Левски - Славия - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Славия
Уважаеми колега "Raid" (или както там се чете никът ти), опита се да предадеш оригиналност на поста, който си написал, но повярвай ми не се получи!!
Това словоизлияние пълно със зловонни думи по скоро ми прилича на пасквил. Никой не ви пречи да се радвате. Радвайте се, празнувайте, без обиди и толкова подценяване. Победата ви над Лудогорец не е с по добра игра, а с късмет и голяма доза помощ. Каквото и да си говорим вие ще станете шампион благодарение на Славия - ( мача им с Ботев Враца ви беше подарък, сега мача им с вас ще бъде протоколен, с Етър мач нямате и имате сигурни 3 точки!? Та Вие и подобните Ви, които сте в света на оправданите чрез "другите начини" какво голямо трябва да ви стърчи на челото? Я пак си помисли кой е за съжаление? 
Последна промяна от fen-fen на 21 май 2013 10:58, променено общо 1 път.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
BadBoy написа:Едно е ясно за този мач, Венци ще изкара пари, колкото Славия не е събирала за последните 10 години от входни билети.
Мачът е на Герена, айде да четем малко преди да пишем!!!
Ако Домуса им даде пари ще ни скочат,ама ще ги бием
. 2:1
Мача ще бъде бенефис на Бижутера! Трябва да измислим нещо, за да го почетем както подобава!
А догодина да го вземем на вишката
А догодина да го вземем на вишката
[center]1914[/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Умопомрачителен бонус от половин милион лева ще получи Славия от Лудогорец, ако успее да открадне точки от Левски в последния кръг, информира "Меридиан мач". Офертата от 500 000 лева. ще влезе в сила, ако междувременно шампионите, които са на точка зад "сините", победят Ботев (Пловдив) в междинния кръг. Това не е новост за разградчани - през миналия сезон те са платили 250 000 лева на Миньор да спре тогавашния конкурент на тима ЦСКА, уточнява вестникът.
Президентът на Славия Венци Стефанов коментира, че не би отказал подобно предложение и че всеки футболист би бил мотивиран от такива пари. "250 000 евро? Това е доста сериозна сума. 1/10 от нашия бюджет. Тези пари могат да мотивират всеки един футболист. От Лудогорец нека заповядат. Няма нищо лошо някой да ти плаща, за да биеш. Лошо е, ако вземеш пари, за да падаш", коментира Стефанов.
"Трябва да бием, не ни интересува колко дават срещу нас", отсече пък спортният директор на Левски Даниел Боримиров.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
fen-fen написа:Уважаеми колега "Raid" (или както там се чете никът ти), опита се да предадеш оригиналност на поста, който си написал, но повярвай ми не се получи!!Това словоизлияние пълно със зловонни думи по скоро ми прилича на пасквил. Никой не ви пречи да се радвате. Радвайте се, празнувайте, без обиди и толкова подценяване. Победата ви над Лудогорец не е с по добра игра, а с късмет и голяма доза помощ. Каквото и да си говорим вие ще станете шампион благодарение на Славия - ( мача им с Ботев Враца ви беше подарък, сега мача им с вас ще бъде протоколен, с Етър мач нямате и имате сигурни 3 точки!? Та Вие и подобните Ви, които сте в света на оправданите чрез "другите начини" какво голямо трябва да ви стърчи на челото? Я пак си помисли кой е за съжаление?
Очевидно предпочиташ да пишеш, вместо първо да прочетеш. Пък и писането ти е просто перифразиране на моя пост. Толкова ли не можа да измислиш нещо сам? Както и да е...
Никъде няма да откриеш нещо написано от мен, което да е обидно по отношение на отбора на Лудогорец или в което да личи подценяване. Напротив, играта му в повечето мачове ми харесва и не се притеснявам да го призная. Сега дали в този мач сме играли по-добре (пише се с тире, между другото) или пък късметът ни е покрил - вие си имате мнение, колкото и да е неправилно, ваше си е и имате право на него. Що се отнася до "голямата доза помощ", явно си говориш по принцип, защото за този мач никой обективен зрител не би видял подпиране на Левски. Освен от нас, феновете. Ако под "голяма доза помощ" имаш предвид това, което показахме от трибуните на Герена, да, ще се съглася с теб. Отборът ни игра за нас и ние му се отблагодарихме. За "другите начини" можете да си говорите колкото искате - не ни пречите. Ако това ви позволява да преживеете факта, че Левски е на път да стане шампион - Бог с вас. Даже това, че апелирате за разследване на мач, който дори още не се е провел, говори за манталитета ви на губещи. Да, помислих си пак и в такъв случай наистина ми е жал за вас...
