Beck's написа:Син до гроб_ написа:peliforewer написа:Направете му един бенефис и си го изпратете подобаващо,какво е това аплодисменти в еди коя си минута,това се прави по други поводи и те повечето пъти не са приятни.
КАжи ми на първо четене един свестен бенефис в България, ама бенефис от сорта на Краси Балъков в Щутгарт и Стоичков в Барселона (като дори в този на Ицо имаше много празни седалки,които правят атмосферата още по-тягостна)? За мен по-скоро не трябва а се прави бенефис, поне тук в България. Стадионите остават празни и тръпката се губи.
Аз помня на Мъри бенефиса, той си беше бая посетен и имаше всичко за последен мач на даден играч !
Моите спомени са ,че стадиона беше грозно празен,много малко хора имаше.
Само 2100 души изпратиха Станимир Стоилов в последния му мач за "Левски". Мъри игра за кратко в сегашния "син" тим, след което предаде фланелката си на контузения Живко Миланов и премина в отбора на "звездите". От поканените за бенефиса не се появиха само Божидар Искренов, Емил Велев и Николай Илиев, а най-много овации обра Георги Иванов-Гонзо. Мачът завърши 5:5, като Мъри пропусна дузпа, а след това от яд си вкара автогол.
Малкото публика не бе единствената разлика между бенефиса на Балъков и този на Стоилов. Сравнение направи участвалият и в двата мача Наско Сираков: "В такъв мач няма какво да доказваш. Да бяха оставили Мъри да вкара поне един гол. От скамейката на "Левски" постоянно подвикваха да се играе по-твърдо!".
В края на мача над "Герена" започна да вали дъжд, което някои приеха като добра поличба. "Пожелавам на Мъри успех в треньорската кариера, защото може да даде много на нашия футбол", каза Димитър Димитров, който бе начело на сборния тим. "Дано Мъри бързо да се справи с трудната треньорска професия, която е като разорана нива. Бързо да свикне и да започне да я оре както трябва", каза пък шефът на БФС Иван Славков, който по традиция бе освиркван.