Моуриньо напуска след края на сезона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Моуриньо напуска след края на сезона

Мнениеот paceto » 21 май 2013 10:47

Madridist написа:Аз лично благодаря на Жозе Моуриньо . За мен, положителните моменти бяха повече от отрицателните. Също така, въпреки скандалите, за мен, той остава доста по-силен отбор, от този , който наследи. Успех в Челси ;)

Аз съм на същото мнение.
Даже самото му напускане го приемам със смесени чувства.

От една страна не исках да се стига до там, а от друга се радвам че поне сега напрежението ще спадне.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 21 май 2013 11:50

Моето мнение като фен на Барса е, че Моуриньо не беше ползотворен за Примера. Изостри една битка, която не беше толкова футболна колкото психологическа и медийна. Лошото при него е, че той винаги е над отборите си, и ако при Челси и Интер това оставаше незабелязано от зажаднелите за някой трофей фенове, то в Кралския клуб нямаше как да бъде пренебрегнато. На мен лично няма да ми липсва, защото не обичам арогантни, самовлюбени и егоцентрични хора, които не зачитат чуждото мнение.
Но това не означава, че не го уважавам като треньор, постигнал толкова много успехи. Стив Джоб също е бил гениален, но мразен от почти всички работили с него.

P.S. Каква е приликата между фен на Реал и Барса : "И двамата мразят Моуриньо!". :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 21 май 2013 12:11

Направо не мога да повярвам какви глупости са се изписали тук и как някои хора си вярват. Много ми е интересно как Реал ще стане трета сила в Испания, направо ума ми не побира как говорите такива глупости, да сезона е провален и за това е виновен Моуриньо, не знам защо си мислите, че едва ли не ако не е бил Моуриньо нямало да спечелим тези трофеи, които спечелихме с него. Абе както и да е няма какво да обяснявам то ще се види следващия сезон какво ще представлява Реал Мадрид!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 21 май 2013 23:22

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Реал Мадрид”