Черно море - Ботев Вр 25.05.2013
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Ботев Вр 25.05.2013
Спасяваме Враца с юношите, Локо изпада всички сме щастливи. И един отвратиелен отбор няма да го има
-
- Контакти:
Черно Море няма за къде да се бори. Мисля ,че Ботев ще вземе мача 

- botevforever
- Контакти:
Пичове,колкото и неприятно да ми е да го напиша,но Ви вкараха в най-гадната схема-спасяването на софийските железничари.Вината изобщо не е Ваша,поради което не Ви завиждам за това,което трябва да изживеете в събота.Така се стекоха обстоятелствата,че след заслуженото Ви с резултати(за играта Вие по-добре си знаете)спасение,в последния кръг,вместо да се радвате,ще трябва да изпиете една горчива чаша,независимо от резултата.
При победа на отбора Ви ще изиграете ролята на спасител на един отбор,който не заслужава с играта си,а още-по-малко с резултатите си от вчерашния мач и очаквания резултат в последния кръг.Както и заради онова 1:1 в София преди две години,което не вярвам да сте забравили.
При загуба ще се наложи да изпитате горчивината от самата загуба,както и това,че сте загърбили феърплея(нещо непонятно в родния футбол).
Като футболен запалянко знам само едно-че никога не мога да се зарадвам на загуба на любимия отбор,освен,може би,ако е в интерес също на отбора ми(както неведнъж се е случвало на световни и европейски първенства).Но и тогава няма как да не почувствам горчилката.
Не знам какво да Ви посъветвам и няма да го направя.
Мога само да Ви пожелая на Армията да покажат чест,достойнство и феърплей(което силно ме съмнява),за да не се наложи да ставаме свидетели на горния сценарий
Личното ми становище е,че при така и така грубо погазената честна игра,по-добре е да се направи още една крачка в тази насока,но правдата да възтържествува-Локомотив"Сф вън от "А" група!
Ако с това съм обидил феновете на "Локомотив" искам ясно да подчертая,че нямам нищо против самите тях,напротив,уважавам ги.Но мнението ми е,че отборът им си заслужи изпадането.
Нека да си оправят двора и къщата,а пък пак да се завърнат тогава.
При победа на отбора Ви ще изиграете ролята на спасител на един отбор,който не заслужава с играта си,а още-по-малко с резултатите си от вчерашния мач и очаквания резултат в последния кръг.Както и заради онова 1:1 в София преди две години,което не вярвам да сте забравили.
При загуба ще се наложи да изпитате горчивината от самата загуба,както и това,че сте загърбили феърплея(нещо непонятно в родния футбол).
Като футболен запалянко знам само едно-че никога не мога да се зарадвам на загуба на любимия отбор,освен,може би,ако е в интерес също на отбора ми(както неведнъж се е случвало на световни и европейски първенства).Но и тогава няма как да не почувствам горчилката.
Мога само да Ви пожелая на Армията да покажат чест,достойнство и феърплей(което силно ме съмнява),за да не се наложи да ставаме свидетели на горния сценарий
Личното ми становище е,че при така и така грубо погазената честна игра,по-добре е да се направи още една крачка в тази насока,но правдата да възтържествува-Локомотив"Сф вън от "А" група!
Ако с това съм обидил феновете на "Локомотив" искам ясно да подчертая,че нямам нищо против самите тях,напротив,уважавам ги.Но мнението ми е,че отборът им си заслужи изпадането.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Да се надупите на врачани на собствения си стадион - БЕЗЦЕННО. Ще разказвате на поколенията как сте си разтворили краката и сте прецакали Локомотив и те ще ви слушат в захлас и ще цъкат с език какви тарикати сте били. А догодина като се разминем в асансьорите на групите даже и няма да се сещаме за незабележим отбор като вас.
botevforever написа:Пичове,колкото и неприятно да ми е да го напиша,но Ви вкараха в най-гадната схема-спасяването на софийските железничари.Вината изобщо не е Ваша,поради което не Ви завиждам за това,което трябва да изживеете в събота.Така се стекоха обстоятелствата,че след заслуженото Ви с резултати(за играта Вие по-добре си знаете)спасение,в последния кръг,вместо да се радвате,ще трябва да изпиете една горчива чаша,независимо от резултата.
