Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот vaskonti » 20 май 2013 21:23

Кашчей написа:
vaskonti написа:Да не ми казваш, че недаването на лиценз за ЕКТ автоматично и задължително води до недаването на лиценз за първенство? И къде го пише това?
Освен това да ти припомням ли, че Стойчо беше уволнен в началото на януари, а самият ти подчертаваш, че се гледа ситуацията към 31.12?

Въобще ще ми кажеш ли, всъщност ще ми докажеш ли с документи черно на бяло за кое е направен незаконен компромис за ЦСКА в периода от 31.03 до днес?

Само че неизплатените заплати на Стойчо и Зафиров са за 2012, която странно защо, приключи не на 8-9 януари 2013, а на 31 декември 2012.
Ти имаш ли документ, черно на бяло, че написаното в декларацията е на 100% вярно?А компромисите са тези, че ви се дават нови срокове за издължаване.Не знам дали съм прав, но в такива случаи, като неплащане с месеци, фактът, че има съдебно дело не трябва да оказва влияние.

Няма автоматично недаване, но след като не сте изрядни финансово за единият, как сте изрядни финансово за другият лиценз, или това е феноменът ЦСКА?!

Самият факт, че лицензите са два отделни, а не един общ, е показателен, че има различни критерии за лицензиране, което значи, че преспокойно може да не покриеш едните, но да покриеш другите. Не за ЦСКА са въвели отделни лицензи за ЕКТ и за първенство, така че няма нищо феноменално.

Ако към 31.03, а даже и към днешна дата, има някакви трудови спорове, заведени в съда, значи проблем просто няма. Разбира се, че ЦСКА са длъжни да платят заплатите, но така или иначе според правилата щом има дело, това не оказва влияние върху лицезнирането. И мен ме дразнят тия простотии с анцузите и с неявяването на работа на 29 декември, но това е положението...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 май 2013 22:19

Проблемите са два:ЛК на БФС (с двойният си аршин) и ЦСКА, с андрешковските номера на ръководството си.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 май 2013 08:38

Кашчей написа:Проблемите са два:ЛК на БФС (с двойният си аршин) и ЦСКА, с андрешковските номера на ръководството си.

Мда, просто забравих, че ти разполагаш с всички възможни документи по случая, съответно си наясно в детайли със ситуацията, както и знаеш много добре как БФС може не само да наруши правилниците на УЕФА, ами и да се хвали с това без да има последствия.
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2013 10:15

vaskonti написа:
Кашчей написа:Проблемите са два:ЛК на БФС (с двойният си аршин) и ЦСКА, с андрешковските номера на ръководството си.

Мда, просто забравих, че ти разполагаш с всички възможни документи по случая, съответно си наясно в детайли със ситуацията, както и знаеш много добре как БФС може не само да наруши правилниците на УЕФА, ами и да се хвали с това без да има последствия.

БФС е автономна организация, членуваща във ФИФА и УЕФА.От УЕФА доколкото знам, не предприеха никакви мерки срещу ЦСКА за неплащането за Платини и кражбата на Анисе.От БФС също не предприеха нищо.От БФС не наказаха Левски за изцепки в Ловеч след финала за КБ, нищо че си го има записано в техният дисциплинарен правилник... дали от УЕФА ще вземат мерки?От БФС не ви изхвърлиха за две нахлувания на публика.. дори промениха правилника, за да ви запазят...УЕФА не се вълнува от вътрешните правилници, ако основните правила, които е посочила са спазени.От УЕФА не санкционират БФС за дадените лицензи на стадиони, за вътрешното първенство.А Красин Кръстев е толкова независим, колкото е независима полицията от министъра на вътрешните работи.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 май 2013 10:16

ЦСКА има нови 48 часа за представяне на изрядни документи, достатъчни за получаване на лиценз. И днес разгледаното от Лицензионната комисия на БФС не отговаряше докрай на изискванията, които са особено строги за "червените" заради мониторинга, на който клубът е поставен от УЕФА.

Проблемните два казуса са за задължения към бившите треньори Стойчо Младенов и Адалберт Зафиров.

ЦСКА депозира документ за платен дълг към Зафиров, но остават неясноти и се налага допълнително пояснение. Причината е, че УЕФА ще иска отговори кой точно е превел парите на треньора, а според приложените документи това е компания, различна от ЦСКА.

