Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: BPEME E 3A HИКИ ИЛИЕВ
Ники Илиев е човека не за треньор а за технически или изпълнителен директор, иначе да завършил е Коверчано, то друг българин завършил там няма доколкото знам
За правилния футбол
Много смях и подигравки отнесе Мъри, когато започна да говори за правилен футбол. Е надявам се срещу Дебрецен и снощи срещу Лацио да сте разбрали какво означава НЕправилен футбол.
И в двата мача срещу Дебрецен и срещу Лацио, Левски уж играеше нещо, уж имаше положения, но падна от много високо и трите пъти.
Защо?
Защото нямаше въобще контрол върху топката, върху играта и съответно резултата.
От четири мача срещу италиански отбори Мъри не загуби нито веднъж!
Защо?
Защото във всеки един от тези 4 мача, Левски контролираше, топката, играта и съответно резултата!
Ама Удинезе били без Якуинта и не знам си кой още, е снощи Лацио беше без Крус, без Пандев, без Ладесма и не знам си кой още.
Левскари, трябва да проумеете, едно това, което направиха Мъри и Наско не става случайно, то става с много работа и мъничко късмет. Това скоро няма да се повтори, защото в България е много трудно, но те двамата трябва веднага да се завърнат на Герена, защото в момента в Бъгария , само те знаят как се прави стабилен средностатистически европейски отбор без пари и без трансфери.
Ако Батков не иска да си ходи, или пък няма оферти за продажбата на Левски /това между другото не е за изключване, защото ако имаше реална оферта, аз не се съмнявам, че Наско щеше да организира сериозен обществен натиск върху мустаката свиня, за да продаде отбора/, то тогава незабавно да връща поне Наско на първо време, защото хаосът, който цари в момента в този отбор, може да бъде овладян само от него!
Предварително моля феновете на четирибуквието, да не пускат постове по тази тема, тяхното мнение за моментното състояние на Левски не ме интересува, както аз не коментирам техния отбор, надявам се на същата толерантност.
И в двата мача срещу Дебрецен и срещу Лацио, Левски уж играеше нещо, уж имаше положения, но падна от много високо и трите пъти.
Защо?
Защото нямаше въобще контрол върху топката, върху играта и съответно резултата.
От четири мача срещу италиански отбори Мъри не загуби нито веднъж!
Защо?
Защото във всеки един от тези 4 мача, Левски контролираше, топката, играта и съответно резултата!
Ама Удинезе били без Якуинта и не знам си кой още, е снощи Лацио беше без Крус, без Пандев, без Ладесма и не знам си кой още.
Левскари, трябва да проумеете, едно това, което направиха Мъри и Наско не става случайно, то става с много работа и мъничко късмет. Това скоро няма да се повтори, защото в България е много трудно, но те двамата трябва веднага да се завърнат на Герена, защото в момента в Бъгария , само те знаят как се прави стабилен средностатистически европейски отбор без пари и без трансфери.
Ако Батков не иска да си ходи, или пък няма оферти за продажбата на Левски /това между другото не е за изключване, защото ако имаше реална оферта, аз не се съмнявам, че Наско щеше да организира сериозен обществен натиск върху мустаката свиня, за да продаде отбора/, то тогава незабавно да връща поне Наско на първо време, защото хаосът, който цари в момента в този отбор, може да бъде овладян само от него!
Предварително моля феновете на четирибуквието, да не пускат постове по тази тема, тяхното мнение за моментното състояние на Левски не ме интересува, както аз не коментирам техния отбор, надявам се на същата толерантност.
Най-малкото - Ники Илиев е истински левскар. Нима има накъде още да потъвате, та искате Херо или някой, който ще каже: "Играли смо добро, ма смо немали шанс". Левски е за левскарите, а не за данъкоплатци-мафиоти, търтеи, лигльовци и всякакви недоказани величия. Това, че Ники Илиев няма треньорска кариера не е по-опасно от липсата на такава при Гонзо като директор, нали?
