Левски - Лудогорец - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Левски - Лудогорец - 1:0 FT
Май, май виждам сълзи и в очите на Рамос, а?

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Аз имам едно питане:Какво щеше да се случи,ако съдията беше изгонил Моци за убийството,което се опита да извърши в 60-та минута и ако беше отсъдил 100% дузпа срещу Илиан Йорданов някъде около 70-та минута.Отговора е много прост и ясен - резултата щеше да е 2:0 за Левски много преди края

- ralka_levskarka
- Контакти:
Djack_84 написа:Аз имам едно питане:Какво щеше да се случи,ако съдията беше изгонил Моци за убийството,което се опита да извърши в 60-та минута и ако беше отсъдил 100% дузпа срещу Илиан Йорданов някъде около 70-та минута.Отговора е много прост и ясен - резултата щеше да е 2:0 за Левски много преди края![]()
![]()
Даже беше в 53- тата минута. Те лежаха от 75- тата, сметни, ако бяха останали с човек по- малко

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
В момента, в който останаха с човек по-малко ( това беше в 86-тата мин.) ... Те не излизаха от пеналта си, и голът го вкарахме само 6 мин. след като имахме числено предимство.
И без дузпата, ако гостите бяха останали с човек по-малко преди 60-тата мин. отиваха на разлика ...
И без дузпата, ако гостите бяха останали с човек по-малко преди 60-тата мин. отиваха на разлика ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
- cska - maina
TodorT написа:Ааа, и искам да благодаря на всички, дето мразят ЛЕВСКИЕй, имам чувството, че колкото повече ги кълнете, толкова ЛЕВСКИ си взимат по-сладко мачовете
Лично аз много се надъхвам като гледам как всеки кръг се оправдавате със съдии и директиви и т.н., а ЛЕВСКИ вече е първи!
Иии още нещо: всичките ви твърдения, че титлата е уредена за ЛЕВСКИ и т.н. ИЗДИШАХА !!! Няма как да се уредат голове в 90 мин (с ЦСКА), в 92 (с Миньор), в 92 (с Лудогорец) !!! Просто няма как да се уредат тези голове! Няма как и Ботев Враца да бие ЛЕВСКИ!
Много сте ми интересни как всички говорехте за уреден дубъл на ЛЕВСКИ, ама след загубата от Берое всичко се обърка. Съдията щеше да е фактор в мача с Лудогорец. Да, ама не! Георги Йорданов се справи перфектно! Да, малко щастлива победа, ама на кого му пука ? Историята помни само победителите !!!
Душички, продължавайте да говорите за директиви, продължавайте да се оправдавате в атмосферното налягане, съдията, терена, публиката, флагчето на страничния и т.н. Към днешна дата ЛЕВСКИ е първи! Загуби Купата и тезата ви за дубъл е разбита (BUSTED както казват Ловците на митове). На ваше място щеше да ме е срам да продължавам да пиша глупости ден след ден и да се излагам. Поне от уважение елате и поздравете феновете на отбора, престанете да се заяждате и се замислете колко глупости изговорихте! Мен лично би ме било срам..... ама то всичко е до човек, до възпитание и т.н. Поздрави на всички и лека вечер!
[offtopic]Тошко, най-нормалното нещо е, да ви мразят. Всяко зло се мрази, вместо да се съжалява. Ако са ни издишали твърденията(говоря за моите), поне на Тонев не издишаха, та всеки, който има разум-да помисли! Знам, че тук трудно се намират такива хора, но ги има, но те само четат, защото имат достойнството да не казват на черното бяло и да не са "просто едно стадо". Естествено, сега очаквам и на "продукцията" със Славия да си затворите очите, но то си е за вас, мен не ме бърка. Единственото, за което ви отговарям е, защото глупостта ме дразни, нищо друго. Между другото, Левски се пише с една главна буква, а ЦСКА с четери, но и това не доказва, че някой имат комплекси от по-голямото, сладур

