Ужасяващо торнадо в Оклахома

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Ужасяващо торнадо в Оклахома

Мнениеот becks32milan » 21 май 2013 02:41

По СНН показват един оцелял, 51 са потвърдени за загинали 20 деца между тях , 32,000 души са без ток, торнадото е 5-та степен. Хората търсят жертви под отломките, няма и една къща която да не е срутена.

Очаквайте подробности.
Последна промяна от becks32milan на 21 май 2013 09:03, променено общо 1 път.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Re: Ужасяващо торнадо в Оклахома

Мнениеот Robbery » 21 май 2013 03:03

Гледам доста разрушени сгради има. Но в Америка и друг път са се случвали подобни неща. Преди няколко месеца Санди вилнееше по източното крайбрежие.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 21 май 2013 03:05

Ветрове от порядъка на 200 км/ч. Хиляди хора са затрупани под отломките.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 21 май 2013 03:31

Амм... неприятно е, трагично е и съчувствам на пострадалите, но малко ми писна от такива новини, статии, постове и теми. Значи има десет човека потвърдени загинали(да почиват в мир). Колко теми, новини и предавания бяха направени за: 61 загинали и 200 ранени, когато тълпата събрала се навръх нова година за да се наслаждава на фоерверките в голям град в родината на Дрогба - Côte d’Ivoire, се панира и започва паническо бягство;
В протестите около президентските избори във Венецуела загиват 7 и са ранени 61;
47 загинали в наводнението в Джакарта/Индонезия/ от началото на тази година;
Наводнения на остров Мавриций причиняват смъртта на поне 11 човека;
Индустриален инцидент в текстилна фабрика в Бангладеш/срутване на сградата на предприятието/ - 1127 загинали (да толкова са, не съм сложил случайно една цифра в повече) !
Ужасно е, но инциденти, природни бедствия и трагедии се случват ежедневно и ежечасно, ако нещо се случи в САЩ, загиналите там не се различават от десетките и стотиците хора трагично намерили смъртта си в други държави и кътчета на планетата.
И за да избегна всякакви упреци- не съм русофил, американофоб или всякаква друга измислица, просто не искам да научавам за всеки смъртен случай в САЩ или свързан с граждани на САЩ. Достатъчно са ми нещастията в собствената ми родина и град!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 21 май 2013 03:33

В САЩ са много повече жертвите, след като това се е случило преди 2 часа няма как да намерят всички умрели, вижте един човек целия във кал говори сега, пък спасители търсят като полудяли.. Вече мъртвите са 37, 7 са деца.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 21 май 2013 03:36

becks32milan написа:В САЩ са много повече жертвите, след като това се е случило преди 2 часа няма как да намерят всички умрели, вижте един човек целия във кал говори сега, пък спасители търсят като полудяли.. Вече мъртвите са 37, 7 са деца.

Явно е трагедия с големи размери(уви). Сега се загледах и аз в CNN, но схванахте идеята на предния ми пост, надявам се.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 21 май 2013 03:39

McLovin написа:
becks32milan написа:В САЩ са много повече жертвите, след като това се е случило преди 2 часа няма как да намерят всички умрели, вижте един човек целия във кал говори сега, пък спасители търсят като полудяли.. Вече мъртвите са 37, 7 са деца.

Явно е трагедия с големи размери(уви). Сега се загледах и аз в CNN, но схванахте идеята на предния ми пост, надявам се.

Има и хора, които искат да знаят подробности :) Иначе наистина в САЩ напоследък много бедствия се насъбраха..

freckles
Контакти:

Мнениеот freckles » 21 май 2013 05:22

Има ли къде да го гледам това на живо? Искам да гледам как бедните хора се опитват да запазят и малкото, което имат :twisted:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 21 май 2013 06:42

Robbery написа:Гледам доста разрушени сгради има. Но в Америка и друг път са се случвали подобни неща. Преди няколко месеца Санди вилнееше по източното крайбрежие.

Да така е.След Розуел.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 21 май 2013 09:04

Robbery написа:Гледам доста разрушени сгради има. Но в Америка и друг път са се случвали подобни неща. Преди няколко месеца Санди вилнееше по източното крайбрежие.

Явно му беше мимолетна прищявка-пак се върна във форума. :)

freckles написа:Има ли къде да го гледам това на живо? Искам да гледам как бедните хора се опитват да запазят и малкото, което имат :twisted:

http://www.weather.com/news/tornado-cen ... s-20130519
Последна промяна от botevforever на 21 май 2013 09:26, променено общо 1 път.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “Свободна зона”