Модератор ЦСКА, да колкото пъти се прави профилактика на теми, толкова пъти се пише.
Вероятно всички знаете, че съм Глобален модератор във форума на Data.BG от 2005 година и там нещата са като активност са още по големи, а темите на водещи отбори са по 250 страници.
И ако има изтрити мнение или заключени теми без дадена ясна причина, както и наложен бан без обоснована причина, на момента се свалят права.
Модерирането не е само триене, заключване и банване.
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Искам да питам днес някой трил ли е мнения в моя форум, защото има един недоволен индивид от нашите дето ме обвинява, че съм му триел мненията, знаел ме кой съм..и т.н..4MVN се пише...Да знаете нещо по въпроса???
Съшия е с бан за 2 седмици
Да знам длаи си фантазира, или е истина?
Съшия е с бан за 2 седмици
Да знам длаи си фантазира, или е истина?
Доста по-спокойно беше отколкото очаквах, особено предвид резултата
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Не казвай голяма дума, според мен утре ще е голямата лудница, повечето са били на стадиона 
Така, няколко неща. Справихте се страхотно тази вечер, благодаря.
Иначе, има промени в екипа ни. От тази вечер ПФК Литекс не е член на модераторския екип. Ще ви пусна тук какво ЛС му написах, защото не знам как да го обясня... дълго е.
Ето съобщението: "Благодаря ти за работата ти като модератор при нас, но тази вечер ти свалих правата. Наистина съжалявам адски много, че се стига до тук, но определено не мога да толерирам преотсъпване на модераторски акаунт на друг човек, пък бил той и Андро (т.е. Mike28).
Модераторсккият лог си е за модераторите. Даването и предоставянето на информацията в него тълкувам като предателство спрямо останалите членове на екипа, което не мога да позволя.
Наистина, още веднъж ти се извинявам, много се надявах, че след като се разбрахме като големи хора преди 3-4 дни ще продължим заедно да се грижим за форума, но очевидно, поне засега това няма как да стане."
Kakto сами се сещате Мике28 може и да е писал предишни постове от името на PFK Litex, така че... само да си знаете. И разбира се, е влизал тук и е чел... че сега иска и да му давам обяснения, което няма как да стане.
Този път не се допитах до вас, решението е мое!
И още нещо: Ако имате някой предвид, който може да помага във форума, говоря за свестни потребители, които не си изпускат нервите и се държат нормално с екипа... очаквам предложения!
А сега си лягам. Лека и на вас.
Иначе, има промени в екипа ни. От тази вечер ПФК Литекс не е член на модераторския екип. Ще ви пусна тук какво ЛС му написах, защото не знам как да го обясня... дълго е.
Ето съобщението: "Благодаря ти за работата ти като модератор при нас, но тази вечер ти свалих правата. Наистина съжалявам адски много, че се стига до тук, но определено не мога да толерирам преотсъпване на модераторски акаунт на друг човек, пък бил той и Андро (т.е. Mike28).
Модераторсккият лог си е за модераторите. Даването и предоставянето на информацията в него тълкувам като предателство спрямо останалите членове на екипа, което не мога да позволя.
Наистина, още веднъж ти се извинявам, много се надявах, че след като се разбрахме като големи хора преди 3-4 дни ще продължим заедно да се грижим за форума, но очевидно, поне засега това няма как да стане."
Kakto сами се сещате Мике28 може и да е писал предишни постове от името на PFK Litex, така че... само да си знаете. И разбира се, е влизал тук и е чел... че сега иска и да му давам обяснения, което няма как да стане.
Този път не се допитах до вас, решението е мое!
И още нещо: Ако имате някой предвид, който може да помага във форума, говоря за свестни потребители, които не си изпускат нервите и се държат нормално с екипа... очаквам предложения!
А сега си лягам. Лека и на вас.
Модераторите не са ви враг!
ДИКТАТОРКА!!!
Къде отидоха принципите на демокрацията?