Две думи и за мача, като изключа някой играчи на Лудогорец, дето играха ганкиното, много ми хареса вратаря им Стоянов, който е наш юноша. За жалост не пази за нас, засега.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- Син до гроб_
- Контакти:
cska - maina написа:TodorT написа:Ааа, и искам да благодаря на всички, дето мразят ЛЕВСКИЕй, имам чувството, че колкото повече ги кълнете, толкова ЛЕВСКИ си взимат по-сладко мачовете
Лично аз много се надъхвам като гледам как всеки кръг се оправдавате със съдии и директиви и т.н., а ЛЕВСКИ вече е първи!
Иии още нещо: всичките ви твърдения, че титлата е уредена за ЛЕВСКИ и т.н. ИЗДИШАХА !!! Няма как да се уредат голове в 90 мин (с ЦСКА), в 92 (с Миньор), в 92 (с Лудогорец) !!! Просто няма как да се уредат тези голове! Няма как и Ботев Враца да бие ЛЕВСКИ!
Много сте ми интересни как всички говорехте за уреден дубъл на ЛЕВСКИ, ама след загубата от Берое всичко се обърка. Съдията щеше да е фактор в мача с Лудогорец. Да, ама не! Георги Йорданов се справи перфектно! Да, малко щастлива победа, ама на кого му пука ? Историята помни само победителите !!!
Душички, продължавайте да говорите за директиви, продължавайте да се оправдавате в атмосферното налягане, съдията, терена, публиката, флагчето на страничния и т.н. Към днешна дата ЛЕВСКИ е първи! Загуби Купата и тезата ви за дубъл е разбита (BUSTED както казват Ловците на митове). На ваше място щеше да ме е срам да продължавам да пиша глупости ден след ден и да се излагам. Поне от уважение елате и поздравете феновете на отбора, престанете да се заяждате и се замислете колко глупости изговорихте! Мен лично би ме било срам..... ама то всичко е до човек, до възпитание и т.н. Поздрави на всички и лека вечер!
[offtopic]Тошко, най-нормалното нещо е, да ви мразят. Нима ти не мразиш циганите? Всяко зло се мрази, вместо да се съжалява. Ако са ни издишали твърденията(говоря за моите), поне на Тонев не издишаха, та всеки, който има разум-да помисли! Знам, че тук трудно се намират такива хора, но ги има, но те само четат, защото имат достойнството да не казват на черното бяло и да не са "просто едно стадо". Естествено, сега очаквам и на "продукцията" със Славия да си затворите очите, но то си е за вас, мен не ме бърка. Единственото, за което ви отговарям е, защото глупостта ме дразни, нищо друго. Между другото, Левски се пише с една главна буква, а ЦСКА с четери, но и това не доказва, че някой имат комплекси от по-голямото, сладур[/offtopic]
Две думи и за мача, като изключа някой играчи на Лудогорец, дето играха ганкиното, много ми хареса вратаря им Стоянов, който е наш юноша. За жалост не пази за нас, засега.
Мъка, мъкааааа! Много ви боли, ама наистина много. И така трябва.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Вратарчето нещо не е добър с краката една топка не можа да бие силно напред постоянно ние взимахме първа топка.
THE G.A.M.E написа:В момента, в който останаха с човек по-малко ( това беше в 86-тата мин.) ... Те не излизаха от пеналта си, и голът го вкарахме само 6 мин. след като имахме числено предимство.
Именно това имах предвид.Съдията ни ощети в тези две ситуации с недадения червен картон и дузпа,както и с бавенето и лежането на гостите.Продължението трбяваше да е 6-7 мин а не 4.
дузпа нямаше. Аз смятам, че съдията се справи доста добре (с едно две леки изключения, но все пак този сезон се нагледахме на малоумни и неадекватни съдии)
- Der Schmarotzer
- Контакти:
cska - maina написа:TodorT написа:Ааа, и искам да благодаря на всички, ....
[offtopic]Тошко, най-нормалното нещо е, да ви мразят. Нима ти не мразиш циганите? Всяко зло се мрази, вместо да се съжалява. Ако са ни издишали твърденията(говоря за моите), поне на Тонев не издишаха, та всеки, който има разум-да помисли! Знам, че тук трудно се намират такива хора, но ги има, но те само четат, защото имат достойнството да не казват на черното бяло и да не са "просто едно стадо". Естествено, сега очаквам и на "продукцията" със Славия да си затворите очите, но то си е за вас, мен не ме бърка. Единственото, за което ви отговарям е, защото глупостта ме дразни, нищо друго. Между другото, Левски се пише с една главна буква, а ЦСКА с четери, но и това не доказва, че някой имат комплекси от по-голямото, сладур[/offtopic]
И защо името на вашият отбор трябва да се пиши с 4 главни букви? По какви правила на българския език трябва да се пише така? Ако това е абревиатура, то на какво е абревиатура и какво биха могли да значат отделните букви? Щото това, което означаваше до началото на 90-те години, вече е отхвърлено, а ново символно значение не е дадено, въпреки напъните по времето на Михов и наследници, нещо да се направи по въпроса. По форумите негласното правило е, че ако се пише с главни букви една дума, значи, че я крещиш, т.е. няма логика името на Цска да се изписва с 4 главни букви вместо само с една, както всяка една нормална българска дума. Ако обясниш коректно и аргументирано това си искане може и да се започне да се пише вашето име с 4 главни букви, но дотогава сте с тази графологема - „Цска”.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!