Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Хонда му изтича договора с ЦСКА, и аз бих бил най-доволен да се вземат двамата с Думбия в комплект. Надали ще излезе повече от 30млн общо
suareshampion написа:Как можа тоя човек да даде толкова пари за тоя некадърник ? Смях. Още не мога да повярвам..
Е те свраките яко ни изпързаляха тогава.Единственото му оправдание е че оставаха броени часове до затваряне на прозореца и трябваше да се реагира някак,ама 35 е прекалено надуто.Биг Анди не е чак толкова лош,за отбори като Стоук е перфектен.
Иначе е добре да имаме един азиатец,да засилим малко пазара на изток.
Новата перла при юношите Серхи Канос ще взима само по 700 на седмица.
Последна промяна от LIMASSOL на 22 май 2013 12:46, променено общо 1 път.
- we are the champions
- Контакти:
wolf написа:Хонда му изтича договора с ЦСКА, и аз бих бил най-доволен да се вземат двамата с Думбия в комплект. Надали ще излезе повече от 30млн общо
И мене Хонда ме кефи
Този малкия симпатяга Сон е уникален талант. Наподобява много с играта си на Кака в пика на кариерата му. И това си мисля, че е достатъчно да се каже.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
- Karsa Orlong
- Контакти:
Хонда и Вия ги дъвчем от години, ама успокойте се - няма да ги вземем
(по една или друга причина). Според мен трансферите ни трябва да са:
1. Вратар - на мен лично ми омръзна от глупостите на Рейна. Срамота е вратар на голям отбор да не може да прецени нито едно центриране на разстояние повече от метър от гол-линията и при всяко такова да изглеждаме буквално трагикомично. Да не споменаваме издънките му в миналото, как уби инерцията ни срещу Челси, когато им бяхме повели като гости с 0:2 в ШЛ, как плажна топка му вкара гол, огромната му заплата и т.н. За мен времето му като вратар на Ливърпул свърши, дано и Роджърс да мисли така.
2. Двама централни защитници (ако не продадем Шкъртел). Слуховете за Пападопулос и Коло Туре тук звучат много добре и тези футболисти напълно биха задоволили нуждите ни. Друг е въпросът, че според мен трябва и нов човек в щаба за този аспект от играта, както и може би нов треньор на вратарите. Много промени, които едва ли биха могли да се извършат изцяло в рамките на едно лято.
3. Дефанзивен халф - изключително важен пост, на който напоследък зачестиха незадоволителните изяви на Лукас, а когато той липсва поради контузия - изобщо нямаме такъв. Сякаш този пост е подценяван при нас, въобще няма слухове, че се търсят играчи за него, а дефакто разполагаме там само с един човек в непостоянна форма без никаква алтернатива.
4. Крило - самият факт, че Даунинг изигра толкова мачове като титуляр на този пост говори, че имаме нужда от нов човек там. Ако Асайди бъде продаден, няма да е лошо да дойде някой на негово място, но с тази разлика, че още с трансфера си е гласен за титуляр. Даунинг направи доста по-добър сезон от предходния, но нищо повече - все още не играе като футболист за 20м паунда и е далеч от представите на всички нас за крило на Ливърпул. Другият вариант е да чакаме някой измежду Стърлинг, Сусо и Айби да се развие, но дали това ще стане през този сезон далеч не е сигурно, още повече, че на мен понякога ми домъчнява да гледам как Сусо трябва да се мъчи на очевидно непривичната му роля по крилото.
5. Нападател - ако Суарес остане тук ще ни трябва някой просто за бройка и различна опция, ако даден мач не върви. Не се ли отървем от Керъл е ясно, че това ще е той, колкото и да не ни се иска. Продадем ли го обаче, мисля че някой като Лоик Реми или подобен на него би ни свършил работа.
Според моите виждания през това лято се нуждаем от 6 човека, които бихме могли да привлечем за обща стойност около 50м, които Роджърс би трябвало да си докара с продадените футболисти (такива за мен трябва да са Керъл, Рейна, Шелви и Асайди). Ако Коло Туре дойде без пари, то тогава ще плащаме за 5 човека и за 50м би трябвало да си набавим нужната класа за целите през следващия сезон.
P.S. Не ангажирам никого с мнението си, като същевременно осъзнавам, че на някои места то звучи доста утопично. На всички ни е ясно, че много рядко трансферите в Ливърпул са такива, каквито ни се иска на нас - феновете
1. Вратар - на мен лично ми омръзна от глупостите на Рейна. Срамота е вратар на голям отбор да не може да прецени нито едно центриране на разстояние повече от метър от гол-линията и при всяко такова да изглеждаме буквално трагикомично. Да не споменаваме издънките му в миналото, как уби инерцията ни срещу Челси, когато им бяхме повели като гости с 0:2 в ШЛ, как плажна топка му вкара гол, огромната му заплата и т.н. За мен времето му като вратар на Ливърпул свърши, дано и Роджърс да мисли така.
2. Двама централни защитници (ако не продадем Шкъртел). Слуховете за Пападопулос и Коло Туре тук звучат много добре и тези футболисти напълно биха задоволили нуждите ни. Друг е въпросът, че според мен трябва и нов човек в щаба за този аспект от играта, както и може би нов треньор на вратарите. Много промени, които едва ли биха могли да се извършат изцяло в рамките на едно лято.
