petko.h.markov написа:BRF написа:petko.h.markov написа:Ти през живота си да си изкарал 20лв. с труд? Ако си няма пишеш такива глупости.Какво значи-колкото
по-зле толкова по-добре.Значи да плащат глоби.А тогава как да има пари за стадион и терени. Никаква
логика.Те едва издържат клуба и това допълнително бреме.За мен това е невероятна простотия.
И 5 години кой им пречеше да направят стадиона?Или школата?Глоби нямаше тогава!Това е начина на протест,които са избрали тези момчета и аз ги подкрепям!
Ти като си против,отиди на стадиона и скандирай за титан ако искаш!
Първо лъжеш или не знаеш-стадиона го дадоха на концесия миналата година по това време.
Второ нещата с базата в Панчарево още не са уредени като кадастър и разрешения за строеж.
Трето аз не подкрепям титан-против съм тези глоби да се плащат за простотията на няколко души.
Ми взе да ставаш смешен!Колегите от Подуене взеха решение декември и ди бутнаха ТРИБУНАТА февруари ако не се лъжа и ще почват този месец!
На нашите хубостници кво им трябва!Незнам защо смяташ,че лъжа,ама явно ти НЕЗНАЕШ,че концесията я дадоха преди година и половина

Разград си посроиха база,Черноморец си построиха база за това време,ние не можем да си изкараме документи!