Черно море - Ботев Вр 25.05.2013

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ-БОТЕВ ВРАЦА 25.05.2013

Мнениеот james » 22 май 2013 22:07

ShooterMan написа:
turbogena написа:Кой оцелява при равни точки между Враца и Локото? Не ги знам как седят в директните мачове :?

Локо Сф,победа и равен.В мача им пролетта 0:0 не дадаха 3 дузпи за Ботев Вр,2 бяха за игра с ръка,едната спря голов шут в рамките на вратата,гледах репортажа.Още интерпретации на феърплея,по Гиговски :idea:

Уф , колко неща заслужаваш да ти кажа ама ше ми се обидят нормалните Варненци . Ти просто си за доктор .

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 22 май 2013 22:11

ShooterMan написа:
Sofia 1929 написа:Нямам идея, защо ми викаш Любак, ама не е толкова важно. Капацитет си, спор няма. Чаткаш ги схемите и си нон стоп в играта. Лошо е само, че почти нищо от това, което пишеш няма връзка със здравият разум, но това нещо сигурно е описано в епикриза.
Не е лошо все пак, че има хора, които помнят някои неща от преди години. Някакси не е джентълменско да плюеш по хора, които са те спасявали!

Обръщах се към Любака...И отново ще попитам избирателната ти памет за мача Локо Сф-Черноморец 0:1 3 кръга преди това 1:2 от Черно Море!!!Напомням ти,че ако не бяхте дали на Дражев,то точно Дражев изпадаше,дори и да бяхте били после и нас!Ако искаш извади класирането и си виж положението.Вие от мача с Дражев почнахте да проституирате,Черно Море какво ви е виновен?Кого сте спасили бе ей?Ако бяхте играли нормално оня пияндурник Дражев щеше да е изпаднал,не Беласица.Черно Море тогава му се наложи да уреди 1 мач...ми то не се траеше бе,всичко урежда,всичко ляга наред,ний завалиите - феърплей,че с нашия фейрплей - директно под чертата!Тогава играхме с Локо Пд на неутрален терен,1:1,не ни дадаха чиста дузпа....преиграха мача,за да ни бият с 3:1!Това е феърплея,ей така натикаха Черно Море под чертата,с мизерните истории на тоя и оня,тогава размазахме сурата на Литекс с 4:0,бихме Дражев с 3-ка,вас ви бихме в Илиянци с 2:1 в редовния сезон...и тогава мача не беше уреден....ама като се почна,ама като се почна от отбор на 7-мо място вашите мизерии и тея на останалите ни натикаха в изпадащите.

А мирясай най-накрая! Нали си ги решил нещата-ако нещо мача за Враца не върви-слизаш и го прекратяваш и ни пращаш в Б-група. И когато нас ни няма, вече няма кой само да ви прецаква и ставате шампиони, участвате в групите на ШЛ и там размазвате Байерн на новопостроения ви 100-хиляден стадион...

radko_piratko
Контакти:

Мнениеот radko_piratko » 22 май 2013 22:15

Локо. Сф. се спасява, говедарите май искат да си запазят Враца и за другият сезон, тройни врътки!

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 22 май 2013 22:15

Единствено към феновете на Локомотив мога да имам чувство за жал, за такива като вас ще ми е неприятно, но не и за останалата част от отбора. Толкова много спорни мачове са изиграли Локомотив през годините, че просто няма накъде. Иначе е ясно, че в България всичко е с главата надолу, нас също някакви мутри ни разиграват както си искат на 100 годишнината, да треперим до последните кръгове да не изпаднем, но така е...Не е само мача от 2011 година, който беше съмнителен. Имаше един култов мач 2006 година мисля, когато ни бихте 2-3. Каубоя....Ето от този мач Локомотив натрупа огромни негативи в очите на морските фенове. Най-ощетени ще са феновете на Локо, защото и футболисти и ръководители ще се разкарат ако изпаднете, но феновете колкото и да сте като бройка сте константна величина. Но този с Каубоя, беше просто нереален....