3. Дефанзивен халф - изключително важен пост, на който напоследък зачестиха незадоволителните изяви на Лукас, а когато той липсва поради контузия - изобщо нямаме такъв. Сякаш този пост е подценяван при нас, въобще няма слухове, че се търсят играчи за него, а дефакто разполагаме там само с един човек в непостоянна форма без никаква алтернатива.
4. Крило - самият факт, че Даунинг изигра толкова мачове като титуляр на този пост говори, че имаме нужда от нов човек там. Ако Асайди бъде продаден, няма да е лошо да дойде някой на негово място, но с тази разлика, че още с трансфера си е гласен за титуляр. Даунинг направи доста по-добър сезон от предходния, но нищо повече - все още не играе като футболист за 20м паунда и е далеч от представите на всички нас за крило на Ливърпул. Другият вариант е да чакаме някой измежду Стърлинг, Сусо и Айби да се развие, но дали това ще стане през този сезон далеч не е сигурно, още повече, че на мен понякога ми домъчнява да гледам как Сусо трябва да се мъчи на очевидно непривичната му роля по крилото.
5. Нападател - ако Суарес остане тук ще ни трябва някой просто за бройка и различна опция, ако даден мач не върви. Не се ли отървем от Керъл е ясно, че това ще е той, колкото и да не ни се иска. Продадем ли го обаче, мисля че някой като Лоик Реми или подобен на него би ни свършил работа.
Според моите виждания през това лято се нуждаем от 6 човека, които бихме могли да привлечем за обща стойност около 50м, които Роджърс би трябвало да си докара с продадените футболисти (такива за мен трябва да са Керъл, Рейна, Шелви и Асайди). Ако Коло Туре дойде без пари, то тогава ще плащаме за 5 човека и за 50м би трябвало да си набавим нужната класа за целите през следващия сезон.
P.S. Не ангажирам никого с мнението си, като същевременно осъзнавам, че на някои места то звучи доста утопично. На всички ни е ясно, че много рядко трансферите в Ливърпул са такива, каквито ни се иска на нас - феновете
john barnes написа:Gil-galad написа:BREAKING - Andy Carroll has been ruled out for up to four months with injury. This could mess up his transfer
Може да има проблем с трансфера на Керъл обаче, тъй като според слуховете има контузия и няма да играе следващите 4 месеца.....но няма нищо потвърдено от сериозен източник все още.
точно щях да го поствам...ако не е фейк,коня е орисан да си седи при нас,докато му изтече договора
Проклятието на Краля е това.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- tisho_ynwa
- Контакти:
Karsa Orlong написа:Хонда и Вия ги дъвчем от години, ама успокойте се - няма да ги вземем(по една или друга причина). Според мен трансферите ни трябва да са:
4. Крило - самият факт, че Даунинг изигра толкова мачове като титуляр на този пост говори, че имаме нужда от нов човек там. Ако Асайди бъде продаден, няма да е лошо да дойде някой на негово място, но с тази разлика, че още с трансфера си е гласен за титуляр. Даунинг направи доста по-добър сезон от предходния, но нищо повече - все още не играе като футболист за 20м паунда и е далеч от представите на всички нас за крило на Ливърпул. Другият вариант е да чакаме някой измежду Стърлинг, Сусо и Айби да се развие, но дали това далеч не е сигурно, че ще стане през този сезон, още повече, че на мен понякога ми домъчнява да гледам как Сусо трябва да се мъчи на очевидно непривичната му роля по крилото.
не че ти опонирам но ако така разсъждаваме ние трябва да правим "пълна промяна" е човек то по тая логика трябва да вземем 10 човека. Нека разгледаме по рационално: Рейна за мен винаги си е бил класен играч само да играе с увереност.
За крилата - младите времето да ни изкарват мачовете и да са титуляри като разчитаме на тях да ни мъкнат изтече, да залагаш основно на Стърлинг Сусо Айби се прави в пробен сезон нещо като този който измина. Сега те са просто алтернатива, а за твърд титуляр да разчиташ на него трябва да вземеш някой класен футболист и опитен най-вече - Самир Насри, Бен Арфа, или едно от двете крила на ПСВ Дрийс Мартенс и Джърмейн Ленс.
Суарез сме длъжни да го задържим - с две думи световна класа. Той ще се върне само след 6 мача, тук номера е да продадем Керал и да вземем Лоик Реми това ще е + за нас. Дефанзивен халф - Алън резерва, но титулярното място се клати - Лукас наистина не е на ниво. Но пък знае ли се може един от двамата другия сезон да влезе във форма и да си извоюва постоянно място в отбора а другия сяда на пейката.
За централните бранители всички сме на едно мнение че трябва да се купи един футболист там. Шкъртел и Агер несменяеми в стартовата 11-торка и един играч да се конкурира с тях, Коло Туре е опитен и би свършил работа като алтернатива, в краен случай имаме Кели и Коатес. така че с Туре + убийствена форма от Агер:Шкъртел и това е формулата!
Да те както са несменяеми Шкъртел и Агер така единия не помириса терен близо 3 месеца, а другия има лоша история с контузии....и за резерви ти остават несигурния Коатес, проблематичния с контузиите Кели и Уиздъм.... 
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- tisho_ynwa
- Контакти:
Gil-galad написа:Да те както са несменяеми Шкъртел и Агер така единия не помириса терен близо 3 месеца, а другия има лоша история с контузии....и за резерви ти остават несигурния Коатес, проблематичния с контузиите Кели и Уиздъм....
Визирах и се надявам да се повтори това което правеха двамата в полусезона непосредствено преди да спечелим КК 11/12 тази първа част на сезона те бяха най-добрата двойка в Англия.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]