Ах този безхаберник Мъри

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

SOLSKIAR
Контакти:

Re: Ах този безхаберник Мъри

Мнениеот SOLSKIAR » 02 окт 2009 14:42

Е нали искахме подмладяване младите и поне малко можещи футблисти са в ЦСКА Морето имахте едн талнт Кривия и той си тръгна кого да извика Мури.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 02 окт 2009 14:52

Ако Сърмов влезне в игра за националите ни аз повече националният отбор няма да го гледам докато треньор е Мъри ! Как това лайно попада в националния ?
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 окт 2009 14:55

SOLSKIAR написа:Е нали искахме подмладяване младите и поне малко можещи футблисти са в ЦСКА Морето имахте едн талнт Кривия и той си тръгна кого да извика Мури.

Да викне Даниел Димов вместо Сърмов примерно... и Сашко Александров вместо Котев ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 окт 2009 15:01

ogrizko на 02 Окт 2009 14:55

SOLSKIAR написа:
Е нали искахме подмладяване младите и поне малко можещи футблисти са в ЦСКА Морето имахте едн талнт Кривия и той си тръгна кого да извика Мури.
Да викне Даниел Димов вместо Сърмов примерно... и Сашко Александров вместо Котев Само ПФК "Черно море" 1913 - Варна !!!
ogrizko

Лично съобщение

Да си събере досегашните избранници и да си разчита на тях!Футболистите на ЦСКА нямат място в националния,за да бъдат използвани за изтривалки и оправдание за резила на треньора му!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

ivan_kalev
Контакти:

Мнениеот ivan_kalev » 02 окт 2009 15:31

Old_death написа:
ogrizko на 02 Окт 2009 14:55

SOLSKIAR написа:
Да викне Даниел Димов вместо Сърмов примерно... и Сашко Александров вместо Котев Само ПФК "Черно море" 1913 - Варна !!!
ogrizko

Лично съобщение

Да си събере досегашните избранници и да си разчита на тях!Футболистите на ЦСКА нямат място в националния,за да бъдат използвани за изтривалки и оправдание за резила на треньора му!

а ти си смешник... нали ревахте, че не викал футболисти на цска??? сега кво - сигурно ги вика за да си избърше ръцете с тях ли??? нали всичко приключи с квалификациите... кво има още да се проваля... на такива като тебе няма угодия

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 02 окт 2009 15:44

За мен това е състава,само Сърмов и Данчо тъча нямат място в него,Коста Янев и Старокин имат място,ама Сторокин неигра последните мачове,иначе се заговори,че ще го вика...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 16:07

Добре де,какъв е проблемът в състава сега :lol: И аз не виждам защо са в него Иванчо липсата на мотивация,Данчо Тъча,сладострастникът Караджов,Пламен Николов и апотеозът на селекцията СЪРМОВ :mrgreen: ,ама какво да се прави,това е избрал Мъри,това е съставът.Аз си подкрепям винаги националите,който и да играе,това е важно,няма значение кой е на терена,важно е като почва мачът да чуя химна,да се просълзя и надъхам :) 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 окт 2009 17:23

а ти си смешник... нали ревахте, че не викал футболисти на цска??? сега кво - сигурно ги вика за да си избърше ръцете с тях ли??? нали всичко приключи с квалификациите... кво има още да се проваля... на такива като тебе няма угодия