Сега сериозно! Това общо взето се очакваше, не мога да разгранича кой кога е писал, знаете ми отношението! Аз лично предлагам нещо, въпреки, че след издънката с Конверсе, нямам много право да предлагам, но все пак! Предлагам Модератор ЦСКА да го направим глобален, всички вече се убедихме в работата му! А евентуално за втори мод на ЦСКА да повикаме другото предложене Олд Дет. Все пак глобалния модератор може да следи всички форуми, така че Модератор ЦСКА ще си наблюдава и бившия подфорум, а мисля, че ще ни много полезен във форума, все пак го познавам, много читав човек е!................ Само ми се струва, че ще се наложи да си смени ника, ако стане глобален, не че досега не беше PFC Litex................но всичко е решаемо. Това е моето предложение, да има опит, да има стаж, да има култура!...........Много на око ми е и потребителя Masaba, коментирахме го с Морския, Форевъра и Модератор ЦСКА когато бяха при мен, мисля, че и той е потенциален модератор, но може би с него трябва да тръгнем степ бай степ!......
Сега сериозно! Това общо взето се очакваше, не мога да разгранича кой кога е писал, знаете ми отношението! Аз лично предлагам нещо, въпреки, че след издънката с Конверсе, нямам много право да предлагам, но все пак! Предлагам Модератор ЦСКА да го направим глобален, всички вече се убедихме в работата му! А евентуално за втори мод на ЦСКА да повикаме другото предложене Олд Дет. Все пак глобалния модератор може да следи всички форуми, така че Модератор ЦСКА ще си наблюдава и бившия подфорум, а мисля, че ще ни много полезен във форума, все пак го познавам, много читав човек е!................ Само ми се струва, че ще се наложи да си смени ника, ако стане глобален, не че досега не беше PFC Litex................но всичко е решаемо. Това е моето предложение, да има опит, да има стаж, да има култура!...........Много на око ми е и потребителя Masaba, коментирахме го с Морския, Форевъра и Модератор ЦСКА когато бяха при мен, мисля, че и той е потенциален модератор, но може би с него трябва да тръгнем степ бай степ!......
- slavia_forever
- Контакти:
stenly написа:Този път не се допитах до вас, решението е мое!
Постъпила си ПРАВИЛНО, което си е лично мое мнение.
stenly написа:И още нещо: Ако имате някой предвид, който може да помага във форума, говоря за свестни потребители, които не си изпускат нервите и се държат нормално с екипа... очаквам предложения!
По отношение на предложенията за модератори, потребителят masaba и ми се струва доста читав. Модератор ЦСКА наистина заслужава да е глобален. Разделът му е недвусмислено доказателство за това, колко много е полезен за форума.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Това, което ме притеснява за Модератор ЦСКА е, че ако стане глобален ще трябва да действа с друг никнейм. Макар че това не е голяма болка. Много от потребителите ще му се нахвърлят, само защото има ЦСКА в никнейма. Иначе съм ЗА. За Масаба, ще го наблюдавам малко...
А сега чакам и мненията на останалите модове.
А сега чакам и мненията на останалите модове.
Модераторите не са ви враг!
- slavia_forever
- Контакти:
stenly написа:Това, което ме притеснява за Модератор ЦСКА е, че ако стане глобален ще трябва да действа с друг никнейм. Макар че това не е голяма болка. Много от потребителите ще му се нахвърлят, само защото има ЦСКА в никнейма.
msm
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
- Модератор ЦСКА
- Контакти:
Ами, аз какво да кажа? Много съм раздвоен в това, дали да се съглася за глобален. Изобщо не става въпрос за никнейм ( ще, направя кастинг за избор на нов
). Въпросът е друг. Дали, да се лиша от малкото свободно време, което ми оставаше до този момент? Някой от вас ме познават и знаят, че съм доста зает : семейство, частен бизнес, служебна работа, малко личен живот и форум. От друга страна "издигане в йерархията" и признанието за работата ми тук, в някаква степен ме радва, за което съм искренно благодарен. Според мен работата в един под форум,като този на ЦСКА, където потребителите ме имат за "свой човек", доста се различава от работат на глобалните модератори. Но след , като Картаго и Славия Форевър (надявам се, че Скари и той няма нищо против), ме искат за помощник в техния екип, нямам право да откажа поканата. И все пак искам да кажа, че във форума на ЦСКА се чувствам чудесно.
А що се отнася, до назначаване на други модове, то Олд дет и Масаба, мисля че ще вършат работа (стига и те да са съгласни). За други, просто за сега нямам мнение.
А що се отнася, до назначаване на други модове, то Олд дет и Масаба, мисля че ще вършат работа (стига и те да са съгласни). За други, просто за сега нямам мнение.