Ела на 24 май в името на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Ела на 24 май в името на ЦСКА!

Мнениеот Hrabar » 22 май 2013 21:13

Приятели, на 24 май се събираме в името на ЦСКА. Инициатoр е Петьо Костадинов-Полковника. Елате за да покажете, че ви пука за ЦСКА. Елате за да покажем на задаващите се нови управляващи, че статуквото трябва да се разбие, че няма да търпим повече гаврата с ЦСКА.

Уважаеми, приятели и съидейници за Каузата ЦСКА,

Обещах ви първо действие и ви информирам, че на 24 май в 9.30 часа сутринта ще ви очаквам пред Археологическия музей в София, за да участваме в потеглящото шествие за празника в 10.30 часа.

Ще пеем "Върви, народе възродени...", защото ЦСКА е на България. И нищо повече. С група мои млади приятели (икономисти, архитекти, финансисти, летци и т.н.), вече сме подготвили авангард с подходящо за деня послание, а заедно с нас ще честват деня на Светите братя и клубовете от ОСК ЦСКА. Там ще ви информирам за следващите ни действия, първата стъпка от които отново ще бъде мирна. Ще научите плана. Отсега ви обещавам, че няма да допуснем нито един политик да ни яхне.

Този ден е на България и славянството, този ден е на всички и по никакъв начин няма да преминем границата.

Не съм се обаждал на никакви фракции, фенклубове и сдружения, за да не ме упрекнете. Единствено съм координирал действията си с ОСК ЦСКА и моите близки приятели с ясна кауза и безусловни намерения.

Моля ви в този ден просто да бъдем българи, облечени в червено, горди с 65-годишната битка на нашите "червени" спортисти за Родината. С нашите олимпийски, световни и европейски шампиони, с безбройните републикански титли и безбройните медалисти от всички шампионати.

Не ви каня да коментираме футбол, каня ви да бъдем заедно, заради последните парчета от разбития пъзел на марката ЦСКА. Същата, която всекидневно не допуска на улицата над 3 000 подрастващи, същата която плаща всяка година около 200 000 лева за наеми(без футболния клуб). Но по тези теми по-късно. Сега е време за "Върви, народе възродени...!".

Знам, че някои вече пресмятат времето до големите софри с печени агнета, люта ракия и прясна салата. Но точно в този момент можете да покажете, че сте с червени сърца, а не червени репички. За хората от вътрешността на България пък е подходящ момент да посетят София за най-българския празник и след това да се върнат с настроение.

Обещах ви, че ако се наложи ще бъда сам. Вече не съм сам. Но само от вас зависи дали сме живи или в кръвта ни тече единствено виртуална глюкоза.

Време е за първата истинска стъпка. Мирна. След това ще разберете всичко.

Благодаря предварително на армейците, които ще почетат празника заедно с нас! 24 май, 9.30 часа, пред Археологическия музей от страната към фонтана пред Президенството.

Ако някой е пропуснал да научи поне малко от текста на великия Стоян Михайловски, то ще припомня:

Върви, народе възродени,
към светла бъднина върви,
с книжовността, таз сила нова,
съдбините си ти поднови!

Върви към мощната Просвета!
В световните борби върви,
от длъжност неизменно воден -
и Бог ще те благослови!

Напред! Науката е слънце,
което във душите грей!
Напред! Народността не пада
там, дето знаньето живей!

Безвестен беше ти, безславен!...
О, влез в Историята веч,
духовно покори страните,
които завладя със меч!..."

Тъй солунските двама братя
насърчаваха дедите ни...
О, минало незабравимо,
о, пресвещени старини!

България остана вярна
на достославний тоз завет -
в тържествуванье и в страданье
извърши подвизи безчет...

Да, родината ни години
пресветли преживя, в беда
неописуема изпадна,
но върши дългът се всегда!

Бе време, писмеността наша
кога обходи целий мир;
за все световната просвета
тя бе неизчерпаем вир;

бе и тъжовно робско време...
Тогаз Балканский храбър син
навеждаше лице под гнета
на отоманский властелин...

Но винаги духът народен;
подпорка търсеше у вас,
о, мъдреци!... През десет века
все жив остана ваший глас!

О, вий, които цяло племе
извлякохте из мъртвина,
народен гений възкресихте -
заспал в глубока тъмнина;

подвижници за права вярна,
сеятели на правда, мир,
апостоли високославни,
звезди върху Славянски мир,

бъдете преблагословени,
о вий, Методий и Кирил,
отци на българското знанье,
творци на наший говор мил!

Нека името ви да живее
във всенародната любов,
речта ви мощна нек се помни
в Славянството во век веков!

Русе, 1882, априлий 15
[сп. "Мисъл", 1892, кн. IX-X]

[offtopic]www.prosport.bg[/offtopic]
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Ела на 24 май в името на ЦСКА!

Мнениеот lisynger » 22 май 2013 21:14

Там съм !
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 22 май 2013 21:46

1000 човека ще е успех, но е твърде оптимистично.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 22 май 2013 21:49

stn написа:1000 човека ще е успех, но е твърде оптимистично.

Няма никакво значение количеството а качеството. Как не го разбрахте за 102 години?
Последна промяна от Hrabar на 22 май 2013 21:52, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 22 май 2013 21:50

Hrabar написа:
stn написа:1000 човека ще е успех, но е твърде оптимистично.

Няма никакво значение количеството а качеството. Как не го разбрахте за 101 години?

Успех
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 22 май 2013 22:15

А какво правим по другите градове? Няма смисъл всички да сме в София, важното е да покажем също и червената страна на БЪлгария.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 22 май 2013 22:30

florentin_petre написа:А какво правим по другите градове? Няма смисъл всички да сме в София, важното е да покажем също и червената страна на БЪлгария.

Е, що за въпрос? Ако не ви се разкарва до София, което е най-нормалното нещо, се организирайте, направете си един хепънинг! Попечете се на слънцето, изревете два-три пъти "Само ЦСКА", развейте знамената и после бегом към близката бирария! Това в случай, че не ви се идва до София.

Тук темата е по-скоро, за тези, които сме в София а за приятелите от провинцията...заповядайте, просто ще имате още една причина, която да натежи на везните за разходка до София в почивните дни.

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 22 май 2013 22:55

Точно тогава ми е абитурентския бал... за жалост няма да мога да присъствам. Все пак нека всеки, който милее и обича ЦСКА да отиде.

На следващата сбирка - живи, здрави - там съм.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

camarasa
Контакти:

Мнениеот camarasa » 22 май 2013 23:00

Там съм....заслужава си.
Там ще бъдем без Животни, Цимбици, Гърнета, Праховци. Те ще подкрепят други каузи.Заедно с амфетаминовите дилъри и докараните в камион протестиращи прасета.Един дол дренки са.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 22 май 2013 23:09

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”