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 22 май 2013 22:21

Падаме от Враца и гигофф е офф :) да имам злоба към тези, не ги обичам и толкова, сигурно не им е приятно на локомотивци да четат подобно мнение и сигурно и на мене няма да ми е приятно ако чета подобно за морето но вие си го заслужавате, заради малоумните ви транспаранти спрямо нас през годините заради хомо-отношенията ви с робите и съдийските ви приоми, черешката беше дузпата на Генов, заради тази дуспа сега сме на този хал, но всичко се връща и нашето възмездие идва.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 22 май 2013 22:26

morqche написа:Падаме от Враца и гигофф е офф :) да имам злоба към тези, не ги обичам и толкова, сигурно не им е приятно на локомотивци да четат подобно мнение и сигурно и на мене няма да ми е приятно ако чета подобно за морето но вие си го заслужавате, заради малоумните ви транспаранти спрямо нас през годините заради хомо-отношенията ви с робите и съдийските ви приоми, черешката беше дузпата на Генов, заради тази дуспа сега сме на този хал, но всичко се връща и нашето възмездие идва.

Сега олекна ли ти?
И стига с тая дузпа-защо толкова услужливо пропускаш факта, че в същия оня мач Генов не свири дузпа още в 20-та минута за игра с ръка на ваш защитник? Генов тогава искаше да докара мача до равен и успя да го направи. А кой отбор имаше най-голяма полза от тоя равен-погледни какво е било класирането и би трябвало да ти стане ясно...

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 22 май 2013 22:26

Ние сме хора с достойнство и не искаме никой да ни съжалява!!! Мнението ви е такова каквото е, няма как да го променя, единственото към което се стремя е все пак да има някаква обективност, но уви.. Не се плашим от Б група - плашат се фенове които следват отбора си само при успехи - ние не сме такива и никога не сме били!
Със здраве!
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 май 2013 22:28

Моряци давайте им мача на врачани, не виждате ли че всички искат да спасяват това слабо Локо...Защо ли, защото са удобни на "грандовете"...
Щом и Литекс впрегнаха..смятайте...света ще обърнат но няма да допуснат шопски отбор да отпадне !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 22 май 2013 22:32

Lyubaka01 написа:
morqche написа:Падаме от Враца и гигофф е офф :) да имам злоба към тези, не ги обичам и толкова, сигурно не им е приятно на локомотивци да четат подобно мнение и сигурно и на мене няма да ми е приятно ако чета подобно за морето но вие си го заслужавате, заради малоумните ви транспаранти спрямо нас през годините заради хомо-отношенията ви с робите и съдийските ви приоми, черешката беше дузпата на Генов, заради тази дуспа сега сме на този хал, но всичко се връща и нашето възмездие идва.

Сега олекна ли ти?
И стига с тая дузпа-защо толкова услужливо пропускаш факта, че в същия оня мач Генов не свири дузпа още в 20-та минута за игра с ръка на ваш защитник? Генов тогава искаше да докара мача до равен и успя да го направи. А кой отбор имаше най-голяма полза от тоя равен-погледни какво е било класирането и би трябвало да ти стане ясно...

Да я беше дал тогава, а не да я измисля, ако не касаеше за европа нямаше да ми дреме, виновни сме за него мач че не си вкарахме положенията но радоста и коментарите ви след дузпата бяха подобни на моите сега, разбери пич кеф ще ми е, за Спартак ми е било тъпо като изпадат и за ред отбори но за вас не.
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 22 май 2013 22:36

snakebite написа:Моряци давайте им мача на врачани, не виждате ли че всички искат да спасяват това слабо Локо...Защо ли, защото са удобни на "грандовете"...
Щом и Литекс впрегнаха..смятайте...света ще обърнат но няма да допуснат шопски отбор да отпадне !

На това се надяваме и ние, ние имаме и да им връщаме услугата, от онова 1:1 спряха да дават каквито и да е пари за отбора и сега сме на това дередже, за юбилея си да се борим да не ходим на село, Враца са мъжки отбор далеч са за гостувания ама не са такива к??ви :) сигурно щот не сме им го сърбали заради това :)
[center]1913[/center]

Върни се в “Черно море”