При случая с Младенов справките на клуба, приложени в обяснението, не са актуални. Шефовете от "Титан" не са се срещали с легендата на клуба от уволнението му, а изчистване на задълженията или споразумение до снощи нямаше. С други думи - ЦСКА е положил най-накрая някакви усилия да спаси лиценза. Иначе в сайта си ЦСКА декларира, че е изпълнил всичко и че заради съдебни спорове няма да плаща сега на Стойчо.

Тц,тц,тц..."Синьото" БФС в действие...Интересно,когато Пирин беше изваден от А група дали му бяха дадени толкова отсрочки?
За сравнение:
Във връзка с лицензирането на ПФК ЦСКА ЕАД за участие в евротурнирите и вътрешното първенство, бихме желали да Ви информираме за следното:
Клубът е изпълнил всички изисквания по финансовите критерии. Изплатени са всички ликвидни изискуеми задължения, които не са обект на съдебни спорове.
Относно казуса „Стойчо Младенов”, ПФК ЦСКА е изпратил до лицензионната комисия към БФС мотивирано становище, доказващо наличието на съдебни спорове по отношение на размера на неговото вземане. Този казус ще се разглежда в българския съд, който е единствено компетентен да се произнася по трудови спорове.

Въх...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 май 2013 13:22

Кашчей написа:
vaskonti написа:

БФС е автономна организация, членуваща във ФИФА и УЕФА.От УЕФА доколкото знам, не предприеха никакви мерки срещу ЦСКА за неплащането за Платини и кражбата на Анисе.От БФС също не предприеха нищо.От БФС не наказаха Левски за изцепки в Ловеч след финала за КБ, нищо че си го има записано в техният дисциплинарен правилник... дали от УЕФА ще вземат мерки?От БФС не ви изхвърлиха за две нахлувания на публика.. дори промениха правилника, за да ви запазят...УЕФА не се вълнува от вътрешните правилници, ако основните правила, които е посочила са спазени.От УЕФА не санкционират БФС за дадените лицензи на стадиони, за вътрешното първенство.А Красин Кръстев е толкова независим, колкото е независима полицията от министъра на вътрешните работи.

Би ли ми разтълкувал подчертаното в контекста на това, че Боби се хвали наляво и надясно как е нарушил правилника?
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2013 13:27

Боби вице ли е в УЕФА?Ако да, как са му дали този пост?

Първо ми отговори ти на въпроса как сте във финансово нарушение за ЕКТ, но не сте в такова за вътрешното първенство.

[offtopic]За молбата на Даниел от друга тема:това са часове работа, за промяната на една буква.Не си струва за едно благодаря.Вече съм имал десетки благодаря.[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 май 2013 13:36

Боби е вице, никой не му прави проблем, което значи само едно - нищо нередно не е направил, въпреки, че вече 5 години твърди друго. Освен ако смяташ, че може да е нарушил правилниците, но от УЕФА са решили да си затворят очите? Това по-реално ли ти се вижда?
Двата лиценза са разделени, имат си отделни критерии за покриването им. Елементарно е...

[offtopic]Все ми е тая, аз си нямам понятие от тия неща. :)[/offtopic]
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 май 2013 13:43

vaskonti написа:Боби е вице, никой не му прави проблем, което значи само едно - нищо нередно не е направил, въпреки, че вече 5 години твърди друго. Освен ако смяташ, че може да е нарушил правилниците, но от УЕФА са решили да си затворят очите? Това по-реално ли ти се вижда?
Двата лиценза са разделени, имат си отделни критерии за покриването им. Елементарно е...

[offtopic]Все ми е тая, аз си нямам понятие от тия неща. :)[/offtopic]

Финансовите критерии важат и за двата.Тези, за ЕКТ трябва да са покрити по-рано, но не са отменени за вътрешното първенство.И двата се издават по едно и също време, но за вас май и тогава имаше отсрочка, защото ви го дадоха през август. 8-)

В Испания се знае, че 8 клуба не получават лиценз, в Русия се знае, че Алания не получава лиценз.В България ЦСКА има още два дена (поредните още два) .
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 21 май 2013 14:00

Сагата между ЦСКА и Стойчо Младенов приключи. Преди малко двете страни подписаха споразумение, с което се сложи край на сложния казус.

http://www.blitz.bg/sport/article/178179

Върни се в “Архив”