Muscarin написа:Желая ви скорошно завръщане.
БЛАГОДАРЯ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Muscarin написа:Желая ви скорошно завръщане.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ticha i vladislav написа:Ч-ри отбора са твърде много за София.Отдавна ги няма Строителни и ЖП войски.Какъв силен футбол може да има в България,при наличието на отбори в А група с един вагон или файтон фенове?Нека в А група играят 10 отбора- 2-ва отбора от София,2 от Пловдив,2 от Варна,2 от Бургас,1 от Ст.Загора,1 от Плевен по 4 пъти помежду си.
емо73канар написа:Обаче,столипеновци как кълнът само.Ама Локо С-я май това заслужават,щото преди няколко сезона лично те спасиха столипиновци да не изпаднат,и както е казъл поетът:"Храни циганин да те краде",или май беше "Храни куче да те лае",непомня вече.![]()
![]()
hd29 написа:Това с лиценза дали е сигурно,че започнаха някакви съмнения да ме обземат след днешните новини от БФС
Lyubaka01 написа:hd29 написа:Това с лиценза дали е сигурно,че започнаха някакви съмнения да ме обземат след днешните новини от БФС
Така пишеше. Но сигурно сме един от трите висящи. Мен това не ме притеснява-ще се окаже, че това плащане са го разсрочили, за онова се съдят(а докато няма решение на съда-не е дължимо) и лиценз ще има. Проблемът е от там нататък...
loko1 написа:Lyubaka01 написа:hd29 написа:Това с лиценза дали е сигурно,че започнаха някакви съмнения да ме обземат след днешните новини от БФС
Така пишеше. Но сигурно сме един от трите висящи. Мен това не ме притеснява-ще се окаже, че това плащане са го разсрочили, за онова се съдят(а докато няма решение на съда-не е дължимо) и лиценз ще има. Проблемът е от там нататък...
Е то вече не трябва ли да влязат правилата за финансов феърплей каквото и да е това.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта