Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )

Мнениеот Karsa Orlong » 21 май 2013 00:21

styopa написа:
Karsa Orlong написа:а другият - колко велик мениджър е Далглиш, Simple as that :lol:

Това за мен ли ставаше въпрос... или за Dzheff?

За Dzheff. Мен лично ме дразни, че пише коментари веднъж на няколко месеца, който задължително са свързани с една конкретна личност. Та той дори спря да пише, откакто Далглиш не е мениджър. Сякаш се сърди на нас, че го уволниха :) Или пък Ливърпул вече не съществува оттогава.
P.S. Знам, че всеки може да пише каквото си иска, просто изказвам раздразнението си. Като гледам, далеч по-меродавни мнения от моето се постват :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 21 май 2013 00:45

Добре,че не гледате заедно мачовете на любимия ви отбор-ами вие ще се избиете бе хора :oops:
Кой е мениджъра,кои играчи е довел,за колко пари ги е довел,какво са направили :arrow: всичко това е преходно...днес си късаме нервите,утре си умираме от кеф...а единственото което е над всички е клубът-ЛИВЪРПУЛ.
Ето вчера се отказа една абсолютна легенда,като Карагър-такива играчи не просто няма вече,а и няма да се раждат занапред.След 4,5 г ще го последва и Джерард и въпреки всичко Ливърпул ще го има и след тях.А него ще го има заради нас-феновете :!:
Така,че по-добре да подкрепяме отбора,в каквото и състояние да се намира...защото не случайно фениксът е нашата емблема и YNWA е нашия химн :!:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 май 2013 00:52

Liverpool_EC написа:Добре,че не гледате заедно мачовете на любимия ви отбор-ами вие ще се избиете бе хора :oops:
Кой е мениджъра,кои играчи е довел,за колко пари ги е довел,какво са направили :arrow: всичко това е преходно...днес си късаме нервите,утре си умираме от кеф...а единственото което е над всички е клубът-ЛИВЪРПУЛ.
Ето вчера се отказа една абсолютна легенда,като Карагър-такива играчи не просто няма вече,а и няма да се раждат занапред.След 4,5 г ще го последва и Джерард и въпреки всичко Ливърпул ще го има и след тях.А него ще го има заради нас-феновете :!:
Така,че по-добре да подкрепяме отбора,в каквото и състояние да се намира...защото не случайно фениксът е нашата емблема и YNWA е нашия химн :!:

Очаквам янките в даден момент да сменят химна от YNWA на YMCA

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 21 май 2013 00:55

Karsa Orlong написа:
styopa написа:
Karsa Orlong написа:а другият - колко велик мениджър е Далглиш, Simple as that :lol:

Това за мен ли ставаше въпрос... или за Dzheff?

За Dzheff. Мен лично ме дразни, че пише коментари веднъж на няколко месеца, който задължително са свързани с една конкретна личност. Та той дори спря да пише, откакто Далглиш не е мениджър. Сякаш се сърди на нас, че го уволниха :) Или пък Ливърпул вече не съществува оттогава.
P.S. Знам, че всеки може да пише каквото си иска, просто изказвам раздразнението си. Като гледам, далеч по-меродавни мнения от моето се постват :lol:

Ами виж.Така или иначе ние не сме.. едва ли не по задължение.Включваш се като ти е интересно,имаш време естествено.. имаш и желание естествено(така или иначе форуми много).Тук по принцип доста помия се изля ... къде заслужено... къде не.. коментирали сме го много.В интерес на истината и на мен ми е ставало криво от доста глупости тук.Ако наистина се сърди(което по принцип не ми се вярва.. защото не е малко дете все пак) можеш да си сигурен,че си има доводите през неговия си поглед.
Аз за себе си Dzeff ми е един от любимците.. просто защото човека си е интелигентен.Даже и като сме влизали в спорове.. накрая не са завършвали с обяснения кой е олигофрен,а по нормален начин.

