Христо Йовов-Бижутера(фен тема)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

lazio1997
Контакти:

Re: Христо Йовов-Бижутера(фен тема)

Мнениеот lazio1997 » 30 май 2012 20:32

Живко6461 написа:Христо Йовов продължава кариерата си като футболист и помощник треньор в "Левски". Според мен това не е най-доброто решение за лятната селекция. А притежава ли необходимото образование?

умственият му багаж сигурно е повече от този на инжИнера.... :mrgreen:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Живко6461
Контакти:

Re: Христо Йовов-Бижутера(фен тема)

Мнениеот Живко6461 » 31 май 2012 06:24

lazio1997 написа:
Живко6461 написа:Христо Йовов продължава кариерата си като футболист и помощник треньор в "Левски". Според мен това не е най-доброто решение за лятната селекция. А притежава ли необходимото образование?

умственият му багаж сигурно е повече от този на инжИнера.... :mrgreen:

Това означава ли, че притежава необходимото образование? Или че е достатъчно интелигентен и способен? Просто номенклатура.

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Последно за Бижутера.........

Мнениеот denitko1 » 22 май 2013 13:57

Левскари, мача в събота е по-особен не само защото имаме шанс да станем шампиони! Христо ЙОВОВ ще изиграе последния си мач. Ицо ни е карал да се ядосваме, но и да плачем от радост. Ицо е човек, доказал с действията си, че истински обича Левски. Ицо е един от нас! Нека в събота, точно в десетата минута на мача, всички ние му ръкопляскаме в последната му изява като футболист!
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Последно за Бижутера.........

Мнениеот modor » 22 май 2013 14:04

Обичаме си го Бижутерчето бе
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 май 2013 14:28

Дано да ни зарадва с два гола, а след това да вдигне и титлата! Благодарим за всичко, с пожелания за много повече успехи като треньор или ръководител в любимият Левски! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 22 май 2013 15:10

Искаше ми се понякога да му счупя и двата крака по време на мачове ( прословутите му пропуски на празна врата от голлинията ),ама сега ми е малко гадно,че няма вече да му се ядосвам!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 22 май 2013 15:20

Направете му един бенефис и си го изпратете подобаващо,какво е това аплодисменти в еди коя си минута,това се прави по други поводи и те повечето пъти не са приятни.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 22 май 2013 15:33

peliforewer написа:Направете му един бенефис и си го изпратете подобаващо,какво е това аплодисменти в еди коя си минута,това се прави по други поводи и те повечето пъти не са приятни.

КАжи ми на първо четене един свестен бенефис в България, ама бенефис от сорта на Краси Балъков в Щутгарт и Стоичков в Барселона (като дори в този на Ицо имаше много празни седалки,които правят атмосферата още по-тягостна)? За мен по-скоро не трябва а се прави бенефис, поне тук в България. Стадионите остават празни и тръпката се губи.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 22 май 2013 16:04

Син до гроб_ написа:
peliforewer написа:Направете му един бенефис и си го изпратете подобаващо,какво е това аплодисменти в еди коя си минута,това се прави по други поводи и те повечето пъти не са приятни.

КАжи ми на първо четене един свестен бенефис в България, ама бенефис от сорта на Краси Балъков в Щутгарт и Стоичков в Барселона (като дори в този на Ицо имаше много празни седалки,които правят атмосферата още по-тягостна)? За мен по-скоро не трябва а се прави бенефис, поне тук в България. Стадионите остават празни и тръпката се губи.

Аз помня на Мъри бенефиса, той си беше бая посетен и имаше всичко за последен мач на даден играч !

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 22 май 2013 16:08

Beck's написа:
Син до гроб_ написа:

Аз помня на Мъри бенефиса, той си беше бая посетен и имаше всичко за последен мач на даден играч !

Моите спомени са ,че стадиона беше грозно празен,много малко хора имаше.

Само 2100 души изпратиха Станимир Стоилов в последния му мач за "Левски". Мъри игра за кратко в сегашния "син" тим, след което предаде фланелката си на контузения Живко Миланов и премина в отбора на "звездите". От поканените за бенефиса не се появиха само Божидар Искренов, Емил Велев и Николай Илиев, а най-много овации обра Георги Иванов-Гонзо. Мачът завърши 5:5, като Мъри пропусна дузпа, а след това от яд си вкара автогол.

Малкото публика не бе единствената разлика между бенефиса на Балъков и този на Стоилов. Сравнение направи участвалият и в двата мача Наско Сираков: "В такъв мач няма какво да доказваш. Да бяха оставили Мъри да вкара поне един гол. От скамейката на "Левски" постоянно подвикваха да се играе по-твърдо!".

В края на мача над "Герена" започна да вали дъжд, което някои приеха като добра поличба. "Пожелавам на Мъри успех в треньорската кариера, защото може да даде много на нашия футбол", каза Димитър Димитров, който бе начело на сборния тим. "Дано Мъри бързо да се справи с трудната треньорска професия, която е като разорана нива. Бързо да свикне и да започне да я оре както трябва", каза пък шефът на БФС Иван Славков, който по традиция бе освиркван.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Левски”