"http://gong.bg/view_article.php?article_id=58601
Незнам какъв човек трябва да си за да изпишеш толкова глупости!
Иначе сектор г беше над всички и достойно защити честта на България от гнусните жабари които първо пред ректората ни нападнаха без причина, после и на стадиона дръпнаха един български флаг от оградата без да се провокирани. Супер постъпка на момчетата от сектор г дето почнаха да мятат бомби по тях!
шибаните жабари са далеч от европа и като манталитет и като всичко! тази страна от доста време се превърна в арабска колония.
отново искам да благодаря на тези момчета дето запазиха националното ни самочувстие като не позволиха на италианските мангали да се гаврят с родината ни!
тук не става дума ца ЦСКА или Левски, а за България и съм сигурен, че момчетата от синия лагер ще се съгласят с мен!"
Пускам темата на RIVER PLATE,защото както винаги незадоволената Дарина изтри темата,жалко много е стойностна!Нека трият аз пак ще пускам!
Най-жалката статия...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Най-жалката статия...
Лошото е,че някои са съгласни с написаното от нея и я подкрепят.Явно са гледали мача при домашни условия и не са толкова ужасени от акта на изгарянето на националния флаг.
-
съгласен,статията е жалка
Ми бате,аз съм Левскарче,бях в "Г" и единственото което ме ядоса,беше неадекватната реакция на полицията ! Как може да биеш нашите момчета,който имат пълното право да защитят народната чест,а тези който трябва не го направиха !

А добре... Не е ли права, че не трябва да се освирква химна на другата държава? Това не е ли същото? Няма оправдание за боеве и хулигански прояви... това си е простащина и нищо повече.
Иначи това със знамето си е пълен позор! Съгласен съм!
Иначи това със знамето си е пълен позор! Съгласен съм!
Последна промяна от DeShawn на 12 окт 2008 16:49, променено общо 1 път.
az biah to4no do mestoto kadeto zapaliha na6eto zname/A sektor/..ne iskam da si pomisla kakvo 6te6e da stane ako na6ata agitka/G sektor/ be6e presko4ila ogradata..a tova moje6e da stane ako ne se be6e namesil DU4ETO.ot BFS TREBVA DA PREDOSTAVIAT ZAPIS OT TOVA IZTAPLENIE S NA6IA FLAG NA FIFA..STIGA SA SPALI KATO PLAMEN MARKOV..
ЦСКА
А това че не харесвате нацизма пак си е ваша работа... Ние пък го харесваме! Ние не одобряваме Търците в парламента не одобряваме цигани с кирки и лопати да гонят 16 годишни ДЕЦА! Не одобряваме своеволията на уж малцинствата дето скоро ще са повече от нас!!! Можеше да си изкажете мнението и по друг начин ... Има нацисти и ще има защото ако бяха повече нацистите в родната държава нямаше да сме на това дередже!
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts
преди малко се прибрах от софия и първото което прочетох беше тази отвратителна статия, написана просто ей така и може да трогне единствено и само хора, които не бяха на стадиона и които не видяха как жабарите запалиха нашето знаме
Браво на момечетата, които тръгнаха да защитават честа на България
Браво на момечетата, които тръгнаха да защитават честа на България
Жалка статия, от жалки хора! В наща мила родина е пълно с чуждопоклоници!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!