По темата. Ако Лудогорец бият Ботев и Домусчиев се изръси, очаквам Славия да ни скочат сериозно. В този случай по-добрите ни футболни аргументи би трябвало да решат мача в наша полза и да спечелим с 1-2 гола разлика. Стига нашите да играят с духа, който показаха в последните мачове. Ако пък Славия не получат финансов стимул, то те друг отдавна нямат, така че би трябвало малко по-спокойно да си вземем 3-те точки с поне 2 гола разлика.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Ако Славия не "полегне", е логично да не загуби на ст. "Георги Аспарухов"? А пък е логично Ботев да паднат в Разград?
MuFc1878 написа:Ако Славия не "полегне", е логично да не загуби на ст. "Георги Аспарухов"? А пък е логично Ботев да паднат в Разград?
Остави ги, според тях Славия е класи над Ботев, а Левски е по-слаб от Лудогорец. Така разбират футбола - така си пишат. Да са живи и здрави. И догодина ако могат, да се пробват пак.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
-
petko.h.markov
- Контакти:
Raid написа:MuFc1878 написа:Ако Славия не "полегне", е логично да не загуби на ст. "Георги Аспарухов"? А пък е логично Ботев да паднат в Разград?
Остави ги, според тях Славия е класи над Ботев, а Левски е по-слаб от Лудогорец. Така разбират футбола - така си пишат. Да са живи и здрави. И догодина ако могат, да се пробват пак.
Всички тези писания са напразни.Все едно днес цял ден да дебатирате дали е вторник.Шампиона стана ясен в събота.
Другото е чешене на езиците.
Raid написа:fen-fen написа:Уважаеми колега "Raid" (или както там се чете никът ти), опита се да предадеш оригиналност на поста, който си написал, но повярвай ми не се получи!!Това словоизлияние пълно със зловонни думи по скоро ми прилича на пасквил. Никой не ви пречи да се радвате. Радвайте се, празнувайте, без обиди и толкова подценяване. Победата ви над Лудогорец не е с по добра игра, а с късмет и голяма доза помощ. Каквото и да си говорим вие ще станете шампион благодарение на Славия - ( мача им с Ботев Враца ви беше подарък, сега мача им с вас ще бъде протоколен, с Етър мач нямате и имате сигурни 3 точки!? Та Вие и подобните Ви, които сте в света на оправданите чрез "другите начини" какво голямо трябва да ви стърчи на челото? Я пак си помисли кой е за съжаление?
Очевидно предпочиташ да пишеш, вместо първо да прочетеш. Пък и писането ти е просто перифразиране на моя пост. Толкова ли не можа да измислиш нещо сам? Както и да е...
Никъде няма да откриеш нещо написано от мен, което да е обидно по отношение на отбора на Лудогорец или в което да личи подценяване. Напротив, играта му в повечето мачове ми харесва и не се притеснявам да го призная. Сега дали в този мач сме играли по-добре (пише се с тире, между другото) или пък късметът ни е покрил - вие си имате мнение, колкото и да е неправилно, ваше си е и имате право на него. Що се отнася до "голямата доза помощ", явно си говориш по принцип, защото за този мач никой обективен зрител не би видял подпиране на Левски. Освен от нас, феновете. Ако под "голяма доза помощ" имаш предвид това, което показахме от трибуните на Герена, да, ще се съглася с теб. Отборът ни игра за нас и ние му се отблагодарихме. За "другите начини" можете да си говорите колкото искате - не ни пречите. Ако това ви позволява да преживеете факта, че Левски е на път да стане шампион - Бог с вас. Даже това, че апелирате за разследване на мач, който дори още не се е провел, говори за манталитета ви на губещи. Да, помислих си пак и в такъв случай наистина ми е жал за вас...
По темата. Ако Лудогорец бият Ботев и Домусчиев се изръси, очаквам Славия да ни скочат сериозно. В този случай по-добрите ни футболни аргументи би трябвало да решат мача в наша полза и да спечелим с 1-2 гола разлика. Стига нашите да играят с духа, който показаха в последните мачове. Ако пък Славия не получат финансов стимул, то те друг отдавна нямат, така че би трябвало малко по-спокойно да си вземем 3-те точки с поне 2 гола разлика.
Перифразирането ми е в началото и донякъде в края като отправям лек сарказъм
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif