служебни резултати (става дума за срещите, в които Филипович е бил на терена). Повечето от мачовете с участието на сръбския вратар, приключиха със загуби на тима му, с изключение на мачовете срещу Монтана (2:1), срещу Черно море (1:0), срещу Пирин ГД (2:2) и срещу Локо Сф (2:2).

Ей,богу...не е бил САМО резерва! ;)

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 23 май 2013 15:48

blue avalanche написа:
ogrizko написа:туй ако стане ....просто нямам думи, а тоя нередовния вратар сигурно е бил само резерва...

Ако СТК приеме доводите на Локо Сф, това означава за всички мачове играни през тази пролет от Етър трябва да бъдат записани служебни резултати (става дума за срещите, в които Филипович е бил на терена). Повечето от мачовете с участието на сръбския вратар, приключиха със загуби на тима му, с изключение на мачовете срещу Монтана (2:1), срещу Черно море (1:0), срещу Пирин ГД (2:2) и срещу Локо Сф (2:2).

Дреме ми, случая не влияе негативно на Черно Море. Пич, ти без нас не можеш да живееш май ?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 май 2013 15:49

blue avalanche написа:

Ей, Богу .......как не се сетиха да подадат жалба навреме! Етър има ли отбор в момента? То в момента може всичките им играчи да ги изкарат нередовни..................
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”