От какво има нужда Черно Море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Alexandrov93
Контакти:

От какво има нужда Черно Море?

Мнениеот Alexandrov93 » 01 окт 2009 19:27

Според мен,а и според повечето фенове на Черно Море отбора не върви..вижда се,че няма и помен от играта през миналата година.Сега въпроса е от какво имаме нужда?Писна ми да чета все треньор..треньор..треньор,изгониха единствения който става за треньор на морето за момента,заради по-голяма част от чоплещите под козирката.Ще дойде Стойчо,ще дойде Херо и с какво са по-добри от Кольо?Човека ни доведе до 3то място,надиграхме ПСВ,бяхме на крачка от сензацията срещу Щутгарт и една грешка да направи..ОСТАВКА ОСТАВКА ! Ако чоплещите семки си бяха седнали,а не да псуват например при (60`)Черно Море-Ботев-0:0 сега всичко щеше да е ок..а сега?Доволни ли сте?Уволниха Кольо,нали това искахте?Не сте доволни..сега да махат и Велизар,то май и САФ да дойде Вие няма да сте доволни.Но замислете се само от треньора ли зависи?За мен поне от миналия сезон малко играчи се раздаваха на максимум..Пиргов,Алекс,Жоро Илиев,Юруков,Александров,Димов и още 1-2 Милен пенсионера,не че само се разхожда ами и подава грешни пасове..Борносузов и Какалов стрелят птичките,Миро чака(чакаше) пасовете на Кривия.Дяков ако не е височината му,с неговите грешки и за дубъла не става,хубаво че са Алексанров и Пиргов.Сега Маркес направи лош мач и СПЕЦА Попов решава да пусне инв*лида Мишо Лазаров..вапцахме я.Имаме футболисти..но пенсионери,нека си го признаем,ами когато спрат с футбола?Защо не се обиграват Димов,Колев,Трифонов и другите юноши..до кога Милен,Наско и Здравко ще разхождат екипа на Черно Море?На тях все им едно,дали ще бием Своге или не.Изгонихте може би най-доброто от отбора..Кольо и Алекс,защото на Алекс му пукаше за отбора повече отколкото на Лазарови взети заедно,ако не му пукаше нямаше да оспорва всяка ситуация,да се кара на играчите и да се кара с Кольо за някои футболистЧЕТА..които не стават,аи кажете си на сърцето Мишката Лазаров става ли?Сега никой няма да им вика,Жоро е спокоен и какво ще стане?Ще бъдем отбора от 2006,пример-Черно Море-Вихрен-0:0,надявам се да сте доволни,защото това 2-1 срещу Своге е малко,сега гледайте цирка Черно Море-Литекс-0-2 това е момчета вече сме средняшки отбор,това е истината ;)

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: От какво има нужда Черно Море?

Мнениеот more » 02 окт 2009 08:33

На тези които поне малко не вярват в отбора без влюбения в Левски Кривия бих ги посъветвал в събота има английски мачове или от други първенства да съсредоточат вниманието си там.Аз все още им вярвам!Дано го докажат в събота и да покажат,че са отбор
борещ се призови места.Този вашия любимец отначалото освен непрекъснато да говори ще иска в Левски да беше се опитал да поиграе и никой нямаше да е против него.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 02 окт 2009 09:13

От какво им нужда Черно Море ли-от това ,което вече няма -Кривия

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 окт 2009 10:05

Има нужда от нов треньор.От този който ни изведе до медалите.Но преди всичко имат нужда от победа над Литекс.За успокоение на отбора и за самочувствие.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 02 окт 2009 10:45

Черно море има нужда от Данчо Юруков,не от кривия
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 окт 2009 11:12

Manolkata написа:Черно море има нужда от Данчо Юруков,не от кривия

Черно море има нужда и от Кривия и от Юруков, и от добър треньор.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 02 окт 2009 11:27

1.От треньор като Балъков, със сериозни връзки сред големите в европейския футбол
2.Изпълнителен директор, мисля че такъв нямаме
3.Сериозни пари за селекция, не става само със свободни агенти
4.Не на последно място - стадион във Варна с лиценз за евротурнири, дали ще е обновен ''Тича'', стадион Варна или стадион под Аспаруховия мост, за да се борим за Шампионска лига или Лига Европа рябва след това да си играем в нашия град, а не да сме туристи на собствените си домакински мачове

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 окт 2009 11:32

ludiq1913 написа:1.От треньор като Балъков, със сериозни връзки сред големите в европейския футбол
4.Не на последно място - стадион във Варна с лиценз за евротурнири, дали ще е обновен ''Тича'', стадион Варна или стадион под Аспаруховия мост, за да се борим за Шампионска лига или Лига Европа рябва след това да си играем в нашия град, а не да сме туристи на собствените си домакински мачове

За втори път (просто да се чуди човек) ;) съм АБСОЛЮТНО съгласен с теб. Просто това са основни неща без, които нищо няма да направим.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 02 окт 2009 11:47

зеления написа:
ludiq1913 написа:1.От треньор като Балъков, със сериозни връзки сред големите в европейския футбол

За втори път (просто да се чуди човек) ;) съм АБСОЛЮТНО съгласен с теб. Просто това са основни неща без, които нищо няма да направим.

Просто не коментирам Кривия :mrgreen:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 02 окт 2009 13:06

Инфраструктурните проекти и нужди ги оставям настрана,те са приоритет изцяло на собственика.Но твърдо нямаме Изпълнителен директор.Това е огромна дупка в Черно Море от много време насам.Огромна липса е,че нямаме човек с нюх и ориентация във футбола.Говоря за хора от типа на Ангел Бончев,Емил Наков,Христо Порточанов.Все един от тях трябва и може да бъде нает на работа в Черно Море.Те умеят да водят преговори с играчи,да правят и организират селекции,да мотивират отборите.Треньорския пост е проблем,но в повечето случаи(поне в България)-няма ли водеща фигура там на изп.директор - няма резултати.Така мисля аз.Стадиони,селекции-туак вече не говорим,те винаги са нужни,но и 100 млн. да се дадат,ако няма кой да ги разпредели ще изтекат в каца без дъно.Ние имаме приличен бюджет и ако вещ човек го управляваше щяхме да сме много по-добре
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”