Напълно съм съгласен с теб. При нас състоянието е повече от трагедия. С нищо не сме показали, че заслужаваме да сме в А група. Слаб отбор, много слаб. Щях да забравя, че нямаме и школа.
Очакваният сценарии от мен е: Ужасен край или Ужас без край.
А моряците нека злобеят. Щом им доставя удоволствие. Нас те не ни интересуват. По-големи грижи имаме, отколкото да се дърлим с тях за глупости.
Мисля че е под достойнството на "Черно Море" да подарява точки на отбори като "Ботев" Вр. Вярно е че Локо начело с каубои, индианци, ветеринари и какви ли още не ни рязаха по най- некоректния възможен начин. Вярно е че не заслужават по никакъв начин да играя в А група (след "мачовете" със Славия и Литекс). Ама не виждам и Враца с какво са го заслужили (тук пак е замесена Славия и Локо Пд). В общи линии Локо си го търсят... заради наглия Гигов, орангутана Марков и ненормалния Кокал. И въпреки всичко не искам да влизаме в тези мръсни игри. Нека пусне Гонзо 3-4 юноши. Не виждам къде е проблема. Да не мислите че са по- лоши от така наречените мъже. Всъщност ако си решил да се нагъзиш ще го направиш и с мъжете ако щеш и с ветераните. Децата не бива да се вкарват обаче в тая мръсотия. Да излизат, да си печелят мача и толкова. Бих се радвал и ЦСКА да направи същото.
Re: ЧЕРНО МОРЕ-БОТЕВ ВРАЦА 25.05.2013
guglata написа:И аз съм за това, дори да излезем с юноши ще съм доволен да изиграят мача на върха на възможностите си и да победят. Не ме интересува нищо друго, никой друг отбор, никакви минали мачове. То ако погледнеш в историята ще излязат много отбори на които имаме да връщаме за нещо. Интересува ме ЧЕРНО МОРЕ да играе добре и да побеждава, да радва феновете ни и стадиона да е възможно най-пълен.
+1
Този сезон точно нашия отбор заслужаваше да изпадне. То не беше загуба от Етър на Тича, то не беше безхаберие. Учудващо за всички, а и за мен включително Гонзо вдигна отбора

Кой да отпадне в Б група ?!? Все ми е тая ... за да станем шампиони (когато и да е това) трябва да можем да бием всички. Дали ще бием Любимец или Локо Сф правилника дава само 3 точки.
Дали Локо Сф са ми симпатични => не, както и всички Софийски отбори, ама и те вероятно не приритват за нас.
Който и да излезе на Тича в последния кръг, аз ИСКАМ победа ! Така ще спя спокоен ... Нека нечистата игра да остане в Борисовата градина !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Vladislav написа:Мисля че е под достойнството на "Черно Море" да подарява точки на отбори като "Ботев" Вр. Вярно е че Локо начело с каубои, индианци, ветеринари и какви ли още не ни рязаха по най- некоректния възможен начин. Вярно е че не заслужават по никакъв начин да играя в А група (след "мачовете" със Славия и Литекс). Ама не виждам и Враца с какво са го заслужили (тук пак е замесена Славия и Локо Пд). В общи линии Локо си го търсят... заради наглия Гигов, орангутана Марков и ненормалния Кокал. И въпреки всичко не искам да влизаме в тези мръсни игри. Нека пусне Гонзо 3-4 юноши. Не виждам къде е проблема. Да не мислите че са по- лоши от така наречените мъже. Всъщност ако си решил да се нагъзиш ще го направиш и с мъжете ако щеш и с ветераните. Децата не бива да се вкарват обаче в тая мръсотия. Да излизат, да си печелят мача и толкова. Бих се радвал и ЦСКА да направи същото.
Ето това е достойно мнение! За съжаление нещата ще се решат на най-високо(или най-ниско, зависи от гледната точка) ниво, а не на терена...
Гонзо и Тони Здравков бяха екип на Герена и сигурно са запазили някои контакти. Ще се гледа и как се развива другия мач. Ако ЦСКА бие Локото, тогава и Черно Море ще бие.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- we are the champions
- Контакти:
Клякайте им задължително.....
ние 100 процента ще пуснем на Локото.... като знам какви собственици имаме (силно се надявам да се съмнявам и да си ги бием)въпроса е ,че е малко вероятно ! така ,че всичко зависи от вас !