Re: Томиславе! Вальо! А сега играта красива ли е?
pas написа:3 неща:
1. По отношение на Емил Велев - едно, че направи Левски шампион, но и другото, което не по-малко важно: Той наследи отбора от Вуцов без да е правил подготовка и без да е правил селекция. Зимата също не му дадоха пари за нови футболисти. Но никога не мрънкаше и не търсеше оправдание, а просто побеждаваше. Със сигурност е имал и слаби моменти, но в първата си година като треньор направи отбора шампион. А никой не го пита дали харесва футболистите селектирани от други и дали няма желание да купи, примерно, 5-ма нови. От него се искаха само резултати и когато ги показа го изгониха за непривлекателна игра, с цялата неяснота на това понятие. Е, вижда се тези футболисти колко по-привлекателно могат да играят. Честито на "специалистите"!
Абсолютно съгласен. Велев нито за момент не се оплака от играчите си нито се оправда с тях. Винаги заставаше зад тях и пое върху себе си целия негативизъм. Може да не е перфектен, но сравнено с Достанич е като Капело.
И най-тъпото е, че освен онези наркомани от трибуните за махането му дейно съдействаха и Гонг. Но за сметка на това още не сме чули лоша дума от тях за Достанич, а да не говорим за Мъри и правилния футбол.
Re: За правилния футбол
батка има нещо вярно но, лацио е много над предишните жабета с които играхме, срива почна по време когато Сираков и Мъри бяха в отбора, аз все още не знам , защо най резултатния нападател от тогава беше унизен и изхвърлен от отбора ако ти знаеш кажи
В атака при Ратко сме като при Мъри разцъквъме и като я докараме до вратата я изплюваме. Само дето в защита сме разграден двор а при Правилниа поне не ни вкарваха толкова голове освен Барса.
А Сираков също имаше вина за правилниа фудбол който играехме. Тогава имахме готов отбор само ни липсваше център нападател по едно време бяхме само с Джайоба. Точно тогава Сираков играеше някакви свои си игрички и две години поред когато го питаха кога ще купи Левски център нападател безсрамно казваше че Левски си има достатачно нападатели. Сам си отреза клона.
А Сираков също имаше вина за правилниа фудбол който играехме. Тогава имахме готов отбор само ни липсваше център нападател по едно време бяхме само с Джайоба. Точно тогава Сираков играеше някакви свои си игрички и две години поред когато го питаха кога ще купи Левски център нападател безсрамно казваше че Левски си има достатачно нападатели. Сам си отреза клона.
Левски тогава имаше идея , имаше красота ..
Сега идеята я няма , красотата - ХИЧ !
Към човека над мен : пише се фуТбол , играча се казваше ДжЕйоба .
Сега идеята я няма , красотата - ХИЧ !
Към човека над мен : пише се фуТбол , играча се казваше ДжЕйоба .
Последна промяна от gy6tera7 на 02 окт 2009 11:14, променено общо 1 път.
Съгласн съм че вече 2 месеца виждаме най неправилния футбол който може да съществува.Не трябва да разбираш много от футбол за да видиш че при загубите от Тампере играехме много по добре.А за най резултания (ако говориш за Ангелов) ако Мъри е имал нещо против него нямаше да го вземе в Литекс.
- ndrangheta
- Контакти:
Ми аз чета из форума, че Ники Илиев има сърдечна недостатъчност или нещо такова и съответно лекарска забрана да работи такава работа.Доколкото знам човекът е преживявал тежка катастрофа навремето - може да има нещо общо.За мен това е доста добра причина да не работи където и да е, а иначе няма спор че е голям капацитет за разлика от други "специалисти".
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
- ndrangheta
- Контакти:
Re: Нов удар по Левски
Аз съм писал няколко пъти по темата.
Масово нигерийците в България са с фалшиви паспорти и силно занижена възраст.
Всичките - Лавал, Темилие, Ричард, Езе и още няколко.
Затова ми е много смешно като чета мнения "Да си върнем Ричи".Той човека гони 35, защо си мислите, че се загуби из Русия, нали беше обещаващ талант
Масово нигерийците в България са с фалшиви паспорти и силно занижена възраст.
Всичките - Лавал, Темилие, Ричард, Езе и още няколко.
Затова ми е много смешно като чета мнения "Да си върнем Ричи".Той човека гони 35, защо си мислите, че се загуби из Русия, нали беше обещаващ талант

"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."