Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )

Мнениеот we are the champions » 21 май 2013 14:44

9lives написа:[center]Днес от 15:00 часа ща излъчват мача по НОВА СПОРТ. [/center]

Аз лично ще го гледам отново, защото линоквете бяха доста скапани.

Еееее голям си ! мерси 8-)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 21 май 2013 19:33

we are the champions написа:
9lives написа:[center]Днес от 15:00 часа ща излъчват мача по НОВА СПОРТ. [/center]

Аз лично ще го гледам отново, защото линоквете бяха доста скапани.

Еееее голям си ! мерси 8-)

Тръгнах да го гледам, но не издържах глупостите на юбер - малоумника Георги Алипиев и след гола го спрях :lol:

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 май 2013 12:59

Karsa Orlong написа:
styopa написа:
Karsa Orlong написа:а другият - колко велик мениджър е Далглиш, Simple as that :lol:

Това за мен ли ставаше въпрос... или за Dzheff?

За Dzheff. Мен лично ме дразни, че пише коментари веднъж на няколко месеца, който задължително са свързани с една конкретна личност. Та той дори спря да пише, откакто Далглиш не е мениджър. Сякаш се сърди на нас, че го уволниха :) Или пък Ливърпул вече не съществува оттогава.
P.S. Знам, че всеки може да пише каквото си иска, просто изказвам раздразнението си. Като гледам, далеч по-меродавни мнения от моето се постват :lol:

не че дължа обяснение на когото и да е било, но да поясня все пак защо пиша рядко напоследък... след като уволниха Кени в един момент се осъзнах, че коментарите ми звучат като сърдита ученичка, която не прави нищо друго освен да хленчи... затова спрях да го правя. След назначението на Роджърс ЗА РАЗЛИКА от плюещите по Кени, исках да му дам време на човека да видя какво ще направи с отбора преди да си изкажа мнението дали смятам, че назначението му е правилно или не - ТОВА е причината през есенния полусезон да съм написал най-много едно-две мнения. В края на миналата календарна година започнах работа, която отнема ОГРОМНА част от времето ми и време за футбол и още повече за разни форумчета почти не ми остава - това е причината да не съм особено активен и през втората част на сезона въпреки че вече съм си изградил някакво мнение по въпросите свързани с Ливърпул. Липсата ми на време определя факта, че се включвам тук САМО когато по някакъв начин се чувствам предизвикан да го направя... а за мое съжаление това обикновено става по повод втрещяващото за мен хулене на една от най-величавите личности свързани с Ливърпул от фенове на Ливърпул. колкото и да уважавам правото на лично мнение на всеки човек, това не мога и не мога да го разбера и не мога да се примиря с подобни хули и затова и се включвам... това е... съдете ме, ругайте ме, анатемосайте ме, убийте ме ако искате, но на мен едни от най-големите ми идоли във футбола са хората смятани за футболист №1 и №2 в историята на Ливърпул и трудно приемам хули против тях... сигурно това е странно и нелогично за фен на Ливърпул, но е факт... извинявам се за което....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 май 2013 13:38

Liverpool_EC написа:Добре,че не гледате заедно мачовете на любимия ви отбор-ами вие ще се избиете бе хора :oops:

мммм напротив... гледали сме заедно мачове на Ливърпул с двама от най-ярките ми опоненти в този форум - john barnes и liverpool forever 95 и не само че не сме се избили, но и при разговорите ни очи в очи за много от нещата сме стигнали до извод че разсъждаваме по един и същи начин... аз по-скоро си мисля че точно тази анонимност, която дава интернет комуникирането и възможността по форумите всеки да се прави на герой определя тона на общуване помежду ни тук. иначе съм на 100% сигурен, че при лична комуникация тона и начина на общуване помежду ни би бил доста доста по-различен...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Върни се в “Ливърпул”