XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2013 13:50

ivan56 написа:
ralka_levskarka написа:
Viv.Brooke написа:Какво няма да лежим. Да те ритат и теб през 2 минути цял мач и ти ще лежиш. Съгласен съм с теб, че пазехме резултата обаче, това най-много ме издразни. Разликата обаче се получи след като Гулдан бе изгонен, преди това просто нямаше минаване (да еба и инструкциите от треньорския щаб). Съжалявам само, че не видяхме 20-те камери на Бареков защото за мен първият картон на Гулдан не беше нарушение. За Моци обаче не мога да кажа същото :!:

Грешката ви беше, че не нападахте от началото на мача до самият край :) Имаме изиграни 5 мача повече от вас, а бяхме равни :)

Друга песен щяхте да пеете ако не беше влязъл този случаен рикошет.Абсолютно равностоен мач дори твърдя че Лудогорец имаше по чисти положения.
Чакам с интерес поредния ви европодвиг

И какво щяхме да пеем? Сигурно както в Ловеч, останахме малко след дузпите и ги подкрепихме, защото видяхме, че им пука. ;) Все знаете вие.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 21 май 2013 13:51

Viv.Brooke написа:Грешка - негрешка, това е положението. Просто се чудех за цаката, но не ме убеди (не ми се води и широк дебат де, нямам достатъчното време) :)

Не знам за цаката, но все едно играхме срещу Миньор, Монтана или Пирин ГД - ти си избери който ти е по симпатичен........затворени с 11 човека отзаде иначе идвали за победа със красива игра. И преди да кажеш нещо си спомни мача ви с Локо Пд на аренката ви и ми кажи колко чисти положения имахте освен гола в ....... :shock: 87 :shock: минута. Имате добър отбор, но на Герена играхте като посредствен........и за това не е виновен съдията, рикошета или там каквито оправдания още си измислят някои ваши фенове........
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 май 2013 13:57

OOP написа:
Viv.Brooke написа:Грешка - негрешка, това е положението. Просто се чудех за цаката, но не ме убеди (не ми се води и широк дебат де, нямам достатъчното време) :)

Не знам за цаката, но все едно играхме срещу Миньор, Монтана или Пирин ГД - ти си избери който ти е по симпатичен........затворени с 11 човека отзаде иначе идвали за победа със красива игра. И преди да кажеш нещо си спомни мача ви с Локо Пд на аренката ви и ми кажи колко чисти положения имахте освен гола в ....... :shock: 87 :shock: минута. Имате добър отбор, но на Герена играхте като посредствен........и за това не е виновен съдията, рикошета или там каквито оправдания още си измислят някои ваши фенове........

Мислих да пиша нещо,ама просто ти подкрепям думите!Разград загуби спечелена титла!Заради страхливия си треньор и ако миналото първенство имахте някакви поводи да се мислите за най-добре играещия отбор,този със сигурност не е така!Дръжте си го Петев,щом ви харесва-казах ви го преди около година и тогава ме оплюхте :? !Със смел треньор щяхте да биете,но от друга страна,ако Ил.Илиев беше треньор на отбора от Подуене,едва ли щеше да се състой този мач с този заряд!

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 21 май 2013 14:25

Viv.Brooke написа:И аз ще чакам, но ще стискам палци за всички БГ отбори в Европа - имаме нужда от коефициенти а и родното си ми е свидно!

Приятелю, имаш едно ГОЛЯМО браво от мен за това, което си написал! По темата- получи се много здрав мач, зверска битка, късметът ни покри.....Лудогорци, не упреквайте Петев за тази загуба, въпрос на сантиметри беше Кишада да вкара второто излизане срещу Илиев и тогава всичко щеше да е различно! Накрая искам да ви поздравя, защото вие играете най-привлекателният футбол в България и нямате лумпенизирани еУементи в публиката! Евала от един левскар 8-)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 май 2013 14:31

ivan56 написа:
tsonpen написа:
hijack1 написа:
tsonpen написа:Може ли да ми кажеш минутата за да си направя един тест? 8-)

Аз го вметнах за левскарката, иначе се случва в 53-та минута.

Спокоен съм за себе си - можеше да се даде червен, както и в 12-тата минута. ;)

Дали някога ще свалиш зелените очила?
Да наистина фала на Димов беше груб,но няма как да се даде червен картон имаше други играчи на Левски около вашия нападател,защитника на Левски не беше последен.Погледнато реално наистина това си беше голова атака и вашия играч можеше да се откъсне и да вкара но такива са правилата за червените картони.За Моци картона е кристален това си е негов патент,спомням си и на мача с Черноморец направи същия фал отново без последствия.Според мен съдията не трябва да се влияе в коя минута се извършват тези нарушения а да се дава червен картон.Защото чувството за безнаказаност в нашето първенство изиграва лоша шега в европа.Мача ни с Дания е пресен пример ако на Бандаловски тези безумни фалове които ги прави тук му се свирят ще има едно на ум.

