Шансовете на Лудогорец за титлата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Re: Шансовете на Лудогорец за титлата
Не бе вас въобще не ви намесвам , това го видях някъде още след мача , и на следващия ден като си купих вестник за работа да чета също го видях 

OOP написа:Ивайло Лудогорец написа:Aз друго искам да питам.. Не ме яд толкова че я загубихме титлата , а че сме по - добрия отбор от 2-та и я загубихме незаслужено. Все тая , това настрана . Искам да питам ЗАЩО еврофутбол е започнал да изплаща печалбите за титла на Левски ? Значи ли това , че някой си признава че мача е уреден ? Друг отговор не виждам , защото Левски на практика я спечелиха , но на теория НЕ . Някой ще отговори ли адекватно ?
Ти взе ли си печалбата?!? Като почнете да пишете глупости![]()
![]()
после се сърдите що не ви долюбваме
Умнико, а ти първо чети, тогава пиши. И на мен такава новина ми звучи налудничаво, но сериозни медии я обявиха:
"Еврофутбол" изплаща печалби за шампионска титла на Левски
От днес, 19.05.2013 г. „Еврофутбол” започна да изплаща печалби за шампионска титла на Левски – това обяви българският букмейкър само няколко часа след драматичната победа на Сините над Лудогорец с 1-0.
„Еврофутбол” обявява, че всички участници, които са заложили дългосрочно за шампионска титла на Левски от днес могат да получат печалбите си във всеки букмейкърски пункт в страната при суми до 2 000 лева. Печалби над посочената стойност се изплащат по банков път от първия работен ден на седмицата.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=347391
Асурдно е наситина, след като има теоретичен шанс Лудогорец да е шампион. В що за държава живеем?
[center]
[/center]

Eто я и самата новина на сайта им:
http://www.eurofootball.bg/news.php
Това си е тяхна преценка, явно са сигурни. Много ми се ще да стане някоя изненада не за друго, а заради предварителните презненства и надменно държание от страна на сините, които много бързо забравиха какво мислят за състоянието на същия този отбор, за Тонев и Батков. Тогава Еврофутбол ще трябва да изплатят печалбите и на тези, които са заложили на Лудогорец
Най-малкото нашите трябва да си вземат шесте точки, пък нека шансът е микроскопичен.
http://www.eurofootball.bg/news.php
Еврофутбол изплаща печaлби за шампионска титла на
От днес, 19.05.2013 г. Еврофутбол започна да изплаща печалби за шампионска титла на Левски – това обяви българският букмейкър само няколко часа след драматичната победа на Сините над Лудогорец с 1-0.
Два кръга преди края на родния ни шампионат тимът на Левски е с една точка пред отбора от Разград – 67 срещу 66. Независимо от крехката преднина на върха, програмата на столичани е по-лека от тази на опонентите им. Следващият мач на Сините срещу Етър най-вероятно няма да се играе и те ще добавят нови три точки към актива си, този път служебни. В последния кръг от българската "А" група момчетата на треньора Николай Митов посрещат Славия. Програмата на Лудогорец е далеч по-трудна. На 22 май Орлите приемат борещият се за третото място тим на Ботев Пловдив, а в последния кръг три дни по-късно гостуват на Монтана.
Еврофутбол обявява, че всички участници, които са заложили дългосрочно за шампионска титла на Левски от днес могат да получат печалбите си във всеки букмейкърски пункт в страната при суми до 2 000 лева. Печалби над посочената стойност се изплащат по банков път от първия работен ден на седмицата.
Това си е тяхна преценка, явно са сигурни. Много ми се ще да стане някоя изненада не за друго, а заради предварителните презненства и надменно държание от страна на сините, които много бързо забравиха какво мислят за състоянието на същия този отбор, за Тонев и Батков. Тогава Еврофутбол ще трябва да изплатят печалбите и на тези, които са заложили на Лудогорец

Най-малкото нашите трябва да си вземат шесте точки, пък нека шансът е микроскопичен.
[center]
[/center]

Ивайло Лудогорец написа:Aз друго искам да питам.. Не ме яд толкова че я загубихме титлата , а че сме по - добрия отбор от 2-та и я загубихме незаслужено. Все тая , това настрана . Искам да питам ЗАЩО еврофутбол е започнал да изплаща печалбите за титла на Левски ? Значи ли това , че някой си признава че мача е уреден ? Друг отговор не виждам , защото Левски на практика я спечелиха , но на теория НЕ . Някой ще отговори ли адекватно ?
Чувал ли си какво означава реклама?
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Е добре де реклама , реклама , ама : " Еврофутбол обявява, че всички участници, които са заложили дългосрочно за шампионска титла на Левски от днес могат да получат печалбите си във всеки букмейкърски пункт в страната при суми до 2 000 лева. Печалби над посочената стойност се изплащат по банков път от първия работен ден на седмицата." - това е от сайта на еврофутбол от 19 май . Това значи ,че ако си бил заложил по - рано за шампионска титла на Левкси от 19 май можеш да си вземеш печалбата ( преди 2 дни ) .. и това при теоритично нерешено първенство ... няма логика , представяте ли си загубите при един "невъзможен" обрат ....тогава трябва да плащат и печалби за лудогорски триумф . Върви си търси после парите дето си дал преди това ..
-
- Контакти:
Миналата година ние бяхме късметлии - тази за Левски. Догодина чакам най-накрая и на ЦСКА да им излезе късмета. Просто така като перифразирам нещата ми е по-лесно да приема, че Лц няма да е шампион, въпреки, че е по-стойностния отбор.
entwickler написа:Миналата година ние бяхме късметлии - тази за Левски. Догодина чакам най-накрая и на ЦСКА да им излезе късмета. Просто така като перифразирам нещата ми е по-лесно да приема, че Лц няма да е шампион, въпреки, че е по-стойностния отбор.
Е, остава възможността да сме супер-свръх късметлии и тази

Аз винаги се надявам до последно, колкото и малка да е надеждата.
[center]
[/center]

tsonpen написа:Е, остава възможността да сме супер-свръх късметлии и тази![]()
Надеждата винаги е жива, но вие сами я погребахте! С варгаляне и симулации шампион не се става! С една идея сте по-добри от нас, заради сработеността . Но се провалихте в дербито. Толкоз.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
sin4ec написа:tsonpen написа:Е, остава възможността да сме супер-свръх късметлии и тази![]()
Надеждата винаги е жива, но вие сами я погребахте! С варгаляне и симулации шампион не се става! С една идея сте по-добри от нас, заради сработеността . Но се провалихте в дербито. Толкоз.
Провалили - разберете, че ако нямаше нещастен рикошет щяхме да сме успели в дербито. Както миналата година устискахме 1:0 на Герена, въпреки многото атаки накрая.
- mad forest
- Контакти:
entwickler написа:sin4ec написа:tsonpen написа:Е, остава възможността да сме супер-свръх късметлии и тази![]()
Провалили - разберете, че ако нямаше нещастен рикошет щяхме да сме успели в дербито. Както миналата година устискахме 1:0 на Герена, въпреки многото атаки накрая.
Да ако бяхме удържали и в Загреб още 30 секунди щяхме да сме другаде сега, но не... реалността е друга. Този отбор показва липсва на характер в такива мачове. Само с ЦСКА миналата година имахме страхотен късмет и станахме шампиони, но безхарактерността си личеше и тогава. Не може в мача за титлата на свой терен да пазиш резултата 60 минути. Не може в мача за титлата този сезон да излезеш за равен от първата минута. За мен проблемът е в Петев! Изключително страхлив е!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!