Liverpool_EC написа:Добре,че не гледате заедно мачовете на любимия ви отбор-ами вие ще се избиете бе хора :oops:

Ами нормално.То не може с всеки да се разбира човек.Особено тук.. къде е анонимно нещата.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 21 май 2013 10:53

Очаквам янките в даден момент да сменят химна от YNWA на YMCA

Аз предпочитам да ни продадът на някой катарски милиардер :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 май 2013 11:26

Мишоци не се палете толкова .
Интелигентни били ..ми ок ама тук е ФУТБОЛНО форумче и е важно да имаш познания за ФУТБОЛА а вие нямате. :) Футболистите никога не са се славили с висока интелигентност. Дреме ми на кура кой е интелигентен и кой не е .За мен е по важно да си говория с някой ,на който му е ясна тая игра ..отколкото да ми се правите тук на дървени философи и да ви чета смехориите . :)
Котенце аз от къде да знам ,че си на майка си в ..... хаха .Не стига ,че те каня на гости в хотела и да поиграеш с футболисти и да научиш нещо ,ами и мрънкаш :) ебати неблагодарното котенце :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 21 май 2013 11:53

suareshampion написа:Мишоци не се палете толкова .
Интелигентни били ..ми ок ама тук е ФУТБОЛНО форумче и е важно да имаш познания за ФУТБОЛА а вие нямате. :) Футболистите никога не са се славили с висока интелигентност. Дреме ми на кура кой е интелигентен и кой не е .За мен е по важно да си говория с някой ,на който му е ясна тая игра ..отколкото да ми се правите тук на дървени философи и да ви чета смехориите . :)
Котенце аз от къде да знам ,че си на майка си в ..... хаха .Не стига ,че те каня на гости в хотела и да поиграеш с футболисти и да научиш нещо ,ами и мрънкаш :) ебати неблагодарното котенце :)

То защото "разбиращите" от футбол в България са като теб, футбола ни е толкова силен и няма по добро първенство като нашето, а децата, които тренираш половината пият, пушат по нощните клубове се чудят с коя да се натискат и накрая си изпафкат по една марихуана или пак преди дискотеката се друсат яко, ето на това ли ги учите разбиращите хора от футбол като теб?

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 21 май 2013 12:48

[center]Днес от 15:00 часа ща излъчват мача по НОВА СПОРТ. [/center]

Аз лично ще го гледам отново, защото линоквете бяха доста скапани.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 май 2013 13:28

dsadsadasdasdasd написа:
suareshampion написа:Мишоци не се палете толкова .

То защото "разбиращите" от футбол в България са като теб, футбола ни е толкова силен и няма по добро първенство като нашето, а децата, които тренираш половината пият, пушат по нощните клубове се чудят с коя да се натискат и накрая си изпафкат по една марихуана или пак преди дискотеката се друсат яко, ето на това ли ги учите разбиращите хора от футбол като теб?

Аз да не съм пъдарин ? Нека да го вида пред мене да пуши ,да видиш как ще му запаля врата . Всичко зависи най вече от родителския контрол и от средата ,в която се движи .
Насочи си злобата в друга посока .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 май 2013 13:48

Karsa Orlong написа:
Gil-galad написа:
9lives написа:Темата е изчерпана, така че ще е редно Gil-galad да я заключи.

Е като я заключа, в следващата ще е същото.... :)

Като толкова искат да си говорят да си пишат на ЛС, никой не им е длъжен да им чете личните разговори, така че който каквото към когото и да чувства да му го напише на ЛС. Ако ще пишете по темата пишете, но ако ще се самоизтъквате и ще си правите чат с другите, да не се чудите после що ви трия мненията. :)

Не си пишат на ЛС, защото единият иска всички да четат колко много разбира от футбол, а другият - колко велик мениджър е Далглиш, Simple as that :lol:

Пълни глупости.Хиляда пъти съм казвал ,че не съм тук за да се доказвам пред някой . Естествено ,че разбирам ..дреме ми обаче на оборотния :) кой какво си мисли за мен в това палаво форумче. :)

Върни се в “Ливърпул”