Не става дума дали е бил груб, а че спаси поне 50%-ов гол с напълно умишлено спъване малко преди наказателното поле. Твърдя, че нямаше кой да изпревари Безяк, останалите двама бяха на подобна отдалеченост от голлинията, но встрани и вероятно нямаше да могат нищо да направят. Само вратарят или самият Безак можеха със сигурност да осуетят гола. Такова брутално спъване се прави само ако няма друг начин да бъде спрян играч. И това е началато на мача, още няма нерви.
И за какви зелени очила говориш? Безяк беше спънат пред нашата трибуна, Моци около средата на телена и доста по-далеч. Признавам, въобще не видях положението на румъница. Сега като видях видеото се съгласих, че червеният картон би бил основателен.
[center]Изображение[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 21 май 2013 14:53

BRF написа:
OOP написа:

Мислих да пиша нещо,ама просто ти подкрепям думите!Разград загуби спечелена титла!Заради страхливия си треньор и ако миналото първенство имахте някакви поводи да се мислите за най-добре играещия отбор,този със сигурност не е така!Дръжте си го Петев,щом ви харесва-казах ви го преди около година и тогава ме оплюхте :? !Със смел треньор щяхте да биете,но от друга страна,ако Ил.Илиев беше треньор на отбора от Подуене,едва ли щеше да се състой този мач с този заряд!

Тук не ставаше въпроса за нещата, които сте изложили в отговорите си, но няма никакво значение. Това, което сте казали нямам грам намерение да оспорвам. Колкото до рикошета - ами върнахте ни го и сме квит - на Арената за 2:1 преди година и нещо гола си беше с рикошет :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 май 2013 15:16

fen-fen написа:Девойче, изкушавам се да те попитам с какво образование си? По принцип не оспорвам мисълта ти относно мача с няколко изключения, но се питам дали няма да е по добре да се образоваш малко? Изключително противоречие между изговарянето и писането на съответните думи, което създава впечатление за неграмотно писане.
Това на какво да го отдавам, на някаква приумица или на някаква мода? Каквото и да е не е оригинално, особено за дама. :shock:

wtf? Знам, че имам грешки, видях си ги, мързеше ме да редактирам просто.
П.С. Ако поне малко си ми чел някои от мненията, щеше да видиш, че се старая да не допускам правописни, пунктуационни и граматически грешки, не знам само това ли е мястото да ти го казвам, ама ок.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 май 2013 15:21

Viv.Brooke написа:
BRF написа:
OOP написа:

Тук не ставаше въпроса за нещата, които сте изложили в отговорите си, но няма никакво значение. Това, което сте казали нямам грам намерение да оспорвам. Колкото до рикошета - ами върнахте ни го и сме квит - на Арената за 2:1 преди година и нещо гола си беше с рикошет :)

Грешката е моя!Обобщавам!Не мисля,че ви надиграха,а мисля че им подарихте победата със страхливата си игра!Или може толкова да си можете,незнам!След като си почивал една седмица,а опонента ти 3дни след финал за купа,продължил 120 мин,си мисля,че трябваше да ги нагънете в някакъв момент от мача поне за 10-15 мин.!Имате страхлив треньор,доказва го за пореден път и бяхте излезли за равен!Самият мач протече по този начин и беше ясно,че ще имате няколко положения за гол!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 май 2013 15:37

Хора, стига толкова за този мач, минало заминало, загубихме го и в никакъв случай не можем да кажем, че е било незаслужено. Надявам се да не таите никакви надежди за титли и да не вярвате, че "Славия" ще скача на "Левски". Нито те имат изгода от това, нито ние. Дайте да си гледаме напред и най-вече в нашата кошара. Смятам, че една тема за лятната подотовка ще е далеч по-ползотворна от коментиране не нещастния ни сезон.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 май 2013 15:41

ralka_levskarka написа:
ivan56 написа:
ralka_levskarka написа:
Viv.Brooke написа:Какво няма да лежим. Да те ритат и теб през 2 минути цял мач и ти ще лежиш. Съгласен съм с теб, че пазехме резултата обаче, това най-много ме издразни. Разликата обаче се получи след като Гулдан бе изгонен, преди това просто нямаше минаване (да еба и инструкциите от треньорския щаб). Съжалявам само, че не видяхме 20-те камери на Бареков защото за мен първият картон на Гулдан не беше нарушение. За Моци обаче не мога да кажа същото :!:

Грешката ви беше, че не нападахте от началото на мача до самият край :) Имаме изиграни 5 мача повече от вас, а бяхме равни :)

Друга песен щяхте да пеете ако не беше влязъл този случаен рикошет.Абсолютно равностоен мач дори твърдя че Лудогорец имаше по чисти положения.
Чакам с интерес поредния ви европодвиг

И какво щяхме да пеем? Сигурно както в Ловеч, останахме малко след дузпите и ги подкрепихме, защото видяхме, че им пука. ;) Все знаете вие.

Аз за какво и говоря ,тя за публика и песни ми говори.
п.с.Играй си с куклите футбола го остави.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Лудогорец”