Черно море (Варна) - Литекс (Ловеч)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
anxiety
Контакти:

Черно море (Варна) - Литекс (Ловеч)

Мнениеот anxiety » 02 окт 2009 11:01

Дойде ред и на мача с Литекс.Не знам за вас, но аз лично в началото на сезона си мислех, че до този мач ще сме 1-2 в класирането без загуба, защото програмата ни беше супер лесна.Но, уви, сега сме 6ти и се намираме в криза.Статистиката сочи, че нямаме спечелен мач като гости, но и нямаме изгубен като домакини.Дали този ще е първия?Какво мислите вие за този мач?След като нямахме сили да победим Своге, едва успяхме да надвием Миньор, ще можем ли да вземем точки в събота?

Искам да помоля феновете за 1но нещо: елате на стадиона и подкрепяйте отбора.В агитката вече се събираме много малко хора.Нима няколко загуби ще ви накарат да спрете да вярвате в отбора си?Пет лева не са много така че който може - нека дойде.Мачът е важен, а подкрепата - нужна!!!
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!

chelseabg
Контакти:

Re: Черно море (Варна) - Литекс (Ловеч)

Мнениеот chelseabg » 02 окт 2009 11:50

Стига сме се подценявали.Очаквам победа и нищо друго.И миналата година кой вярваше след слабите игри че ще бием Локо София но ги бихме-те са даже по неудобен противник най-вече заради това че си идват със съдийте.
Така че всички на стадиона пък каквото стане,но не се съмнявам в победата.Който и да излезе вярвам че ще се представи добре,а и не мисля че Литекс са извънземни,особено в момента.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 окт 2009 12:00

chelseabg написа:Стига сме се подценявали.Очаквам победа и нищо друго.И миналата година кой вярваше след слабите игри че ще бием Локо София но ги бихме-те са даже по неудобен противник най-вече заради това че си идват със съдийте.
Така че всички на стадиона пък каквото стане,но не се съмнявам в победата.Който и да излезе вярвам че ще се представи добре,а и не мисля че Литекс са извънземни,особено в момента.

Миналата година имахме Юрука, Кривия и много добра атмосфера в клуба. А това, че трябва да сме на стадиона - няма две мнения. Но честно да си призная аз лично се страхувам.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 02 окт 2009 12:12

в най-добронамерен тон искам да отбележа че мачът е възлов и за двата отбора и е логично да завърши наравно.за нас е първият сериозен при новия треньор и трябва да се види имали покритие на декларираните амбиции за подобряване на играта след всеки мач и победи срещу преките конкуренти за евроместата.аз морето мача е от значение също да покажат в каква посока ще се развиват и те под ръководството на нова фигура.надявам се да сетане хубава мач в който да липсват съдийски аванти или тесли и да победи по-добрият отбор и да се запази тенденцията двата тима да са най-добрите извънстолични отбори
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 окт 2009 12:37

Мене вече започва да ме вълнува бъдещето на отбора като цяло, а не някой конкретен мач. И по-точно: защо не бяха привлечени качествени нови попълнения;защо не беше намерен подходящ заместник на Кольо Спасов след уволняването му; каква се случва вътре в отбора, довело до отстраняването на Алекс; какви са тези постоянни контузии. Случват се неща, които до преди няколко месеца не бих си и помислил че могат да станат, при страхотната организация, която имахме. :evil:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 окт 2009 12:44

.
Последна промяна от PFC Litex на 03 окт 2009 22:38, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 02 окт 2009 12:55

Литекс е бил побеждаван във Варна почти винаги.При това да кажем-от далеч по-слаби варианти на Черно Море.Да не говорим,че в един случай беше не просто бит,а буквално прегазен с 4:0 от футболисти,които насмалко да изпаднат в Б група начело със Сашо Станков.Помня победа над Литекс още в Б група с 2:0,в А помня пак как бяхме изпадащи 2000 есента и ги обърнахме от 1:2 до 3:2 с гол в дебютния мач на Жоро Илиев.Имаше едно 1:0 при Ясен Петров,когато предния мач Левски ни бяха тупнали с 5:0 на герена,после имаше 2:1 с един фамозен гол на Кривия в 85 минута....най-общо казано-срещу Литекс ни върви,били сме и по-слаби и пак сме вземали 3 точки.Но винаги когато сме ги били сме показвали огромен дух и хъс и с по-голяма традиция,публика,име...сме успявали да ги пречупим.Хъс и дух обаче напоследък не виждам у нашия отбор,така,че пълна "мъгла" е утре какво ще става.Доброто е,че и Литекс като нас е в криза на резултатите,криза на играта,идват и без Попето и Сандриньо,основните им мозъци в средата на терена,ние пък-без Кривия.Енигма.Но ние можем да наклоним везните в мача,можем и сме длъжни да го направим.Победа над Литекс ще вдъхне кураж и увереност на нашите момчета.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

vaskokora
Контакти:

Мнениеот vaskokora » 02 окт 2009 13:01

Литекс ще бие категорично 0 - 2

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 окт 2009 13:33

Очаквам 1:0, 1:1 или 0:1, като се надявам на първия вариант ;)))

Иначе на мен ми е кофти само, че никой не излиза да каже какво точно става с отбора.... и така има по-голямо напрежение, защото всичките изкарват всякакви варианти :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”