Господин Калев,доколкото си спомням не съм си позволявал да Ви окачествявам или да се обръщам към Вас с обидни епитети!Всеки има право на мнение и не виждам с какво моето накърни Вашето достойнство или Ви обиди,за да си позволявате да се обръщате така към мен!Явно разликата в държанието ни се държи или на разлика във възпитанието ни или на такава в изповядването на обикновени човешки ценности!
Негативното ми отношение към хасковския Каун и стоящия на завет в сянката му съпруг на Илиана Раева датира и се дължи на селектирането и пращането на повиквателни за националния отбор от тях.Те се нагърбиха да дадат тласък на отбора си и намериха своите "достойни" избранници по пътя към тая цел!Докато все още имаше шанс за класиране на отбора за световното първенство те стриктно се доверяваха на тая си селекция,като пренебрегваха съветите на страничните наблюдатели.Стигна се даже до смешното положение,човека който бойкотира на времето националния отбор в решителната му среща със Франция за класиране на световното първенство в САЩ,да нарече обидения от поведението на Синоптика ,Иван Иванов провокатор!За това според мен тия двамата субекти трябва да изсърбат до дъно това,което са забъркали.Сериозно съм обезпокоен,че повиканите от ЦСКА футболисти ще бъдат употребени и нарочени за виновници на мениджърската авантюра на подлогите на господин Борислав Михайлов!
До тука стана ли Ви ясна причината за моето негативно отношение към ръководителите на националния ни отбор?Ако имате намерение да дискутирате по темата,моля оправете си правописа и заповядайте,но ако смятате да продължавате с обидните квалификации,по добре замълчете,защото ще сигнализирам модераторите на форума за нарушаване на правилата!

С уважение:Б.Тачев
Последна промяна от Old_death на 03 окт 2009 06:30, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

radko piratko
Контакти:

Мнениеот radko piratko » 02 окт 2009 17:51

Old_death написа:

Господин Калев,доколкото си спомням не съм си позволявал да Ви окачествявам или да се обръщам към Вас с обидни епитети!Всеки има право на мнение и не виждам с какво моето накърни Вашето достойнство или Ви обиди,за да си позволявате да се объщате така към мен!Явно разликата в държанието ни се държи или на разлика във възпитанието ни или на такава в изповядването на обикновени човешки ценности!
Негативното ми отношение към хасковския Каун и стоящия на завет в сянката му съпруг на Илиана Раева датира и се дължи на селектирането и пращането на повиквателни за националния отбор от тях.Те се нагърбиха да дадат тласък на отбора си и намериха своите "достойни" избранници по пътя към тая цел!Докато все още имаше шанс за класиране на отбора за световното първенство те стриктно се доверяваха на тая си селекция,като пренебрегваха съветите на страничните наблюдатели.Стигна се даже до смешното положение,човека който бойкотира на времето националния отбор в решителната му среща със Франция за класиране на световното първенство в САЩ,да нарече обидения от поведението на Синоптика ,Иван Иванов провокатор!За това според мен тия двамата субекти трябва да изсърбат до дъно това,което са забъркали.Сериозно съм обезпокоен,че повиканите от ЦСКА футболисти ще бъдат употребени и нарочени за виновници на мениджърската авантюра на подлогите на господин Борислав Михайлов!
До тука стана ли Ви ясна причината за моето негативно отношение към ръководителите на националния ни отбор?Ако имате намерение да дискутирате по темата,моля оправете си правописа и заповядайте,но ако смятате да продължавате с обидните квалификации,по добре замълчете,защото ще сигнализирам модераторите на форума за нарушаване на правилата!

С уважение:Б.Тачев

Страхотно го каза

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 окт 2009 18:18

acmilan написа:Добре де,какъв е проблемът в състава сега :lol: И аз не виждам защо са в него Иванчо липсата на мотивация,Данчо Тъча,сладострастникът Караджов,Пламен Николов и апотеозът на селекцията СЪРМОВ :mrgreen: ,ама какво да се прави,това е избрал Мъри,това е съставът.Аз си подкрепям винаги националите,който и да играе,това е важно,няма значение кой е на терена,важно е като почва мачът да чуя химна,да се просълзя и надъхам :) 8-)

Приятел,ти да се надъхаш каква полза?Или аз?Най-много да цапнеш още една,две чашки и да псуваш гореизброените шушляци и другите покрай тях,по-надъхано ли?Аз лично,го правя с удоволствие.И си пийвам и ги благославям.Ако играят добре и бият,си пия доволен без да им тегля благословии.Та просто искам да ти кажа накратко acmilan,че е много по-важно играчите да се надъхат.Каква полза че си надъхан,а те се влачат като черва по терена?
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”