Сектор Г
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- mistreated
- Контакти:
Re: Сектор Г (видео,снимки,песни и др.)
А бе не знам дали тук е мястото да го пейстна, но няма просто такъв коментар 
http://www.dailymotion.pl/tag/owen/vide ... dcom_sport

http://www.dailymotion.pl/tag/owen/vide ... dcom_sport
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Добрата новина е че ще имаме солидна подкрепа в Рим.Очаква се между 3 и 5 хиляди сънародници да подкрепят отбора в Рим!!Подготвя се и хореография!!!

"Олимпико" на крака - аплодира великата публика на ЦСКА
01 октомври 2009 | 23:22
Римските футболни легиони отдадоха чест на великата агитка на ЦСКА. Публиката на армейците направи красива червено-бяла хореография в ***** Норд в началото на второто полувреме. Първоначално феновете на домакините започнаха да освиркват българските привърженици, но след това всички италианци на стадиона се изправиха на крака и започнаха да аплодират цесекарите.
Ако не с резултат, то поне с публиката можем страшно да се гордеем. Не спряха да пеят целия мач, а това да ти отдадат чест италианци , си е нещо велико.
01 октомври 2009 | 23:22
Римските футболни легиони отдадоха чест на великата агитка на ЦСКА. Публиката на армейците направи красива червено-бяла хореография в ***** Норд в началото на второто полувреме. Първоначално феновете на домакините започнаха да освиркват българските привърженици, но след това всички италианци на стадиона се изправиха на крака и започнаха да аплодират цесекарите.
Ако не с резултат, то поне с публиката можем страшно да се гордеем. Не спряха да пеят целия мач, а това да ти отдадат чест италианци , си е нещо велико.
- POPCORN
- Контакти:
И сега ли имаше микрофони пред сектора на ЦСКА?
Искам да попитам левскарите дали и сега имаше микрофони, защото по телевизията се чувахме пак цял мач само ние?Евала на хората, които са отишли да подкрепят отбора!Евала за подкрепата и за хореографията!Евала, че не спряхте 90 мин да подкрепяте целият отбор!За отбора ни няма казвам, че съм доволен , защото не сме Левски!Щом сме паднали значи не сме играли добре, Рома си е Рома и това е 2 грешки 2 гола
Нашите играха колкото могат ик олкото им позволи съперника!Но възхищението отива при онези момчета по трибуните!Едно голямо БРАВО !

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Re: И сега ли имаше микрофони пред сектора на ЦСКА?
Браво на феновете. Това се казва подкрепа. Наистина отборът на ЦСКА заслужава точно такава подкрепа. Дано имаме късмет и вземем победа в групата, за да се отблагодарят футболистите за подкрепата. Слушах коментара по Дарик и ясно се чуваха овациите от италианците за хореографията на червената агитка. Това е ЦСКА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Евала на феновете, които бяха снощи на стадиона, подкрепяха отбора до 90мин. и само те се чуваха!!!
Колко бяхте бе?
Чуваха се от началото до края на мача
Страшна публика имаме
Сигурно е била поне 1/3 ако не и повече от тези на герена снощи.
Не го пиша за да се заяждам.

''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
- POPCORN
- Контакти:
така като гледах по телевизията поне 3000 сме били 100% според мене

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !