Честита победа!
Ако някой си мисли да скача на Ботев Вр ДА НЕ излиза на терена на Тича!Почвам директно да освирквам ВСЕКИ,който играе за Локо Сф!Точка!Който обича Черно Море и защитава Черно Море ЩЕ НАБИЕ МОЩЕН ЩУТ В ШОПСКОТО ЧЕТИРИБУКВИЕ СЪБОТА,т.е. ще се разкръши на терена и нищо повече.Очаквам и изисквам и Гонзо да се събразява с феновете,иначе бие ли Ботев Вр,посмее ли да спаси шопските то ще бъде шокиран от реакцията на феновете!
Миньор (Перник) - Черно море (Варна)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Миньор (Перник) - Черно море (Варна)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
thebully написа:не, не им стига,даже ще им скачаме доколкото чувам
Никакво скачане! Ако трябва да излизаме с набор 2000.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Е,да де,но винаги досега сме играли феърплей,та сега ли? Не вярвам! 

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
KIL написа:Е,да де,но винаги досега сме играли феърплей,та сега ли? Не вярвам!
Ако трябва да съм честен и аз не вярвам, ама... да си кажа.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
Че какво ще му е на феърплея?!Излизат малките и каквото могат....Или големите,излизат,почват да играят за Гигов,излизаме ние,прекратяваме мача,Ботев Вр бие служебно,кво му е на феърплея?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Това са глупости, ако ще им падаме на нивото и ние не сме по-добри. Излизаме и играем за победа. А освен това все си мисля, че цска няма да им даде мача.
-
- Контакти:
Не,не са глупости.В България е така.В България като видят,че си честен мислят,че могат да ти се качат на главата.Сети се 2011,2 седмици преди мача с брадавичестата мангуста Гигов изпратих лично писмо до пресаташето на клуба адресирано до шефовете!И за да няма грешка - същото писмо го пратих и лично на г-н Митев.В писмото написах,че феърплей няма да има и ако НЕ ВЪЗДЕЙСТВАТ върху съдията на мача (който и да е той) или не уредят такъв от чужбина,то Черно Море ще загуби битката от съдията.Ще бъде екзекутиран на терена.Написах го и тук!2 СЕДМИЦИ ПРЕДИ ТОВА!!!Очевидно г-н Митев не е искал да падне до нивото на Гигов,е,да,ама оня мършляк игра в Европа,купи съдията и игра в Европа под бурните овации на жалкарските шопски медии.....а ние?Ние гледахме по ТВ евротурнирите и после отбора ни се срина.Онзи мач срина отбора ни и не му даде да се развие.И ти говориш за падане на някакво ниво?Не,тука е България 

-
- Контакти:
„Черно море може да излезе само с юноши в последния си мач от първенството. Все още не е решено твърдо, но най-вероятно това ще стане ясно утре. Най-много съм доволен, че футболистите ми играха отговорно, след като си свършиха работата и останаха в А група още миналия кръг“, коментира старши треньорът на Черно море Георги Иванов след победата над изпадналия Миньор с 2:0 в Перник.
Аплодисметни за Гонзо!Ето това е мъжката приказка.Въпреки,че неочаквано за мене дори Стоичков се надупи,и,че ЦСКА 100% ще повтори наколенката....да е ясно - Ботев се спасява,Гигов изпада.Приятна ваканция на Гонзо и титулярите

В мачът срещу Ботев ( Враца) можем да излезем с юноши.К'во ме интересуват отзивите?Интересува ме само моят отбор", коментира Гонзо
Мисля,че присъдата е издадена

- ralimavridov
- Контакти:
Някой да знае линк с репортаж от мача?
ralimavridov написа:Някой да знае линк с репортаж от мача?
Това е от БНТ.
http://bnt.bg/bg/news/view/101483/chern ... ior_pernik